Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 76017602760376047605 ... 14591>
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 15:37

Бетон написав:Армія рф в Україні зараз на 15% більше, ніж на момент вторгнення 24 лютого 2022 року, - Business Insider

"За останній рік рф збільшила чисельність своїх військ із 360 000 до 470 000", - сказав генерал Каволі.

За його словами, рф перебуває на шляху до того, щоб командувати найбільшою армією на континенті.

Дуже занепокоєні партнери
Спікер Палати представників Сполучених Штатів Майк Джонсон заявив, що станом на 10 квітня деталі щодо заходів щодо надання допомоги Україні в умовах вторгнення Росії все ще опрацьовуються.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 15:38

Бетон написав:В України закінчились ракети для "Patriot", "IRIS-T" та інших систем ППО, - військовий експерт Bild Юліан Ріпке

Такий висновок він зробив після удару по Трипільській ТЕС у Київській області.

"І це при тому, що у нас на складах сотні систем та тисячі ракет. Немає слів. Просто гнів", - пише Репке.

У кого на складах?
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 15:40

Hotab написав:Чоловікам, які не перебувають на військовому обліку, не можна буде оформити закордонний паспорт або (тут йдеться про тих, хто перебуває за кордоном) скористатися консульськими послугами.

Конституція каже, що ми - рівні, але чоловікам нічого не можна. Для виїзду паспорту - згідно закону - недостатньо.... Просто, тупо, в законі прописують дві категорії громадян - вільні і раби. Скандинавія записує в законі обов'язок жінок служити, а Україна закріплює в законі другосортний статус чоловіків.

sens написав:Що робити слугам,депутатам і президенту якщо безкоштовно вже не дають, тільки обіцяють,тому вони теж не розуміють що краще - обрали конвульсії

Я не знаю що робити. Я хочу, щоб мене припинили називати "ресурсом". Ставитись до мене на підставі статевих органів. Я - людина. Так ж сама людина, як і жінки. Мабуть, не "справжній" чоловік в уявах людожерів, але я завжди був за права жінок, за рівність, за те, щоб жінки могли робити все, що вони забажають, а не бути "мамами", "кухарками", "коханками", "справжніми жінками"... Зараз мені відмовляють у праві бути собою. Кажуть бути тим, ким я не можу собі уявити як бути. І на додаток критикують за те, що я не знаю де знайти той перемикач, який включить режим "справжнього чоловіка з яйцями".
Востаннє редагувалось АндрейМ в Чет 11 кві, 2024 15:45, всього редагувалось 1 раз.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 15:42

АндрейМ написав:
  Hotab написав:Чоловікам, які не перебувають на військовому обліку, не можна буде оформити закордонний паспорт або (тут йдеться про тих, хто перебуває за кордоном) скористатися консульськими послугами.

Конституція каже, що ми - рівні, але чоловікам нічого не можна. Для виїзду паспорту - згідно закону - недостатньо.... Просто, тупо, в законі прописують дві категорії громадян - вільні і раби. Скандинавія записує в законі обов'язок жінок служити, а Україна закріплює в законі другосортний статус чоловіків.

Зрозуміло що депутати апокаліпсису не читали Конституції України,тому вирішили долю українців як вбачають за потрібне.
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 15:44

АндрейМ
Я можу сказати лише «це сталось не сьогодні». Невже ви не знали про це кілька років тому?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2441 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 15:49

АндрейМ написав: я завжди був за права жінок, за рівність, за те, щоб жінки могли робити все, що вони забажають, а не бути "мамами", "кухарками", "коханками", "справжніми жінками"...

так вони (і ви) за обов’язки жінок і не боролися. так що все по чесному :wink:
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 15:51

sens написав:Зрозуміло що депутати апокаліпсису не читали Конституції України,тому вирішили долю українців як вбачають за потрібне.

Навіть, якщо б вони її прочитали, все одно в Україні нічого б не змінилось. Гендерні стереотипи тут з радянського союзу. Річ у тому, що для жінок ці гендерні стереотипи в законі не прописують, а для чоловіків - прописують. Я не знаю як чоловікам в Україні жити, якщо їх життя ніхто не цінує. Вони - ресурс. Чоловіки - ресурс, а жінки - вільні. Мені дико відчувати себе ресурсом. Може, вони завтра приймуть закон, що всі чоловіки мають бути 1.80м. ростом? а хто ні - ухилянт? Це ж все законом визначається? Людожери будуть кричати: "а чого ти - не 1.80м? Ти ж - чоловік!"
АндрейМ

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 16:00

mephala написав:

Я і не збираюсь боротися за обов'язки жінок. Я боровся за те, щоб обов'язків згідно статі не існувало. Я боровся за те, щоб вигнати жінок з кухні, а зараз мене намагаються загнати мене у військо із упевненістю, що лише через стать це - все, що я маю і можу зробити. Всі люди - різні. Я проти того, щоб примушувати жінок і чоловіків щось робити лише в силу того, що вони жінки або чоловіки і в них є певні статеві органи. Стать не визначає здібності. Якщо людина хоче відповідати гендерним стереотипам, це - її право, але суспільство, тим паче, закон, не повинні нав'язувати свої стереотипи. Якщо я - "слабкий чоловік без яєць", то закон має ставитися до мене так само, як і до жінки без "материнського інстинкту". Але повторюсь, що держава жодних вимог до жінок не ставить. Жодних гендерних стереотипів до них. Будь тим, ким бажаєш. А я маю відповідати цим стереотипам, щоб не бути "ухилянтом", "мамкіною квіточкою", "сцикуном" і т.д. Для "несправжніх жінок" таких образ не існує. Вони - вільні.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Чет 11 кві, 2024 16:06, всього редагувалось 1 раз.
АндрейМ

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 16:04

Бетон написав:В України закінчились ракети для "Patriot", "IRIS-T" та інших систем ППО, - військовий експерт Bild Юліан Ріпке

Такий висновок він зробив після удару по Трипільській ТЕС у Київській області.

"І це при тому, що у нас на складах сотні систем та тисячі ракет. Немає слів. Просто гнів", - пише Репке.

це все ІПСО, бо як каже Хотаб "допомога не тільки до літа"
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 16:04

АндрейМ написав:
  mephala написав:

Я і не збираюсь боротися

Я немного уточню. Дело ведь не в яйцах и женщинах ) вы - идеальный, сортовой тип, не переживайте. Мир всегда будет таких ценить, потому что иначе это нарушит вашу целостную натуру )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

#<1 ... 76017602760376047605 ... 14591>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор