|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 11 кві, 2024 15:37
Бетон написав:Армія рф в Україні зараз на 15% більше, ніж на момент вторгнення 24 лютого 2022 року, - Business Insider "За останній рік рф збільшила чисельність своїх військ із 360 000 до 470 000", - сказав генерал Каволі. За його словами, рф перебуває на шляху до того, щоб командувати найбільшою армією на континенті. ㅤ
Дуже занепокоєні партнери Спікер Палати представників Сполучених Штатів Майк Джонсон заявив, що станом на 10 квітня деталі щодо заходів щодо надання допомоги Україні в умовах вторгнення Росії все ще опрацьовуються.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 11 кві, 2024 15:38
Бетон написав:В України закінчились ракети для "Patriot", "IRIS-T" та інших систем ППО, - військовий експерт Bild Юліан Ріпке Такий висновок він зробив після удару по Трипільській ТЕС у Київській області. "І це при тому, що у нас на складах сотні систем та тисячі ракет. Немає слів. Просто гнів", - пише Репке. ㅤ
У кого на складах?
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 11 кві, 2024 15:40
Hotab написав:Чоловікам, які не перебувають на військовому обліку, не можна буде оформити закордонний паспорт або (тут йдеться про тих, хто перебуває за кордоном) скористатися консульськими послугами.
Конституція каже, що ми - рівні, але чоловікам нічого не можна. Для виїзду паспорту - згідно закону - недостатньо.... Просто, тупо, в законі прописують дві категорії громадян - вільні і раби. Скандинавія записує в законі обов'язок жінок служити, а Україна закріплює в законі другосортний статус чоловіків. sens написав:Що робити слугам,депутатам і президенту якщо безкоштовно вже не дають, тільки обіцяють,тому вони теж не розуміють що краще - обрали конвульсії
Я не знаю що робити. Я хочу, щоб мене припинили називати "ресурсом". Ставитись до мене на підставі статевих органів. Я - людина. Так ж сама людина, як і жінки. Мабуть, не "справжній" чоловік в уявах людожерів, але я завжди був за права жінок, за рівність, за те, щоб жінки могли робити все, що вони забажають, а не бути "мамами", "кухарками", "коханками", "справжніми жінками"... Зараз мені відмовляють у праві бути собою. Кажуть бути тим, ким я не можу собі уявити як бути. І на додаток критикують за те, що я не знаю де знайти той перемикач, який включить режим "справжнього чоловіка з яйцями".
Востаннє редагувалось АндрейМ в Чет 11 кві, 2024 15:45, всього редагувалось 1 раз.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2024 15:42
АндрейМ написав: Hotab написав:Чоловікам, які не перебувають на військовому обліку, не можна буде оформити закордонний паспорт або (тут йдеться про тих, хто перебуває за кордоном) скористатися консульськими послугами.
Конституція каже, що ми - рівні, але чоловікам нічого не можна. Для виїзду паспорту - згідно закону - недостатньо.... Просто, тупо, в законі прописують дві категорії громадян - вільні і раби. Скандинавія записує в законі обов'язок жінок служити, а Україна закріплює в законі другосортний статус чоловіків.
Зрозуміло що депутати апокаліпсису не читали Конституції України,тому вирішили долю українців як вбачають за потрібне.
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 11 кві, 2024 15:44
АндрейМ Я можу сказати лише «це сталось не сьогодні». Невже ви не знали про це кілька років тому?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2441 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 11 кві, 2024 15:49
АндрейМ написав: я завжди був за права жінок, за рівність, за те, щоб жінки могли робити все, що вони забажають, а не бути "мамами", "кухарками", "коханками", "справжніми жінками"...
так вони (і ви) за обов’язки жінок і не боролися. так що все по чесному 
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2024 15:51
sens написав:Зрозуміло що депутати апокаліпсису не читали Конституції України,тому вирішили долю українців як вбачають за потрібне.
Навіть, якщо б вони її прочитали, все одно в Україні нічого б не змінилось. Гендерні стереотипи тут з радянського союзу. Річ у тому, що для жінок ці гендерні стереотипи в законі не прописують, а для чоловіків - прописують. Я не знаю як чоловікам в Україні жити, якщо їх життя ніхто не цінує. Вони - ресурс. Чоловіки - ресурс, а жінки - вільні. Мені дико відчувати себе ресурсом. Може, вони завтра приймуть закон, що всі чоловіки мають бути 1.80м. ростом? а хто ні - ухилянт? Це ж все законом визначається? Людожери будуть кричати: "а чого ти - не 1.80м? Ти ж - чоловік!"
-
АндрейМ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:00
mephala написав:так вони (і ви) за обов’язки жінок і не боролися. так що все по чесному 
Я і не збираюсь боротися за обов'язки жінок. Я боровся за те, щоб обов'язків згідно статі не існувало. Я боровся за те, щоб вигнати жінок з кухні, а зараз мене намагаються загнати мене у військо із упевненістю, що лише через стать це - все, що я маю і можу зробити. Всі люди - різні. Я проти того, щоб примушувати жінок і чоловіків щось робити лише в силу того, що вони жінки або чоловіки і в них є певні статеві органи. Стать не визначає здібності. Якщо людина хоче відповідати гендерним стереотипам, це - її право, але суспільство, тим паче, закон, не повинні нав'язувати свої стереотипи. Якщо я - "слабкий чоловік без яєць", то закон має ставитися до мене так само, як і до жінки без "материнського інстинкту". Але повторюсь, що держава жодних вимог до жінок не ставить. Жодних гендерних стереотипів до них. Будь тим, ким бажаєш. А я маю відповідати цим стереотипам, щоб не бути "ухилянтом", "мамкіною квіточкою", "сцикуном" і т.д. Для "несправжніх жінок" таких образ не існує. Вони - вільні.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Чет 11 кві, 2024 16:06, всього редагувалось 1 раз.
-
АндрейМ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:04
Бетон написав:В України закінчились ракети для "Patriot", "IRIS-T" та інших систем ППО, - військовий експерт Bild Юліан Ріпке Такий висновок він зробив після удару по Трипільській ТЕС у Київській області. "І це при тому, що у нас на складах сотні систем та тисячі ракет. Немає слів. Просто гнів", - пише Репке. ㅤ
це все ІПСО, бо як каже Хотаб "допомога не тільки до літа"
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-