|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 15 кві, 2024 21:26
Shaman написав:та й врожайність зернових таки 6-7 т/га
100% земель буде засіяно? чи все таки залишите 30-40% під парами? А якщо залишите - то скільки в середньому вийде на га? 0,6*(6-7)=3,6-4,2 тонни
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 15 кві, 2024 21:27
UA написав:Економічне стимулювання. В Україні 10 млн гектар сіхоз. земль знаходиться у власності держави. За кожен місяць перебування на нулі передавати у власність бійця ЗСУ один гектр землі. Тобто ті хо воює з лютого 2022 повинні отримати більше 20 гектар. Новий соціальний клас українського суспільства - Воїни латифундисти.
такий собі латифундист з з 36га. Земля не настіки прибуткова справа) я б і додатково брав грошима.))) Но воно могло спрацювати. Бо земля то сакральне в голові українця. Тільки нема в нас вільної землі.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 15 кві, 2024 21:28
budivelnik написав: Shaman написав:та й врожайність зернових таки 6-7 т/га
100% земель буде засіяно? чи все таки залишите 30-40% під парами? А якщо залишите - то скільки в середньому вийде на га? 0,6*(6-7)=3,6-4,2 тонни
треба поцікавитися, але в таку кількість землі під паром не вірю - набагато менше. спитаю. в нас й сівозміни не витримують.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 15 кві, 2024 21:34
Shaman написав: budivelnik написав: Shaman написав:та й врожайність зернових таки 6-7 т/га
треба поцікавитися, але в таку кількість землі під паром не вірю - набагато менше. спитаю. в нас й сівозміни не витримують.
Я в цьому питанні- більш теоретик ніж практик Але спочатку - згадав як були засіяні поля в моєму дитинстві а потім глянув у Вікіпедію..Там навіть 50% допускається
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 15 кві, 2024 21:40
Banderlog написав: UA написав:Економічне стимулювання. В Україні 10 млн гектар сіхоз. земль знаходиться у власності держави. За кожен місяць перебування на нулі передавати у власність бійця ЗСУ один гектр землі. Тобто ті хо воює з лютого 2022 повинні отримати більше 20 гектар. Новий соціальний клас українського суспільства - Воїни латифундисти.
такий собі латифундист з з 36га. Земля не настіки прибуткова справа) я б і додатково брав грошима.))) Но воно могло спрацювати. Бо земля то сакральне в голові українця. Тільки нема в нас вільної землі.
Питання не у прибутковості а в тому що ця земля надається у властність, тобто її можно передавати у спадок, і діти цієї людини будуть щось мти тому що їх батько захищав цю землю. Я підтримую ідею.
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2024 21:47
katso написав: Banderlog написав: UA написав:Економічне стимулювання. В Україні 10 млн гектар сіхоз. земль знаходиться у власності держави. За кожен місяць перебування на нулі передавати у власність бійця ЗСУ один гектр землі. Тобто ті хо воює з лютого 2022 повинні отримати більше 20 гектар. Новий соціальний клас українського суспільства - Воїни латифундисти.
Питання не у прибутковості а в тому що ця земля надається у властність, тобто її можно передавати у спадок, і діти цієї людини будуть щось мти тому що їх батько захищав цю землю. Я підтримую ідею.
Витягнули ідею Соскіна 2х річної (а може і більше) давності
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 15 кві, 2024 21:47
feecold написав: flyman написав: mephala написав:quote="5712943:Bobua"] В останні дні система “ляже”. Штрафів буде багато... Як і елойського скиглення останні два роки. Держбюджету стане легше. Впаде $. ТЦК буде реабілітована отаким негідним і невиправданим ухилянством і зможе працювати у легших умовах.[/quote я тоже думаю что абсолютно не все побегут обновлять на 57-60 день. и штрафов будет много ИМХО если не будут хватать и тащить в тцк штрафников то это и будет своеобразная экономическая бронь - будут регулярно платить штраф и все по тому.
в якийсь момент настане еквілібріум, коли дешевше "переплисти Тису" Якщо людині є що захищати, вона зробить це добровільно.- Безглуздо було забороняти виїзд чоловікам, проводячи політику щодо поділу сімей. - Наївно у 21 столітті нецивілізованим способом обмежувати права людей та вимагати їх жити за «законами», за якими не живуть самі «законотворці», і які не представляють інтереси цих людей, представляючи виключно свої інтереси. - Абсурдно змушувати когось піти на смерть з примусу, це викличе лише ненависть.
Але якщо кажете “а”, то чому не розповідаєте і “б”? Давайте “мозковий штурм”. “А що якби...” Кордони відкриті. Народ щасливо і у вдвічі більшій кількості (+чоловіки 18-60) стоїть і спить стоячи по кілька діб на кордоні. Норм. Пройшли. Ура. Що у цей час з фронтом? Мабуть, щось сумне... Бо навіть атошники, надившись, наслухавшись і начитавшись новин із зах.кордону про панічну втечі всіх і всього -- побігли не по дзвінку у військомат, а слідом за людським стадом. Бо стадність властива тотально переважній кількості осіб. У кращому випадку, фронт, не маючи поповнення, організовано відступає, москвини підійшли до правобережжя не лише в Херсоні-Києві, а по всьому Дніпру. Банки видають хіба-що касові залишки, якщо встигають і отримали наказ... Київ “за три дні” раптом стає реальністю. Там вилазить “якукович/мураєв/азірів...” Закривають “законно” кордон, через який у страшних чергах мало хто встиг вийти, насправді. В Україні лишаються майже всі. Жінки. Діти. Патріоти. Укр.мовні. І починається різанина... Бо у москвинів же ж було заготовлених десь сотня тис. трупних мішків... Така “свобода пересування” -- була би норм.?
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 15 кві, 2024 21:54
Востаннє редагувалось feecold в Вів 16 кві, 2024 01:29, всього редагувалось 1 раз.
-
feecold
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2024 21:56
Shaman написав: fler написав: Немає в Україні вільної державної землі. Вона вся в оренді на 49 років. Як будемо відбирати, зокрема, в орендарів-олігархів? Кернелу й Нібулону скажуть: "пшли геть!" чи з "будь-ласка" поміж цього виразу?)))
це ви звідки знаєте? чи так здається? бо насправді земельний банк олігархів - не більше 20 відсотків від загального фонду. й взагалі найбільший земельний банк - 1,5%. й мені здається, що якраз держземлі дуже багато незрозуміло в кого, а не в олігархів - треба лише порядок навести
Shaman, я десь писала, СКІЛЬКИ держземлі в олігархів? Ні (хоча можу швидко й достовірно знайти цю цифру). Тоді що ви намагаєтесь заперечити? Те, що вам здається?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 кві, 2024 22:03
Мене сплутали, що *Перше коло - 7 млн залізуть в засаду( і їм розішлють штрафи по 17000)* --- це як??? Бо якщо вже! оштрафували (вислали штраф), то хоч оті 3 млн. прийдуть, але штраф від цього нікуди не діниться. Треба сплати його. Вже відбулося порушення, вже їх штрафонули. І одразу починається друге коло, розумієш? Для всіх 7 млн. І навіщо-то йти, отримавши перший штраф? Навіщо? Вже оштрафованому. Йому залишається тільки чекати другого виклику на поновлення. Другого кола. І вже тоді приймати рішення -- йти або платити новий більший штраф за другу неявку. Ти там нагородив.... Тому не дивно, що можна заплутатися.
А по друге: питання першої частини залишилось -- "Але як з них наскрести 100 тис.? Тільки п.1,2 підійдуть. Але вони некондиція))" З оцих 3 млн., що начебто прийдуть, вже отримавши штраф (після автоматичних 60 діб).
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|