flyman написав:Держава надавала допомогу 2500 грн. на дитину, але вона не утримувала дітей,
Держава взагалі НІКОГО не ЗОБОВЯЗАНА УТРИМУВАТИ
Держава змушена забирати з багатиш , щод допомогти бідним. Для дітей в який батька немає -Держава ЗАМІНЯЄ батька виплачуючи 2500.Все.
Багато це чи мало - просто порівняйте з розміром СПЛАЧЕНИХ вами податків...і виявиться що треба 5 таких як ви , щоб утримати ОДНУ дитину в якої батько заховався.
ПС Чого пять - бо частина СПАЛАЧЕНИХ у вигляді податків коштів-споживається самим тим хто платить ще ДО СПЛАТИ ним цих податків. У тих хто платить в середньому менше 5000 грн/місяць - рівень дотацій (скритих) від Держави -перевищує їх розмір сплати.
Тут Юрий вижу дал ссылку на реестр. Спасибо. Первый поверхностный взгляд. Похоже я ошибся, рассмотрение единоличное. Адвоката у обвиняемого на заседании не было. Я имею в виду бесплатного от государства. Дали исправление без изоляции. Апелляции не будет. Иначе будет изоляция. Да и ресурса у него нет на сопротивление.
Вирішуючи питання про призначення покарання, суд виходить із принципів законності, справедливості, обґрунтованості та індивідуалізації покарання та відповідно до статті 65 КК України бере до уваги:
- особу винного - його вік, сімейний стан (перебування у фактичних шлюбних відносинах з жінкою та наявність на утриманні сімох неповнолітніх дітей), не перебування на обліку у лікаря-нарколога та лікаря-психіатра, позитивні характеристики за місцем проживання;
Если успеет пройти путь по Семейному Кодексу, как предложил (скажем так) ему судья, то увернется от ТЦК.
Востаннє редагувалось tumos в Сер 24 кві, 2024 16:59, всього редагувалось 2 разів.
tumos написав:Тут Юрий вижу дал ссылку на реестр. Спасибо. Первый поверхностный взгляд. Похоже я ошибся, рассмотрение единоличное. Адвоката у подозреваемого на заседании не было. Я имею в виду бесплатного от государства. Дали исправление без изоляции. Апелляции не будет. Иначе будет изоляция. Да и ресурса у него нет на сопротивление.
Вирішуючи питання про призначення покарання, суд виходить із принципів законності, справедливості, обґрунтованості та індивідуалізації покарання та відповідно до статті 65 КК України бере до уваги:
- особу винного - його вік, сімейний стан (перебування у фактичних шлюбних відносинах з жінкою та наявність на утриманні сімох неповнолітніх дітей), не перебування на обліку у лікаря-нарколога та лікаря-психіатра, позитивні характеристики за місцем проживання;
Если успеет пройти путь по Семейному Кодексу, как предложил (скажем так) ему судья, то увернется от ТЦК.
unicdima написав:СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який «підказав» рашистам позиції ЗСУ на Донеччині
Ще гіркін казав, про Святогірську лавру, що в нього монахи звідти служать. Дива з цим підр""""архатом московським в Україні, стільки часу їм все дозволяється. Хоча це більше до "прихожан" питання, немає прихожан гундяївських і попи відімруть самі собою