Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 79247925792679277928 ... 14786>
Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 15:26

Бетон написав:
  Xenon написав:
❗️Проходження ВЛК після уточнення данних є обов'язковим, – речник Полтавського обласного ТЦК.

За його словами , це один із пунктів військово-облікових даних, «тому не потрібно цього боятися чи звинувачувати ТЦК у незаконності такого направлення».

https://news.telegraf.com.ua/ukr/ukrain ... byazatelno

Так я и думал 😅
Вот где собака зарыта
Как чувствовал

У них и не было цели, чтобы из за бугра кто-то приехал. Они это прекрасно знали. Обновил данные через мыло, а тебе в ответ повестка с электронной подписью. Раз и ты уголовник. Два и ты без имущества. Опа 😅

Не пойму, ты за или против первосортного батальона Монако и Мюнхен? :mrgreen:
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 15:43

Xenon написав:
❗️Проходження ВЛК після уточнення данних є обов'язковим, – речник Полтавського обласного ТЦК.

За його словами , це один із пунктів військово-облікових даних, «тому не потрібно цього боятися чи звинувачувати ТЦК у незаконності такого направлення».

Проходження ВЛК регламентується 402 Наказом МОУ.
Де визначено те, що вказав речник?

Військовий облік визначається ось цією Постановою КМУ:
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1487-2022-п#n631
Якщо хтось знайде і покаже оте, про що сказав речник)), буду благода. Отой один із пунктів.
А поки не розумію -- невже так важко внести зміни, а не працювати *на авось* проканає...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 15:47

detroytred
До чого облік?
«Уточнення облікових даних»
Дані про стан здоровʼя (придатність або непридатність) - це також облікові дані.
На обліку стоїть не тушка з ПІБ, а конкретна людина. І треба знати, чи можна на неї розраховувати.
Ви коли ставали на облік після виходу на пенсію, проходили медкомісію? А мали б. :mrgreen:

Щодо «мєнти не стая»т , і тому подібні назрюки:

2. На військовий облік військовозобов'язаних:

звільнені з військової служби в запас;
ті, що припинили альтернативну (невійськову) службу в разі закінчення строку її проходження або достроково відповідно до Закону України «Про альтернативну (невійськову) службу»;
військовозобов'язані, які прибули з інших місцевостей (адміністративно-територіальних одиниць) України або з-за кордону на нове місце проживання;
звільнені зі служби поліцейські, особи начальницького та рядового складу Міністерства внутрішніх справ України, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту (крім осіб, прийнятих на службу цивільного захисту у порядку, визначеному Кодексом цивільного захисту України, до проходження строкової військової служби), Державної кримінально-виконавчої служби України, центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну податкову і митну політику;
ті, що набули громадянства України і згідно з цим Законом підлягають взяттю на облік військовозобов'язаних;
виключені з військового обліку Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України;
звільнені від призову на строкову військову службу;
ті, що досягли граничного (27-річного) віку під час перебування на військовому обліку призовників.
Для постановки на військовий облік треба особисто прибути до військкомату

Вік вже 25…
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 29 кві, 2024 15:55, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 15:51

Hotab написав:detroytred
До чого облік?
«Уточнення облікових даних»
Дані про стан зорові (придатність або непридатність» - це також облікові дані. Ви коли ставали на облік після виходу на пенсію, проходили медкомісію? А мали б. :mrgreen:

В сенсі мав би?))
Я і мав: проходив ВЛК і при виході на пенсію, і потім.

До чого тут *хотєлки* та *революційні цілесообразності* з зеленими посмішками?
Держоргани та місцевого самоврядування діють виключно згідно визначених законодавством правилами та порядком.
Ст.19 Конституції.

Які проблеми внести зміни? Питання було про це. Про що ви не зрозумів, поясніть. Окрім отієї зеленої пики нічого не ясно. Да і вона сама незрозуміло до чого.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 29 кві, 2024 15:54, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 15:53

detroytred

і мав: проходив ВЛК і при виході на пенсію, і потім.

А навіщо ви проходили при постановці на облік?
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 15:55

РС
(Бандерлог-сегодня в основном со стороны Покровска)
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 15:55

Hotab написав:
  Xenon написав:

Так я и думал 😅
Вот где собака зарыта
Как чувствовал

У них и не было цели, чтобы из за бугра кто-то приехал. Они это прекрасно знали. Обновил данные через мыло, а тебе в ответ повестка с электронной подписью. Раз и ты уголовник. Два и ты без имущества. Опа 😅

Я за. Очень за.
Заява.
Я ниже подписавшийся, именуемый в мире Бетоном, прошу вас принять в ордены пастухов, что ухылянтов направляют на путь истинный.
Дата,подпись
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 408 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 15:57

Hotab написав:detroytred

і мав: проходив ВЛК і при виході на пенсію, і потім.

А навіщо ви проходили при постановці на облік?

Я при звільненні проходив ВЛК. І воно діяло і для часу постановки на воблік. Потім проходив згідно 402 наказу.

Почитайте ще раз про що сказав речник. Про що була мова в мене.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 16:00

Бетон написав:
  Hotab написав:

Я за. Очень за.
Заява.
Я ниже подписавшийся, именуемый в мире Бетоном, прошу вас принять в ордены пастухов, что ухылянтов направляют на путь истинный.
Дата,подпись

Смотри мне! И Мефале передай!
А то непоследовательны: то им не нравится батальон Монако, то они против что их щимят . И хантеру иди пока выпиши, чтоб не расхолаживался там на мюнхенских колбасках от шольца на 500 евро подачки.
Когда будешь в Варшаве, мы тебя амнистируем
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 16:14

Ну і оскільки всім ліньки читати закони, то навскидку:

1. 4) проходити медичний огляд та лікування в закладах охорони здоров’я згідно з рішеннями комісій з питань приписки, призовних комісій або військово-лікарських комісій районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, закладів охорони здоров’я СБУ, а у Службі зовнішньої розвідки - за рішенням керівників відповідних підрозділів або військово-лікарської комісії Служби зовнішньої розвідки;
2. 10) звіряти не рідше одного разу на п’ять років власні персональні дані з обліковими даними районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, органів СБУ, підрозділів Служби зовнішньої розвідки;.

Тобто: звірка даних - не рідше раз за 5 років.
ВЛК - згідно рішень отих названих комісій. Рішень персонально по військовозобов'язаному.
Або згідно 402 раз на 5 років.

На які підстави може посилатися отой речник - ?
Головне, як завжди кажу, це аргументи, підстави, факти.
А не просто своя хатєлка...
Які труднощі внести зміни в правила та порядок - тим паче - ?
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 29 кві, 2024 16:15, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

#<1 ... 79247925792679277928 ... 14786>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор