Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 80428043804480458046 ... 14622>
Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 19:23

є напрямок, на якому зелені чоловічки не всралися?

whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 19:25

fler написав:
  sashaqbl написав:
  fler написав:Та отож, скільки фахівців виявилось із питань арти, а замінити Успіха нема кому))) Так само й по дронам - купа обліківок все знають, а дроноводів на фронті не вистачає)))

Я на фронті. На відміну від вас і вашого чоловіка.

У мене до вас питань немає. Не зрозуміло тільки чому я маю бути на фронті, якщо за законом не підлягаю ані постановці на військ.облік, ані мобілізації? За чоловіка вже 100 разів казала, але ж все одно він вам поперек горла.

вам м'яко натякають, що не треба заганяти інших на фронт, коли особисто вам це не загрожує...

про чоловіка ви 100 разів сказали, що він непридатний. ми всі розуміємо, як зараз переважна більшість стає непридатними... протягом 60 днів я так розумію звісно поновить свої дані, як й інші );
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 19:26

Vadim_ написав:А шо про это в законе , можете ссылку?

27 січня 2023 року Кабінет Міністрів України прийняв порядок №76 про «Деякі питання реалізації положень Закону України Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію». Порядок передбачає оновлення процедури бронювання військовозобов'язаних та повністю змінює попередню процедуру за Постановою №194.

Т.е. несправедливость усугубляется: директор или его юрист должен знать Проекты, не поверите Законы не сразу с нуля принимаются, так и к чему идёт принятие.

Там нехитрая форма подаётся на Министрство, которое регулирует или админ.совет. Оно даёт ответ положительный или нет. Далее формы идут одновременно на Мин.экономики и ТЦК. По всей процедуре 2 пункта сразу идут как маст хэв: З/п равна средней по региону и нет задолженности по оплате ЕСВ. Далее надо попасть в критически важное предприятие региона, сель совет тоже может подать что фирма по производству специй это просто то без чего жить нельзя региону. И вуаля. Водоканал как и мусор, как и транспорт 100% относится к критической инфраструктуре. Знает об этом директор водоканала и не работает ли там качек-юрист, который очень хорош как качек, но не очень как юрист законодательством не предусмотрено. По IQ на должности не назначают.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 19:30

Ви пишете про процедуру отримання статусу крит. інфраструктури. Це не одне й теж саме, що бронювання.
Бронювання здійснюється у розмірі 50% від військовозобов"язанних на підпр.крит. інфраструктури, але бронюємий працівник самостійно спілкується з тцк та проходе влк. Не директор за всіх, кожен окремо за себе.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 19:34

fler написав:
  Прохожий написав:
  fler написав:Арту "минулого сторіччя" скорочують, тому що переходять на більш сучасну зброю. Це не лише про дрони. Так зрозуміліше?

сколько 777 уже вернули за океан с комментарием "заберите свой хлам"???
сколько САУ вернули немцам/чехам с тем же комментарием???

вы реально загоняетесь...

Вибачте, ви Д.Білан чи прикидаєтесь? Якого милого ви перекручуєте мої повідомлення? До вас не доходить, що арту скорочують на користь іншої зброї? Не міняють гвоздіки на німецькі чи інші САУ, а скорочують як непотріб.

На чію користь , нагадайте?
шо-то ви мені напоминаете, но я не могу точно вспомнить шо((( ?
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 19:40

Нет, бронирование списком на Мин.экономики за подписью директора. А дальше каждый сам за себя проходит ВЛК. А знаете почему. Потому что есть список профессий не подлежащих бронированию. ВОС каждого указывается диром в списке. Я подавала на Мин.экономики список. А что делали вы?
Востаннє редагувалось stm в Чет 09 тра, 2024 19:41, всього редагувалось 2 разів.
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 19:45

fler написав:Як виглядає по-вашому справедлива мобілізація? Що має робити влада?
У Вас є інструменти донесення до владу того що я опишу?
Якщо є - то я можу зробити невеличку презентацію
Якщо немає-то нафіга це питання?

ПС
Правда коли я бачу
справедлива
соціально виправдана
політично доцільна

То відразу розумію що пояснювати вже нічого.
Все одно не почують.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 19:50

Vadim_ написав:Какая-то стрёмная представительница власти :( или не?
вы и ваш муж в какой бригаде?

Вадим, я не замужем. Сорвалось так сказать гражданство ЕС ))) всегда работала, а сейчас ещё и представляю из себя микробизнес, на гос.структуры не могу идти по физиологическим параметрам. Там вход по карточкам в 9:00, выход в 18:00. Перерыв с 13:00 до 14:00. Это очень жёсткие параметры с которыми я не справляюсь с окончания универов )))
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 19:51

fler написав:
  sens написав:Вам надали вичерпну відповідь чому арта з нашого боку має менше пострілів і чому РЕБ працює, та як дрони лише додатково роблять внесок

Та отож, скільки фахівців виявилось із питань арти, а замінити Успіха нема кому))) Так само й по дронам - купа обліківок все знають, а дроноводів на фронті не вистачає)))
вас повчати ніхто не буде,тим паче немає такого бажання, проте треба розуміти що лопатами ( Кулеба ) неможливо замінити бойові снаряди для артилерії,так само без розвідки на штурм техніку не перекидають і тим паче все повинно працювати совокупно,як єдиний організм.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 09 тра, 2024 19:56

fler написав:
  sashaqbl написав:
  fler написав:Та отож, скільки фахівців виявилось із питань арти, а замінити Успіха нема кому))) Так само й по дронам - купа обліківок все знають, а дроноводів на фронті не вистачає)))

Я на фронті. На відміну від вас і вашого чоловіка.

У мене до вас питань немає. Не зрозуміло тільки чому я маю бути на фронті, якщо за законом не підлягаю ані постановці на військ.облік, ані мобілізації? За чоловіка вже 100 разів казала, але ж все одно він вам поперек горла.
за Конституцією ВСІ можуть піти захищати батьківщину, тим паче добровільно, причини і наслідки - це як панянка Мосійчук вирішує своїм сміттєпровідом до кого і коли приїде СБУ після цукерок і квітів.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 80428043804480458046 ... 14622>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Shaman і 0 гостей