"Пачіму ви нє хатітє ваєвать?"
|
|
![]() вам м'яко натякають, що не треба заганяти інших на фронт, коли особисто вам це не загрожує... про чоловіка ви 100 разів сказали, що він непридатний. ми всі розуміємо, як зараз переважна більшість стає непридатними... протягом 60 днів я так розумію звісно поновить свої дані, як й інші ); ![]() 27 січня 2023 року Кабінет Міністрів України прийняв порядок №76 про «Деякі питання реалізації положень Закону України Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію». Порядок передбачає оновлення процедури бронювання військовозобов'язаних та повністю змінює попередню процедуру за Постановою №194. Т.е. несправедливость усугубляется: директор или его юрист должен знать Проекты, не поверите Законы не сразу с нуля принимаются, так и к чему идёт принятие. Там нехитрая форма подаётся на Министрство, которое регулирует или админ.совет. Оно даёт ответ положительный или нет. Далее формы идут одновременно на Мин.экономики и ТЦК. По всей процедуре 2 пункта сразу идут как маст хэв: З/п равна средней по региону и нет задолженности по оплате ЕСВ. Далее надо попасть в критически важное предприятие региона, сель совет тоже может подать что фирма по производству специй это просто то без чего жить нельзя региону. И вуаля. Водоканал как и мусор, как и транспорт 100% относится к критической инфраструктуре. Знает об этом директор водоканала и не работает ли там качек-юрист, который очень хорош как качек, но не очень как юрист законодательством не предусмотрено. По IQ на должности не назначают. ![]() Ви пишете про процедуру отримання статусу крит. інфраструктури. Це не одне й теж саме, що бронювання.
Бронювання здійснюється у розмірі 50% від військовозобов"язанних на підпр.крит. інфраструктури, але бронюємий працівник самостійно спілкується з тцк та проходе влк. Не директор за всіх, кожен окремо за себе. ![]()
На чію користь , нагадайте? шо-то ви мені напоминаете, но я не могу точно вспомнить шо((( ? ![]() Нет, бронирование списком на Мин.экономики за подписью директора. А дальше каждый сам за себя проходит ВЛК. А знаете почему. Потому что есть список профессий не подлежащих бронированию. ВОС каждого указывается диром в списке. Я подавала на Мин.экономики список. А что делали вы?
Востаннє редагувалось stm в Чет 09 тра, 2024 19:41, всього редагувалось 2 разів.
![]() У Вас є інструменти донесення до владу того що я опишу? Якщо є - то я можу зробити невеличку презентацію Якщо немає-то нафіга це питання? ПС Правда коли я бачу справедлива соціально виправдана політично доцільна То відразу розумію що пояснювати вже нічого. Все одно не почують.
![]() Вадим, я не замужем. Сорвалось так сказать гражданство ЕС ))) всегда работала, а сейчас ещё и представляю из себя микробизнес, на гос.структуры не могу идти по физиологическим параметрам. Там вход по карточкам в 9:00, выход в 18:00. Перерыв с 13:00 до 14:00. Это очень жёсткие параметры с которыми я не справляюсь с окончания универов ))) ![]() вас повчати ніхто не буде,тим паче немає такого бажання, проте треба розуміти що лопатами ( Кулеба ) неможливо замінити бойові снаряди для артилерії,так само без розвідки на штурм техніку не перекидають і тим паче все повинно працювати совокупно,як єдиний організм. ![]() за Конституцією ВСІ можуть піти захищати батьківщину, тим паче добровільно, причини і наслідки - це як панянка Мосійчук вирішує своїм сміттєпровідом до кого і коли приїде СБУ після цукерок і квітів.
|
|