Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 80468047804880498050 ... 14622>
Повідомлення Додано: П'ят 10 тра, 2024 00:19

холява написав:Goodman
А де тут зв,язок і з чим ?

Зв'язок у тому що хоч в військовозобов'язаного реальні проблеми зі здоров'ям, коновали записали типу обмежено придатний до служби в тиловому підрозділу, аж засвистить туди куди захочуть послати.
alex lem

Подякував: 132 раз.
Подякували: 368 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 тра, 2024 00:52

Hotab

Переведите эти штрафы в евро вот и будет ответ. Одно нарушение = один штраф, "расстреливать два раза уставы не велят".
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 тра, 2024 01:17

Hotab написав:
  Бетон написав:Якщо ЗСУ не зупинять наступ рашистів на Костянтинівку та Дружківку, за кілька тижнів вони будуть у Дніпрі, Харкові та Кривому Розі, — командир 92-ї ОМБ Федосенко

Дивно, правда.
Віталя з Флайманом казали , що їм точно нічого не загрожує, ну типу Авдіївку півтора роки брали. .....

Слишком много ... болтунов развелось.
Представляю себе такое количество "экспертов" в 41-42...
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 10 тра, 2024 03:37

Трамп не кине Україну і може піти на ескалацію війни з РФ - WSJ
https://www.wsj.com/politics/trump-is-u ... r-356a2825
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 10 тра, 2024 03:44

У соцмережах ширяться відео та фото пожежі на нафтопереробному заводі під Калугою в Росії. На відео видно, як вогонь охопив територію неподалік резервуарів. Наразі інформації щодо постраждалих немає.
https://war.novyny.live/u-rosiyi-prolun ... 71876.html
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 10 тра, 2024 03:49

Путин кормил Берлускони лично вырезанным сердцем только что убитой косули

Об этом в интервью Corriere della Sera рассказал экс-сенатор от партии Берлускони «Вперед, Италия!» Фабрицио Чикитто. По его словам, Берлускони лично рассказывал ему эту историю.

Путин, – приводит Чикитто слова Берлускони, – сказал мне: «Сильвио, пойдем на охоту». Я подумал: «На охоту? Я никогда не касался винтовки». Но он настаивал, и я отправился с ним. Когда мы добрались до леса, он дал мне винтовку. Меня охватило беспокойство. Когда мы шли по снегу, он увидел двух косуль и поманил меня прицелиться в одну: «Это твоя. Стреляй». Я дал ему понять, что лучше застрелюсь сам. Тогда он выстрелил и убил обеих.

Он удовлетворенно посмотрел на меня: «Сегодня я предложу вам потрясающую еду». Он спустился вниз по склону, держа нож, разрезал зверя и извлек из него сердце. Затем мужчина из сопровождения взял деревянный поднос, дал его мне и положил на него кусок кровоточащего мяса: «Это будет отличная еда». Я получил удар. Я спрятался за деревом и меня вырвало.💬

Напомним, Берлускони скончался 12 июля 2023 года.
На інавгурації президента Росії був присутній двійник Володимира Путіна. Таку думку в ефірі “24 каналу” висловив кандидат психологічних наук Дмитро Попов.

За словами фахівця, він веде спостереження за публічною активністю кремлівського автократа вже майже 10 років і за цей час навчився відрізняти справжнього Путіна від його дублерів.

Як розповів Попов, востаннє глава РФ з’являвся на публіці особисто у грудні 2023 року. Після цього його роль на публіці завжди виконував один із спеціально навчених «клонів», включаючи навіть інтерв’ю Такеру Карлсону.

Фахівець пояснив, що безпомилково визначає дублерів Путіна за геометричними пропорціями обличчя, які неможливо змінити шляхом пластичної операції.

Крім того, несправжнього Путіна завжди видають патерни поведінки. Наприклад, реальний президент Росії не є настільки емоційним, як у розмові з американським журналістом. Також Путін ніколи не стояв би під дощем без парасольки, як це було нещодавно.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 10 тра, 2024 06:30

katso

Переведите эти штрафы в евро вот и будет ответ. Одно нарушение = один штраф, "расстреливать два раза уставы не велят".

Гарна спроба , але ні.
Навіть у нинішній редакції ст 210 КУпАП є «повторне вчинення протягом року». А після третього разу можна потрапити на 336 ККУ. (Якщо що , я памʼятаю аргументи Хантера:

Тільки Хантер закликає до тюрми інших (ігнорити мобілізацію), а сам від Шольца 500-єврові щомісячні плюшки баварським запиває. )
Новий закон, який дозволяє (дозволить) штрафувати заочно, прибирає лазєйку зі ст 38 КУпАП. Коли 2 місяці пройшло, тебе не спіймали тушкою в руки ТЦК, отже термін вийшов і притягнути типу не можна (хоча притягували) . А тепер тушка буде не потрібна. Штрафуй заочно скільки треба. А далі ДВС, рахунки, кавалірки , і інші сльози. Причому локація ухилянта (мюнхенський, чи краківський котел, підвал нахалбуду) значення не має. Та і філіппінки люблять (ну прямо скажемо - терплять) sugar daddy щедрих і багатих, а не бідних і жадібних. :D

НПЗ под Калугой. Доброе утро.

https://nv.ua/world/countries/ataki-na- ... 17048.html
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 10 тра, 2024 08:04, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2443 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 10 тра, 2024 07:53

whois2010 написав:Іноді краще жувати, ніж говорити. Вам краще жувати завжди. Для розвитку поцікавтеся, як оформлюється бронювання працівника. Біля ТЦК мабуть зараз юрбляться директора-рішали, а не робітники з бронюванням.

Взяла панатоне что бы пожевать и кофе вместо водички. Давайте я буду тиха, а вы расскажите. 1) почему водоканал это не критически важное предприятие? 2) про ТЦК. Думаете это всё сотрудники с пакетом документов на бронирование, забронируй себя сам, а не уже получившие бронь (непонятно как же) прибывшие на прохождение ВЛК, которое обязательно?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 тра, 2024 08:02

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:Що має робити влада?

Стати на коліна перед розумними (не театрально як на стадіоні, а реально) визнати свою некомпетентність і взяти на ключові посади компетентних, а не Єрмакобогообраних продавців державних посад інструкторам сексологиням,тобто тих яких травили та заводили на них кримінальні справив які полускали як бульбашки на воді. А ліпше ввійти в історію з давно відомою фразою : Я устал, я ухожу ... перефразуючи в чесне : Я устал, я всё про.рал извините я в Оман ...
Востаннє редагувалось Василь-Рівне в П'ят 10 тра, 2024 09:04, всього редагувалось 2 разів.
Василь-Рівне

Подякував: 7015 раз.
Подякували: 3173 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: П'ят 10 тра, 2024 08:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

alex lem написав:До старих радянських артсистем нема в нас запасних стволів. І виробництва нема.

Є
Василь-Рівне

Подякував: 7015 раз.
Подякували: 3173 раз.

Профіль

3
2
  #<1 ... 80468047804880498050 ... 14622>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти