Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 84758476847784788479 ... 15740>
Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2024 13:33

detroytred написав:
  Дюрі-бачі написав:
  fler написав:Є хоч один приклад, коли Китай позичив рф хоча б кілька мільярдів?

Є багато прикладів коли Китай позичав Шрі-Ланці, Пакистану, половині Африки та іншим країнам, які не змогли повернути борги. А потім забирав в них порти, шахти і т.д.
Раз поки не зичить - значить москалі ще не в поганому стані і можуть вернути, а це не в інтересах Китаю...

+100
От про це я і кажу.
Що всім вигідно продовження війни, бо це послаблює сторони.
Україна нарешті може проведе реформи...
Рфія поступиться ще більше китайцям, індусам і т.д.

Рфія це не може не розуміти, тому навіщо продовжує?
Сподівання на Трампа озвучені були в 2022. Але з того часу активно підключилася Європа. Да і голосування респів за 60 млрд. Україні вже остаточно повинно було показати рашикам, що вони помилилися в розрахунку на Трампа.

які ще реформи? хіба "мобілізаціна реформа" щоб мобілізувати на 146% М1860 і на 100% Ж1860
flyman

Подякував: 1618 раз.
Подякували: 2868 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2024 13:35

flyman написав:які ще реформи? хіба "мобілізаціна реформа" щоб мобілізувати на 146% М1860 і на 100% Ж1860

М1860 -> М1875
ДержНагорода ім. Ярослава Мудрого за "відродження армії" гарантована, не дякуйте
fox767676

Заблокований
Подякував: 425 раз.
Подякували: 202 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2024 13:40

АндрейМ написав:
  adlork29 написав:Откуда цифра "11 млн"?
Такого количества выехавших, вроде, нет.
И из выехавших далеко не все мужчины 1860, которые должны "повернутися в Україну для оновлення військово-облікових даних". Таких всё же меньшинство.

За межами України мешкає мільйони чоловіків, яких в Україні називають "мобілізаційний ресурс". Не 11 мільйонів, звичайно, а, припустимо, мільйони 3-4. У більшості з них є дружини і діти, які в Україну не повернуться, якщо туди не повернеться чоловік, а отримає громадянство іншої країни.

Звичайно, що більшість з цих людей і так не збирались повертатись, але так розкидуватись громадянами...

flyman

Подякував: 1618 раз.
Подякували: 2868 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2024 13:41

makar_
А державний апарат вам з космосу занесли?
З «людьми», якщо що, окупанти також не церемоняцця. Спитайте у херсонців.
Hotab

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2532 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2024 13:54

АндрейМ написав:
  adlork29 написав:По европейским данным их заметно меньше:

А чому Ви рахуєте лише тих громадян України, які знаходяться під тимчасовим захистом? Мільйони громадян України мають інші підстави для проживання, які вони отримали ще до війни, або знаходяться в інших країнах без легального статусу.

Какой смысл считать тех, кто выехал давно?
Они сюда не вернутся за исключением относительно небольшого количества особо патриотичных. И те из них, кто хотел, по-видимому, уже вернулись ещё в 2022. А Ukrainian возвращаться не планирует.

холява написав:ХТО має ЗАХИЩАТИ УКРАЇНУ ?

Професійна армія + усі, хто можуть і хочуть, а не виключно ті, кого хтось вважає "придатним", виходячи виключно із статі. Якщо таких не існує, то я не знаю що робити - насильно воювати люди все одно не будуть. "На нас напали" - не аргумент. У таких випадках завжди хтось біжить, а хтось відбивається.

Якщо це "не аргумент", то, мабуть, залишається тільки капітулювати.

холява написав:Я так зрозумів що ви прихильник жінок у армію ?

Я прихильник не поділяти людей за будь-якими ознаками і не нав'язувати їм якості та здібності, виходячи з цих ознак і власних стереотипів. Так, досить великий відсоток жінок будуть більш корисними в армії, ніж досить великий відсоток чоловіків. Якщо гендерні стереотипи заважають Вам це зрозуміти, то це - Ваші проблеми. Ми живемо у 21-му столітті, де жінки давно працюють на "чоловічих" роботах, і де в арміях давно вже служать жінки.

Тут часто приводят в пример Израиль. Да, в 1947 там на фронте сражались и женщины (по крайней мере, так рассказывают). Сейчас женщин в Израиле по-прежнему призывают, но непосредственно в боевых действиях они участия не принимают.
Красивые слова - "гендерні стереотипи". :)
Возможно/вероятно, сидеть за клавиатурой что мужчине, что женщине одинаково.
Но вот сидеть в окопе или заряжать снаряды в несколько десятков кг, разгица, наверное, есть.
Понятно, что есть женщины - "коня на скаку остановит, в горящую избу войдёт", но таких относительно мало.
Как ни странно, по-видимому, для вас, но ни в боксе, ни в борьбе, ни в тяжёлой атлетике да и в других видах спорта женщины и мужчины не соревнуются друг с другом.
adlork29

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2024 13:55

Бетон написав: то війна далека від виживання.

Українська росіянам дуже важко дається, коли не присилають тексти, а від себе щось "напишеш", дуже смішно виходить(((
somilitark

Подякував: 708 раз.
Подякували: 3865 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2024 13:57

Hotab написав:makar_
А державний апарат вам з космосу занесли?
З «людьми», якщо що, окупанти також не церемоняцця. Спитайте у херсонців.

Виживання людей та державного апарату не одне й те саме.
А херсонців давайте запитаємо. Хто є на форумі х Херсона? Що коїлось там під час окупаціїї? Загарбників в гуманізмі ні в якому раз не підозрюю, свідчення нехай картину доповнять.
Але яким чином мобілізація саме тих кого мобілізують врятує від винищення?
makar_

Подякував: 6 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2024 13:58

АндрейМ написав:
  adlork29 написав:По европейским данным их заметно меньше:

А чому Ви рахуєте лише тих громадян України, які знаходяться під тимчасовим захистом? Мільйони громадян України мають інші підстави для проживання, які вони отримали ще до війни, або знаходяться в інших країнах без легального статусу.

холява написав:ХТО має ЗАХИЩАТИ УКРАЇНУ ?

Професійна армія + усі, хто можуть і хочуть, а не виключно ті, кого хтось вважає "придатним", виходячи виключно із статі. Якщо таких не існує, то я не знаю що робити - насильно воювати люди все одно не будуть. "На нас напали" - не аргумент. У таких випадках завжди хтось біжить, а хтось відбивається.

холява написав:Я так зрозумів що ви прихильник жінок у армію ?

Я прихильник не поділяти людей за будь-якими ознаками і не нав'язувати їм якості та здібності, виходячи з цих ознак і власних стереотипів. Так, досить великий відсоток жінок будуть більш корисними в армії, ніж досить великий відсоток чоловіків. Якщо гендерні стереотипи заважають Вам це зрозуміти, то це - Ваші проблеми. Ми живемо у 21-му столітті, де жінки давно працюють на "чоловічих" роботах, і де в арміях давно вже служать жінки.
:wink:

На нас НАПАЛИ ! (це правда !)
Ви побіжали з країни , і волаєте " досить великий відсоток жінок будуть більш корисними в армії, ніж досить великий відсоток чоловіків. " ???
.....гендерні стереотипи заважають Вам це зрозуміти, то це - Ваші проблеми.

Розумієш , до тебе бандюки ввалились до хати, а ти -ОСЬ ЖІНКА , робіть що хочете , я поїхав .

Мені жахливо від таких "землячків ".
Ну то ви зараз в якій країні ??
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2024 14:05

makar_

...... то що ви сховались за монітор і звітти підскулюете , ще не перемога в пространстві .
Вся тупість яку розповідаєте іде від вашого особистого переляку за себе .
Тут таких по за горізонт .
Фраза , викрики , то все марне .
До речі ви були в ТЦК ?
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2024 14:13

холява написав:makar_

...... то що ви сховались за монітор і звітти підскулюете , ще не перемога в пространстві .
Вся тупість яку розповідаєте іде від вашого особистого переляку за себе .
Тут таких по за горізонт .
Фраза , викрики , то все марне .
До речі ви були в ТЦК ?

Зараз ви пан Холява намагаєтесь мене образити (чим порушуєте правила форуму) та перейти на особистість бо недостає аргументів, ось це точно дарма.
Війна на винищення чого йде зможете розгорнуто сформулювати?
makar_

Подякував: 6 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 84758476847784788479 ... 15740>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор