Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 87338734873587368737 ... 14617>
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 14:16

sens написав:
  Water написав:https://news.finance.ua/ua/na-budivnyctvah-v-ukraini-deficyt-pracivnykiv-syahnuv-40-kompanii-zaluchayut-mihrantiv-forbes
В Україні спостерігається серйозна нестача працівників будівельної галузі. Дефіцит кадрів на будівельних майданчиках сягає 40%, через що до роботи починають залучати мігрантів.
Зазначається, що за період війни для роботи в Україні залучали людей із таких країн, як Пакистан, Непал, Індія, Бангладеш, Філіппіни, а також із країн Африки.

Те шо я раніше казав, плюс за кордоном вже ростуть 2-річні українці, які можуть зовсім не знати української мови.
Ще різні народи ворожнече ставляться друг до друга, приклад індуси і пакистанці. Схоже будуть міжетнічні конфлікти. Зато з мовами точно не буде ніяких проблем і захищать пуйлу русскай язик нема сенсу, бо ніхто на ньому не розмовляє.

Чого ж жінок не стимулюють до виконання робіт?

А шо там з законопроєктом №11264 ?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 14:23

freeze написав:На допомогу 2ср На засоби РЄБ
На 3 модуля 50w. необхідно
53.000 номер карти 4314 1402 0482 2677

Всем доброго дня, если кто-то немного хочет помочь, хлопцы будут благодарны, реально задолбали орковские БПЛА в последние дни. Первая линия. Сами уже не раз тоже скидывались. Напишите в личку, если кто-то захочет и сумму. Спасибо.

Нашо в особисті, IMHO, хай тут пишуть.
Від мене вже є, суму не пишу, гадаю це не цікаво.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 14:25

Mimohod написав:
  ЛАД написав:
  Water написав:............
Те шо я раніше казав, плюс за кордоном вже ростуть 2-річні українці, які можуть зовсім не знати української мови.
Ще різні народи ворожнече ставляться друг до друга, приклад індуси і пакистанці. Схоже будуть міжетнічні конфлікти. Зато з мовами точно не буде ніяких проблем і захищать пуйлу русскай язик нема сенсу, бо ніхто на ньому не розмовляє.

А українською вони розмовляють? Вільно?

На стройке? Только руский матерный как язык межнационального общения

В союзі та у сучасній педерації так, а ось як в нас буде- цікаво.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 14:26

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Вас совсем переклинило?
Для вас русскоязычные украинцы с восточной Украины это "братья с русскімі чєлюстямі"?
Вы не понимаете, что это оскорбление?

Ну тут треба вияснити один момент - хто вони? Жертви русифікації чи вороги, які зайняли місце закатованих росіянами.

1. Как выяснять будете?
2. "вороги, які зайняли місце закатованих росіянами" - в каком поколении будете засчитывать? В третьем, как нацисты? Или больше потребуете?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 14:29

ЛАД написав:
  sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Вас совсем переклинило?
Для вас русскоязычные украинцы с восточной Украины это "братья с русскімі чєлюстямі"?
Вы не понимаете, что это оскорбление?

Ну тут треба вияснити один момент - хто вони? Жертви русифікації чи вороги, які зайняли місце закатованих росіянами.

1. Как выяснять будете?
2. "вороги, які зайняли місце закатованих росіянами" - в каком поколении будете засчитывать? В третьем, как нацисты? Или больше потребуете?

Та хоч в десятому. Якщо людина ментально в росії, то їй тут не місце.
Я вже писав, ми в 91 році втратили свій шанс, зробити так як чеченці або так як балтійці.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 14:30

ЛАД написав:
  Water написав:............

А українською вони розмовляють? Вільно?

Наскільки я знаю, в Індії друга мова це англійська, тобто вони володіють рідною та англійською. Ми володіємо англійською на достатньому для будівництва рівні?
Так ось, потрібна державна програма навчання таких мігрантів, АБО навчання наших прорабів англійській то того рівня, якого буде достатньо для будівництва, гадаю це десь B1.
Яко шо, то я теж пам`ятаю той час, коли союз до нас завіз братів та сестер з В`єтнаму, які потім на базарЯх розмовляли тими мовами, якими розмовляло місцеве населення.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 14:33

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:законопроект о признании россии государством – спонсором терроризма

fler написав:е ж треба з такою маніакальною впертістю вишукувати та тягнути сюди відверте лайно :evil:

Та й давайте поглянемо на себе. рузкі видають в своїх консульствах довідки про народження М1860, а в нас?
100 дол за ід яка є БЕЗКОШТОВНОЮ в інших країнах, а у нас?
Чи є закоропроєкти про 'признании мошенничества на уровне государства'?
3 роки вже говорять про того тероризму а сенс?
Риторичні питання, які не потребують відповіді.

Віталіан. Дуже влучно часами описуєте якісь ситуації, процесси і тд, завжди додаєте якісь аналогії, видно що у Вас багатий досвід на якійсь 'відповідальній' посаді з широким кругозором. Хоч читачі не завжди хочуть щось зрозуміти.
Востаннє редагувалось BeneFuckTor в П'ят 21 чер, 2024 14:34, всього редагувалось 1 раз.
BeneFuckTor

Подякував: 262 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 14:34

sashaqbl написав:Якщо людина ментально в росії, то їй тут не місце.

Таке місто достатньо окупувати москалями на 1 добу, зразу видно хто тут довго чекав братів, та з аквафрешем вийшов зустрічати.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 14:44

sashaqbl написав:.........
Малося на увазі саме дрон. З ВОГом. Або чимось схожим. В морду. Так, на жаль, це погіршить ситуацію, інакше я б всерйоз про це задумався.

Объясните, пожалуйста, непонятно, что вы имеете ввиду. Каким образом, фпв-дроны могут "погіршити ситуацію"? Или вы имеете ввиду российские?
Короче, написано непонятно.

Я його щиро ненавиджу, бо вважаю, що його ницість і бездарність привела нас туди де ми є. І заводить ще далі.

Ваше дело. Чувства дело такое. Запретить ненавидеть я вам не могу, хотя категорически не согласен с вашим выводом. Уверен, что с любым другим было бы примерно то же. Но оскорблять не обязательно.

Щодо мата - я не відношуся до ти, мяко кажучи, дивних людей, які вважають, що все погане походить з Росії, а все хороше з України. Мат - він наш, рідний, український.

Нет, тут всё же надо признать приоритет России. Русский мат - это их фирменное блюдо.
Хорошо освоенное и у нас. :)
Но происхождение не принципиально. Главное результат.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 14:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Рада Європейського Союзу ухвалила переговорні рамки для початку перемовин про вступ України та Молдови до ЄС.

Про це повідомило бельгійське головування в Раді Євросоюзу.

Переговори про вступ стартують 25 червня в Люксембурзі. На 15:30 запланована міжурядова конференція з Україною, а на 18:00 — з Молдовою.
Water

Профіль

#<1 ... 87338734873587368737 ... 14617>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: pesikot і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор