Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 87328733873487358736 ... 14645>
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 13:47

detroytred написав:
Військова місія НАТО в Україні буде (тобто рішення прийнято, плани вже діють). Перепоною може стати лише Трамп (наврядчи. Дуже малоймовірно. Скоріше за все, якщо виграє вибори, то нікуди не дінеться - змінить риторику.)

Але нема головного -- в чому полягатиме місія??? Які задачі мін. і макс.?

Тилові кордони включно з правобережним поліссям та придністров'ям
Авіація для завданнь ППО
ризиків бойових зіткненнь уникнуть, якщо взагалі щось буде
fox767676

Подякував: 394 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 13:55

detroytred написав:Угорщина не братиме участі у "військовій місії" НАТО в Україні, заявив Орбан: "Мінімальної мети ми досягли, я домовився з генеральним секретарем НАТО, Угорщина зійде з поїзда. У НАТО буде військова місія в Україні, але Угорщина не братиме в ній участі. Машиніста переконати не вдалося, і тепер зупинити поїзд зможе лише Трамп".
https://ua.korrespondent.net/ukraine/po ... inu-onlain

Військова місія НАТО в Україні буде (тобто рішення прийнято, плани вже діють). Перепоною може стати лише Трамп (наврядчи. Дуже малоймовірно. Скоріше за все, якщо виграє вибори, то нікуди не дінеться - змінить риторику.)

не смішіть. Ви ж полковник і технічний. Невже Ви думаєте пво різні ракети і дальні дрони наші запускають? Та й снайпери їздять на практику. Нато давно тут.
А в піхоту вони своїх не дадуть
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1

fox767676 написав:
  detroytred написав:

Авіація для завданнь ППО

то вони так званих пацифістів на Тисі пакуватимуть чи дивитися крізь пальці?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Але більшість... Но то таке. А ось коли чую розмову українською, а через слово "руський мат"... Пробачте, але я краще послухаю розмову російською, але без мата.

Ваші три крапки в корені змінили суть. Малося на увазі саме дрон. З ВОГом. Або чимось схожим. В морду. Так, на жаль, це погіршить ситуацію, інакше я б всерйоз про це задумався.
Я його щиро ненавиджу, бо вважаю, що його ницість і бездарність привела нас туди де ми є. І заводить ще далі.
Щодо мата - я не відношуся до ти, мяко кажучи, дивних людей, які вважають, що все погане походить з Росії, а все хороше з України. Мат - він наш, рідний, український.
Щодо арестовича - то він стільки всього видає, що в будь якому разі в чомусь з ним таки доведеться погоджуватися. Він не залишить вибору.
Востаннє редагувалось sashaqbl в П'ят 21 чер, 2024 13:59, всього редагувалось 1 раз.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 13:56

ЛАД написав:
  sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Не "за поточної влади". Это зависит совсем не от нашей "влади".
Он там говорит, что сами мы не справимся (надеюсь, вы с этим спорить не будете), а Запад на бОльшее не готов. Они не собираются ради победы Украины рисковать развернуть настоящую 3 МВ с применением ЯО.

Я не знаю, що там арестович говорить, ніколи його всерйоз не сприймав, але моє бачення наступне:
- адміністрація Байдена боїться розвязати третю світову війну
- при цьому неприємною перспективою висить афганський сценарій
Наша влада своїми діями підсилює другий фактор страху адміністрації Байдена. Корупція і подвійні стандарти деморалізують і військових і мирне населення. На жаль просте рішення, типу ФПВ ..., скоріш за все погіршить ситуацію.

Во-первых, вы фактически согласились с Арестовичем, как бы вы его не воспринимали.
Во- вторых, из ваших 2 пунктов первый всё же основной - он работает с первого дня, когда у нас в военкоматы была очередь.
И 2 вопроса к вам.
1. Что такое ФПВ? Дроны такие знаю, но они, вроде, "погіршити ситуацію" не могут.
2.1. Когда вы употребляете непотребные эпитеты по отношению к вполне демократично избранному законному Президенту Украины, вы получаете сексуальное удовлетворение?
2.2. Вы, как и многие здесь, против русского языка. Русский мат к этому не относится?
Мені дуже подобається гарна українська мова. На жаль її не дуже часто почуєш. Знаю одну продавчиню супермаркета, коли покупаю у неї, слухаю її як музику. Але більшість... Но то таке. А ось коли чую розмову українською, а через слово "руський мат"... Пробачте, але я краще послухаю розмову російською, але без мата.
И да, если тут начнут: "А вот как ругали Порошенко", то прошу найти у меня хоть слово подобное. Если найдёте, обязуюсь никогда не возражать против оскорблений Президента Зеленского. Может, я не прав, но оскорбления в адрес Президента Украины, я воспринимаю как оскорбления Украины.
Прошу не путать оскорбления с критикой.

Він у Вас замість ікони ще ні чи вже? До п"яти ви вмієте рахувати?
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 21 чер, 2024 13:57, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 13:57

flyman написав:
  fox767676 написав:
  detroytred написав:

Авіація для завданнь ППО

якщо поляки то гадаю з задоволенням та по-звірячому
fox767676

Подякував: 394 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 13:59

fox767676 написав:
  flyman написав:
  fox767676 написав:
Авіація для завданнь ППО

якщо поляки то гадаю з задоволенням та по-звірячому

тоді будуть вирази взаємних почуттів
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 14:00

detroytred написав:З початку року кількість випадків домашнього насильства в Україні зросла на 14%, у 60% випадках це військові, – Клименко
Більше інформації на порталі Антикор: https://m.antikor.com.ua/articles/70844 ... __klimenko

Це з 14%, на які зросло, військові складають 60%?
Чи 60% від загальної кількості випадків складають військові?

Скоріше перше, бо друге це щось неймовірне.

Нашёл интервью Клименко "Радио Свобода". К сожалению, там чуть подробнее, но по этим цифрам то же самое, непонятно.
Но не буду сильно удивлён, если "від загальної кількості".
Кстати, интересно, антикор у меня на компе открылся только через VPN.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 14:12

Banderlog написав: Нато давно тут.

Так справа в офіційному статусі.
Неофіційно і ми якби давно в НАТО))

Офіційний статус накладає відповідальність, більші зобов'язання.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 чер, 2024 14:14

Флер, вам нравится, когда вас только по шёрстке гладят? Против шёрстки никак?
Надо рассказывать, что "весь мир в единодушном порыве полностью поддерживает Украину" и все страны готовы завтра отправить свои войска в нашу защиту?
К сожалению, это немного не так.
Если вы предпочитаете розовые сны - это ваш выбор.
Я предпочитаю видеть правду и знать, что даже в странах, поддерживающих нас, есть разные точки зрения. И эта не самая плохая.
А знать надо, чтобы знать, с какими взглядами надо бороться, и чтобы потом, в случае чего, не испытывать неприятное удивление.
Недавно читал какую-то статью, где говорилось, что настроения на Западе есть самые разные и, несмотря на то, что общественные мнения на Западе часто (обычно) очень быстро отражаются на политике правительств, сейчас в сильной поддержке Украины многие правительства идут против них.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 21 чер, 2024 14:48, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 87328733873487358736 ... 14645>
Форум:
+ Додати
    тему