Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 87538754875587568757 ... 14691>
Повідомлення Додано: Нед 23 чер, 2024 11:08

hxbbgaf

Где я такое говорил? Опять свои комплексы выдаешь за то, что я говорил? Я констатирую факт. И проблема не в том, что они здоровы, а в том, что 100 лет эти КГБисты сидели на нашей шее и издевались над нами лет 50.

Из твоих 40 над тобой 50 лет издевался кагебист? :D

К чему тогда ты о 60-летних, 100-летних, но якобы здоровых? Какое это имеет значение, их здоровье?
Сейчас здоровье вообще особого значения не имеет. И твое вполне подойдет, если доедет дело.

Вообще улыбает: 30-40 летние дядьки через 2.5 года после начала войны ни дня не воевавшие, ни одного штрафа не оплатившие за воинский учет, говорят о несправедливости. Серьезно? Жизнь к вам не справедлива?
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2463 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 23 чер, 2024 11:11

Mimohod написав:Мабуть це питання примітивного функціонування мізків. Сиділа людина у печері, і казала: "Буду молитись правильним богам, розмовляти правильною мовою, малювати правильні картинки то тигр мене не з'їсть!". Але тигру до того до лампочки, він мов не знає, з богами не знайомий, а м'ясо у всіх людей однакове. Але деякі дуже хитрі сапієнси кажуть, що того хлопа з'їв тигр, тому що він не так розмовляв чи не так молився, і тільки я знаю як воно повинно бути. Ну і все на цьому тепер крутиться. Одні брешуть, інші вірять, а тигр як їв так і їсть.

Цікава думка.

Єдине, чим можна заперечити, це тим, що мова тощо є такою собі приправкою до м'ясця.
Тигр-то їсть усіх, але в першу чергу тих, хто зі смачними приправками.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 чер, 2024 11:14

Hotab написав:hxbbgaf
Вообще улыбает: 30-40 летние дядьки через 2.5 года после начала войны ни дня не воевавшие, ни одного штрафа не оплатившие за воинский учет, говорят о несправедливости. Серьезно? Жизнь к вам не справедлива?

Я написал выше по поводу себя, я пришел с этой справкой 10 лет назад (непригодный в мирное время ограниченно пригодный в военное), в военкомат, меня тупо послали, никто на учет не поставил. А сейчас сказали ждать перекомиссии. Что еще?
Ты о себе напиши, давал присягу, силовик, 60 нет, чего не в окопе?
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 23 чер, 2024 11:17

vitaliiangel написав:это ж сколько у них зэков если вербуют и вербуют. нам бы столько
<div style="width:300px; height:300px;border:0px solid black;display:flex;">
<ins class="ClubeHUAds" data-ad-client="428338" data-ad-tipo="1" data-ad-width="250" data-ad-height="200"> </ins>
<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="rusbrief/242281" data-width="20%"></script>

</div>
<div style="width:300px; height:300px;border:0px solid black;display:flex;">
<ins class="ClubeHUAds" data-ad-client="428338" data-ad-tipo="1" data-ad-width="250" data-ad-height="200"> </ins>
<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="tgsn_2024/81486" data-width="20%"></script>

</div>

Хто такий уклоніст в розумінні ДПСУ, що це за таке занікчемлення громадян державою?
Це вона так своїх рабів називає, які не хочуть іти в рабство?
А не думає держава, що втікачі можуть організувати свою Січ. Вже таке було.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 23 чер, 2024 11:28

vitaliiangel написав:
  Дюрі-бачі написав:
  hxbbgaf написав:Путь к деморализации - делать доходы основным фактором для мобилизации.

В москалів вже 1,5 роки це працює. І нас би спрацювало, але ж ні, влада копіює всі рішення від москалів крім цього.

зачем копировать рф если есть сев. корея?

Для такого сценария нужно полностью закрыть границу и организовать голод. Современные средства передвижения и средства ведения с/х хозяйства делают это невозможным.
Mimohod

Подякував: 448 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 чер, 2024 11:32

UA написав:Какой исход войны?
а какой исход у коррупции? как будто есть варианты
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 23 чер, 2024 11:33

Vadim_ написав:
  vitaliiangel написав:
  Бетон написав:у него логика работает через лабиринт какой-то.
это лабиринт ущербности. Ему много лет было плохо и теперь когда большинству стало плохо это воспринимается как справедливость. Он постоянно пишет что так и должно быть, принуждение, ловля бусиками, сортность.

+++
И ведь его никто не бусифицировал в военучилище а сам добровольно и осознанно пришёл и знав на шо ішов.

Стосовно свідомого походу у військові виші --- більшість раніше абсолютно несвідомо туди потрапляла.
Свідомо йти до ввишу (тобто обирати вслужбу) можна лише після самої вслужби. Срочки, контракту рядовим.

А у ввиші вже система робить офіцерів. Хоч з свідомо пришедших, хоч ні.
Звісно є виключення. Але лише виключення.
Ну і звісно робить різних офіцерів... Грамотних і не дуже; некорупційних і корупційних; і т.д.

І для школярів і не потрібні бусіки...
З ними м'яко...
Але суть та ж.
У воєнруків в школах теж був план по кандидатах у військові училища.
Неофіційний.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 чер, 2024 11:36

detroytred написав:Стосовно свідомого походу у військові виші --- більшість раніше абсолютно несвідомо туди потрапляла.
Свідомо йти до ввишу (тобто обирати вслужбу) можна лише після самої вслужби. Срочки, контракту рядовим.

А у ввиші вже система робить офіцерів. Хоч з свідомо пришедших, хоч ні.
Звісно є виключення. Але лише виключення.
Ну і звісно робить різних офіцерів... Грамотних і не дуже; некорупційних і корупційних; і т.д.

І для школярів і не потрібні бусіки...
З ними м'яко...
Але суть та ж.
У воєнруків в школах теж був план по кандидатах у військові училища.
Неофіційний.

В мене з шкільного класу майже всі однокласники що вчилися на 2..3 і з горем пополам переводилися з класу в клас, як не стали зеками то "силовиками". І в тих і в тих вибір, згідно детройда не свідомий: "нє ми такіє, жізнь такая" (с).
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 23 чер, 2024 11:42

detroytred

Стосовно свідомого походу у військові виші --- більшість раніше абсолютно несвідомо туди потрапляла.

Абсурдно не має значення. Хто свідомий, хто дурний. Хтось розуміє , хтось не розуміє. Закони про оборону і захист не поділяють тут нікого. Обовʼязок рівний у всіх. Вадік просто погано проспався, йому нема сенсу пояснювати, що «свідомість» це не недолік. Його несвідомого так само можна і треба залучати до захисту держави. Поділ може бути лише на резерв офіцерський, і на резерв рядового складу. Він резерв рядового складу. І має чекати свою чергу як рядовий склад. Коли він прийде в окоп , а там обезголовлені роти і батальйони, то трохи у нього з:явиться право спитати у офіцерів «чому ви не йдете до мене, мною нема кому командувати».
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2463 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 23 чер, 2024 11:44

flyman написав:В мене з шкільного класу майже всі однокласники що перекидалися з 2 на 3 і з горем пополам переводилися, ті що не стали урками то силовиками. І в тих і в тих вибір, згідно детройда не свідомий.
Случайно попався, "нє ми такіє, жізнь такая" (с).

Згідно флаймода, бо згідно Детройта написано -- не випадково, а навпаки - воєнруки отбирали не випадково.

І по друге: які твої часи?
Бо коли я поступав, то 4 чоловіка на місце було. І з золотими медалями (а тоді їх давали реально за знання і в рази менше, ніж потім) не факт, що поступали.
А ти по перебивавшихся з двійки на трійки кажеш.

З низьким рівнем знань поступали лише блатні.
Казки про свідомий вибір при совку да ще й у школярів -- розказуй іншим.
detroytred

Профіль

#<1 ... 87538754875587568757 ... 14691>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор