Хомякоид написав:не различаете возврат в собственность то что было украдено
1 Союз розвалився тому що був економічно неефективний 2 Згідно п1 - економічнонеефективними були підприємства Союзу 3 Вартість підприємства = його економічній ефективності...тому Порошенко купив те що в майбутньому стало Рошеном за 0,2 млн доларів 4 За 30 років крадіжок(по ітерпритації вас і вам подібних) те що коштувало 0,2 млн стало коштувати 2 млрд....
Є два питання Перше - розкажіть варіанти крадівництва..але так щоб 0,2 млн перетворились в 2 млрд Друге - навіть якщо в 1990 хтось і вкрав те що вартувало в 1990 - 0,2 млн...то скільки він повинен повернути за це вкрадене сьогодні?
Аукціон був проведений між усіма потенційними інвесторами в 90-х.? Не було ?
А Ви бачили хоч один аукціон який був проведений між УСІМА ПОТЕНЦІЙНИМИ інвесторами? Я не бачив При нагоді розшифруйте як таке можливо...
Хомякоид написав:Тоді нацоналізовуємо та проводимо відкритий аукціон з продажем. Компенсації так як майно було вкрадено ніякі не проводиться. Хай бариги катяться на всі чотири сторони.
Як будемо визначати межу від якої примусово націоналізуємо? В мене парочка квартир , парочка авто , парочка різних бізнесів - мільйонів на 10 грн потягне.. В мене націоналізувати будемо чи ні? Я один з своїх бізнесів почав з безаукціонної оренди земельної ділянки в ближньому центрі Львова....
Хомякоид написав: Це нагадує компенсувати вартість ремонту людині яка шахер махером підробили доки на квартиру та зробила там ремонт. За таке саджають за Кримінальним кодексам України або кодексом любої цивілізованої держави.
Продовжуємо Я взяв ділянку..які ПОТЕНЦІЙНО міг орендувати будь-який мешканець Львова ( та чого гріха таїти - потенційно могли взяти будь-хто з 1-2 млрд населення Світу) і в 1990 платив за неї 300 доларів в рік оренди ...так помаленьку дійшов до 1500 доларів в рік...але збудував там бізнес який сьогодні дає державі 300 000 грн податків в рік... Цей бізнес в мене по якій ціні націоналізовувати будемо? Мої витрати як компенсуємо? Працівників куди дінемо Якщо не вдасться після націоналізації працювати ефективніше ніж зараз працюю я - хто збитки на себе візьме?
budivelnik написав:Саме час робити структурні зміни... Якщо грубо Взяти кодекс законів ЄС і впровадити їх поки йде війна... Адже раніше постійно виникало питання - де взяти кошти які виникли від впровадження закону.... А тепер таке питання відсутнє... Ті хто не працюють від зміни законів ні менше ні більше платити не зможуть.. А так впровадимо законодавство ЄС.. і відразу після війни можна розпускати митницю на кордоні з ЄС
Структурные реформы - это не законы. Структурные реформы - это чем вы будете кормить 40 млн населения Украины. Большинство трудоспособного населения Украины зарабатывают наемным трудом. Сейчас беженцы - в основном молодые женщины с детьми. С осени побегут все - от голода и холода.
Ще раз 1 Зараз нам платять за те що ми воюємо 2 Зараз наша економіка неефективна і скоротилась в рази 3 Невже не ясно Легше реформувати те що менше в рази, але так - щоб воно потім швидше розвивалось.. Ніж витискувати всі соки з тих хто ще тримається.
Пишут, что Герасимов ранен и прооперировали, жизни ничего не угрожает. Это, как я думаю, вообще хорошо. Фюрер будет злой. Так если он хотел, что бы его убили, то уже не получится. А если не хотел, то ранение тоже досада.
budivelnik написав:Саме час робити структурні зміни...
Структурные реформы - это не законы. Структурные реформы - это чем вы будете кормить 40 млн населения Украины. Большинство трудоспособного населения Украины зарабатывают наемным трудом. Сейчас беженцы - в основном молодые женщины с детьми. С осени побегут все - от голода и холода.
структурные реформы - это как раз сделать так, чтобы эти 40 млн населения могли себя сами прокормить.
еще одна консерва расконсервировалась - почти 4 года не был на сайте, теперь какая активность в этой ветке - и сообщения в стиле - все плохо, а станет еще хуже...
не надейся, тяжело, но выстоим. рекомендую снова в анабиоз на 4 года.
и да - серьезные реформы как раз удобно делать сейчас, когда и так много чего меняется
Damien написав:... Промышленные выбросы не затмевают звезды на самом деле
казкар
В городах плохо видно звезды не из-за выбросов, а из-за иллюминации. Стоит отъехать от границы города несколько километров в глухое село без уличного освещения и звезды становится видно. Попробуйте. Для чистоты эксперимента можно даже выбрать день, когда ветер дует со стороны города
r-tiger написав:Пишут, что Герасимов ранен и прооперировали, жизни ничего не угрожает. Это, как я думаю, вообще хорошо. Фюрер будет злой. Так если он хотел, что бы его убили, то уже не получится. А если не хотел, то ранение тоже досада.
только лапку прострелили(ну и обосрался...): НачГШ ВС рф валерий герасимов ранен на территории Украины. Он получил осколочное ранение правой голени без перелома кости
Damien написав:... Промышленные выбросы не затмевают звезды на самом деле
казкар
В городах плохо видно звезды не из-за выбросов, а из-за иллюминации. Стоит отъехать от границы города несколько километров в глухое село без уличного освещения и звезды становится видно. Попробуйте. Для чистоты эксперимента можно даже выбрать день, когда ветер дует со стороны города
Нащо експеременти такі, якщо в таких містах ти бачиш чим дихаєш
r-tiger написав:Пишут, что Герасимов ранен и прооперировали, жизни ничего не угрожает. Это, как я думаю, вообще хорошо. Фюрер будет злой. Так если он хотел, что бы его убили, то уже не получится. А если не хотел, то ранение тоже досада.
только лапку прострелили(ну и обосрался...): НачГШ ВС рф валерий герасимов ранен на территории Украины. Он получил осколочное ранение правой голени без перелома кости
budivelnik написав:Ще раз 1 Зараз нам платять за те що ми воюємо 2 Зараз наша економіка неефективна і скоротилась в рази 3 Невже не ясно Легше реформувати те що менше в рази, але так - щоб воно потім швидше розвивалось.. Ніж витискувати всі соки з тих хто ще тримається.
А Вы всё, со своим "мелко буржуазным укладом". Батенька, речь идёт о производствах - прежде всего, высокотехнологичных - на примере одной шахты Октябрьская я Вам давал расклад и цифры.
Вам уже 100 раз объясняли, что Вы научились ценить свой труд - это замечательно! Но оказывается есть ещё и труд других, благодаря работе которых Вы смогли стать тем, кем себя считаете. Блага от иных - это не Бог дал, а ....