Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 906907908909910 ... 14728>
Повідомлення Додано: Нед 01 тра, 2022 15:48

Хомякоид написав:
  budivelnik написав:
  Хомякоид написав:не различаете возврат в собственность то что было украдено
1 Союз розвалився тому що був економічно неефективний
2 Згідно п1 - економічнонеефективними були підприємства Союзу
3 Вартість підприємства = його економічній ефективності...тому Порошенко купив те що в майбутньому стало Рошеном за 0,2 млн доларів
4 За 30 років крадіжок(по ітерпритації вас і вам подібних) те що коштувало 0,2 млн стало коштувати 2 млрд....

Є два питання
Перше - розкажіть варіанти крадівництва..але так щоб 0,2 млн перетворились в 2 млрд
Друге - навіть якщо в 1990 хтось і вкрав те що вартувало в 1990 - 0,2 млн...то скільки він повинен повернути за це вкрадене сьогодні?
Аукціон був проведений між усіма потенційними інвесторами в 90-х.?
Не було ?
А Ви бачили хоч один аукціон який був проведений між УСІМА ПОТЕНЦІЙНИМИ інвесторами?
Я не бачив
При нагоді розшифруйте як таке можливо...
  Хомякоид написав:Тоді нацоналізовуємо та проводимо відкритий аукціон з продажем.
Компенсації так як майно було вкрадено ніякі не проводиться.
Хай бариги катяться на всі чотири сторони.
Як будемо визначати межу від якої примусово націоналізуємо?
В мене парочка квартир , парочка авто , парочка різних бізнесів - мільйонів на 10 грн потягне..
В мене націоналізувати будемо чи ні?
Я один з своїх бізнесів почав з безаукціонної оренди земельної ділянки в ближньому центрі Львова....
  Хомякоид написав: Це нагадує компенсувати вартість ремонту людині яка шахер махером підробили доки на квартиру та зробила там ремонт. За таке саджають за Кримінальним кодексам України або кодексом любої цивілізованої держави.
Продовжуємо
Я взяв ділянку..які ПОТЕНЦІЙНО міг орендувати будь-який мешканець Львова ( та чого гріха таїти - потенційно могли взяти будь-хто з 1-2 млрд населення Світу) і в 1990 платив за неї 300 доларів в рік оренди ...так помаленьку дійшов до 1500 доларів в рік...але збудував там бізнес який сьогодні дає державі 300 000 грн податків в рік...
Цей бізнес в мене по якій ціні націоналізовувати будемо?
Мої витрати як компенсуємо?
Працівників куди дінемо
Якщо не вдасться після націоналізації працювати ефективніше ніж зараз працюю я - хто збитки на себе візьме?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 тра, 2022 15:51

crumd написав:
  budivelnik написав:Саме час робити структурні зміни...
Якщо грубо
Взяти кодекс законів ЄС і впровадити їх поки йде війна...
Адже раніше постійно виникало питання - де взяти кошти які виникли від впровадження закону....
А тепер таке питання відсутнє...
Ті хто не працюють від зміни законів ні менше ні більше платити не зможуть..
А так впровадимо законодавство ЄС..
і відразу після війни можна розпускати митницю на кордоні з ЄС
Структурные реформы - это не законы. Структурные реформы - это чем вы будете кормить 40 млн населения Украины.
Большинство трудоспособного населения Украины зарабатывают наемным трудом. Сейчас беженцы - в основном молодые женщины с детьми. С осени побегут все - от голода и холода.
Ще раз
1 Зараз нам платять за те що ми воюємо
2 Зараз наша економіка неефективна і скоротилась в рази
3 Невже не ясно
Легше реформувати те що менше в рази, але так - щоб воно потім швидше розвивалось..
Ніж витискувати всі соки з тих хто ще тримається.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 тра, 2022 16:03

Пишут, что Герасимов ранен и прооперировали, жизни ничего не угрожает.
Это, как я думаю, вообще хорошо. Фюрер будет злой. Так если он хотел, что бы его убили, то уже не получится. А если не хотел, то ранение тоже досада.
r-tiger

Подякував: 1 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 тра, 2022 16:08

crumd написав:
  budivelnik написав:Саме час робити структурні зміни...

Структурные реформы - это не законы. Структурные реформы - это чем вы будете кормить 40 млн населения Украины.
Большинство трудоспособного населения Украины зарабатывают наемным трудом. Сейчас беженцы - в основном молодые женщины с детьми. С осени побегут все - от голода и холода.

структурные реформы - это как раз сделать так, чтобы эти 40 млн населения могли себя сами прокормить.

еще одна консерва расконсервировалась - почти 4 года не был на сайте, теперь какая активность в этой ветке - и сообщения в стиле - все плохо, а станет еще хуже...

не надейся, тяжело, но выстоим. рекомендую снова в анабиоз на 4 года.

и да - серьезные реформы как раз удобно делать сейчас, когда и так много чего меняется
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 01 тра, 2022 16:13

GALeon написав:
Damien написав:...
Промышленные выбросы не затмевают звезды на самом деле
казкар

В городах плохо видно звезды не из-за выбросов, а из-за иллюминации. Стоит отъехать от границы города несколько километров в глухое село без уличного освещения и звезды становится видно. Попробуйте. Для чистоты эксперимента можно даже выбрать день, когда ветер дует со стороны города
Damien

Подякував: 780 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 01 тра, 2022 16:50

r-tiger написав:Пишут, что Герасимов ранен и прооперировали, жизни ничего не угрожает.
Это, как я думаю, вообще хорошо. Фюрер будет злой. Так если он хотел, что бы его убили, то уже не получится. А если не хотел, то ранение тоже досада.

только лапку прострелили(ну и обосрался...):
НачГШ ВС рф валерий герасимов ранен на территории Украины. Он получил осколочное ранение правой голени без перелома кости
edvardd

Подякував: 155 раз.
Подякували: 2902 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 01 тра, 2022 17:04

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Damien написав:
  GALeon написав:
Damien написав:...
Промышленные выбросы не затмевают звезды на самом деле
казкар

В городах плохо видно звезды не из-за выбросов, а из-за иллюминации. Стоит отъехать от границы города несколько километров в глухое село без уличного освещения и звезды становится видно. Попробуйте. Для чистоты эксперимента можно даже выбрать день, когда ветер дует со стороны города
Нащо експеременти такі, якщо в таких містах ти бачиш чим дихаєш
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 тра, 2022 17:04

Re: Напад росії і білорусі на Україну

edvardd написав:
  r-tiger написав:Пишут, что Герасимов ранен и прооперировали, жизни ничего не угрожает.

НачГШ ВС рф валерий герасимов ранен на территории Украины. Он получил осколочное ранение правой голени без перелома кости
То він сам собі уламок в ногу вбив ;)

https://www.pravda.com.ua/news/2022/04/30/7343128/
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 тра, 2022 17:35

GALeon написав:
edvardd написав:

То він сам собі уламок в ногу вбив ;)

https://www.pravda.com.ua/news/2022/04/30/7343128/
В военное время есть статья и за самострел :lol:
AlexMotel

Подякував: 20 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 тра, 2022 17:58

budivelnik написав:Ще раз
1 Зараз нам платять за те що ми воюємо
2 Зараз наша економіка неефективна і скоротилась в рази
3 Невже не ясно
Легше реформувати те що менше в рази, але так - щоб воно потім швидше розвивалось..
Ніж витискувати всі соки з тих хто ще тримається.

А Вы всё, со своим "мелко буржуазным укладом".
Батенька, речь идёт о производствах - прежде всего, высокотехнологичных - на примере одной шахты Октябрьская я Вам давал расклад и цифры.

Вам уже 100 раз объясняли, что Вы научились ценить свой труд - это замечательно!
Но оказывается есть ещё и труд других, благодаря работе которых Вы смогли стать тем, кем себя считаете. Блага от иных - это не Бог дал, а ....
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

#<1 ... 906907908909910 ... 14728>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор