_hunter написав: Мова була про пересічні бригади і непересічні.
Яко ж глибше, то вважаю, що тил забезпечує перемогу у війні. Необхідний елемент забезпечення. Необхідний. Забезпечення.
Здобуває перемогу, виграє війну саме військо. З війська ж саме пересічні (масові) бригади, а не спеціальні (непересічні).
То что бригады еще как то делятся на простые и приблатненные - само по себе тот еще демотиватор, я б на месте власти убирал бы все эти выпячивания конкретных бригад всеми силами, но судя по широко обсуждаемым идеям прямого рекрутинга и прочих законов по ЧВК с мозгами там не густо, доживем еще и до спора кто круче - 3я штурмовая, Пирятинский сырзавод или Ровенская АЭС и кто из них сколько сделает без других[/quote] В стране банально нет столько денег, что бы всех обеспечивать на уровне "блатных". Ну и древняя практика управления через искусственную конкуренцию...[/quote]
Маю надію що у Німеччині схаменуця і зрозуміюють що краще відправити незрозумілих біженців з України за неї воювати , чим обеспечивать на уровне "блатных".
whois2010 Пан Хотаб поки зайнятий, але просить конкретизувати питання? Що треба оцінити? Чиї дії? Ухилянта, прикрлолинників? ТЦК? При наявності часу відповім обовʼязково.
Встановлено, що п’ятеро підозрюваних чітко розподілили між собою ролі, налагодивши корупційні схеми уникнення мобілізації. Аби змусити військовозобовʼязаних платити, вдавались навіть до погроз, побиття та викрадення людей. У ході слідства поліцейські зібрали нові докази їхньої протиправної діяльності, вчинені у складі організованої злочинної групи.
Правоохоронці встановили, що організував корупційну схему керівник місцевого ТЦК. До справи залучив ще чотирьох осіб, троє із них - працівники центру комплектування, ще один – колишній військовослужбовець.
Члени ОЗГ вимагали та отримували неправомірну вигоду за розв'язання питань з метою уникнення мобілізації військовозобов’язаними: непроходження ВЛК, оновлення військових даних, отримання відстрочки від проходження військової служби. У місяць «заробітки» зловмисників становили від 100 000 до 150 000 доларів.
Пане Хотаб, ваш вихід. Повертаючісь до вчорашньої дискусії, на вашу думку і в цій ситуації все не так насправді, як виглядає, і "тяжєлоранєниє" буряти в пикселі просто висловлювала громалську позицію? Чи вони "брали своє" у ухилянтів? Це вже не відосики з інтернетів, які "в сизрані" знімають на майданчиках мосфільму Тут нема майбутнього...
ІПСО, корисні ідіоти, одиничний случай, людський фактор, ко-ко-ко P.S. Як мінімум на заході в кожному ТЦК є такі ОЗГ
flyman написав:та які жарти, із младовоєнпєнсом рєдкой спєціальності, от прийдуть сотні тон Ф-16, і тут ЗУС детроєда на сохранінії саме той, і англоязичний пілот хотаб, а не полупридатний подтєкающий бухгалтер із сітківкою що жовтіє та відпадає, але швидкообучаєццо в рай
Поки так. І раніше завжди було так. Що тепер флаєду не так? Просто не подобається такий розклад -- це у тебе в якості підстави?
Hotab написав:whois2010 Пан Хотаб поки зайнятий, але просить конкретизувати питання? Що треба оцінити? Чиї дії? Ухилянта, прикрлолинників? ТЦК? При наявності часу відповім обовʼязково.
на скільки вас вистачить клеїти дурня? чи професійна солідарність зобовязує? Ви як Лавров "а гдє доказательства" навіть мій кіт вже допер що кожне тцк це кодло хабарників яке користуючись абсолютною владою та прикриттям зверху порушує щодня десятки законів і видоює мільйони від цивільних. Скільки мають таких ОЗГ викрити щоб ви визнали реальність, 5, 10 чи 100? Чи заради "держава понад усе" можна закрити очі на все?
а) Ви заперечуєте і відкидаєте твердження що "хабарництво, викрадення, катування, побиття (і навіть епізоди вбивств) є системним(!!) явищем в ТЦК, за неофіційної згоди центрального керівництва"? б) якщо відкидаєте, то чи вважаєте що в тернопільському ТЦК випадковим чином зібрались злочинці в погонах, а інші ТЦК діють в межах закону?)) і всі сигнали про протилежне (у вигляді багаточисленних свідчень та відео) є ІПСО ворога?
P.S. Хтось з підрозділів ЗСУ можливо відповість щось на зразок "мені потрібно 20 нових людей і якщо мені їх доставлять силою при цьому вбивши 2-х, і взявши хабарів собі в кишеню ще від 50 мені байдуже"
Востаннє редагувалось Letusrock в П'ят 02 сер, 2024 22:58, всього редагувалось 1 раз.