У Львові в одному з гуртожитків, де проживають переселенці зі сходу, затримали 24-річного чоловіка з Авдіївки, який вчинив сексуальне насильство щодо 8-річного хлопчика. https://zaxid.net/u_lvovi_zatrimali_24_ ... a_n1590983
andrijk777 написав:Твій план де? Що треба робити? Воювати до перемоги - це не план.
ти ж критикуєш - пропонуй. але нема чого...
ти не критикуєш?
питанням на питання - гарний спосіб не відповідати
я вже пояснював свою позицію, зараз не буду витрачати час. але ще раз кажу - те, що Україна не хоче перемовин - це російська брехня. а умови які висуває Раша - вони неприйнятні. ось й все. не ми почали цю війну, тому ми лише захищаємось. нема вибору. поки Раша пропонує лише здатися.
холява написав:Успіх , Доброго здоров,я . А чому не здаєте телефон ? Ви маєте надію на те що вас не запеленгують ?
Доброго здоров'я! Не здаю, бо ще на самому нулі не був)) Але от, обіцяють мені, що через декілька днів знову віддадуть мене в підпорядкування, але на цей раз - бригаді піхоти(на копання/будування) То є шанс побувати, якщо не на самому нулі, то досить близько нього.
andrijk777, вы не женщина и не ребенок, т.ч. боятся прихода орков вам не стоит.
Когда подобные ролики-показания имеют происхождение от НПУ, прокуратуры, ДБР... определенное доверие есть (с нюансами естественно) А так извините. И почему этот торчек одет по гражданке? Сколько им лет было? 37-38 лет На войне все друг у друга спрашивают точный возраст перед тем как убить.