Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 94269427942894299430 ... 14600>
Повідомлення Додано: Пон 12 сер, 2024 18:44

The_Rebel написав: Тож Захід міг би працювати з оточенням, обіцяти амністію, зняття санкцій, відновлення співпраці, щоб діда по принципу Хрущова - поїхав на відпочинок на Валдай, повертається, а він уже не перший. Навіть не треба ліквідувати, залишити на почесній пенсії

Це б був ідеальний варіант.
Для всіх.

Незрозуміло чому він взагалі не стався десь в середині 2000-х років?
Особливо після мюнхенської промови пу. В 2007-му наче.

*Наміри В. Путіна перетворити Росію в один з полюсів світової політики жодним чином не відповідав місцю Росії в світовій економіці, тому не розглядався західними політиками як захід щодо забезпечення Росією власних економічних інтересів, навпаки, він показав, що Росія буде намагатись отримати своє місце в розподілі впливу не економічними, а, насамперед, силовими засобами. Саме тому одразу після заяви Путіна на Заході (насамперед, у США) було заявлено про відновлення холодної війни. Американські делегати на конференції зійшлися на думці, що в промові Путіна мали місце «найагресивніші висловлювання, які будь-хто з російських лідерів робив з часів холодної війни»[3].
Зважаючи на технологічну та економічну відсталість Росії, промова Путіна не була сприйнята американським міністром оборони як така, що визначала загрози для США та їхніх союзників.*
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Мюнхенська_промова_Володимира_Путіна

"І нашим же пір'ям..." (с) Однажды орёл.
Самі ж взростили чудовисько.
Правда, не для себе, а для нас...

З.и. є факт -- величезна потужна доволі розвинута (ну нехай не розвинута, але з достатньо високим потенціалом для розвитку: ЕГП, логістичні маршрути, газосховища, кваліфікована робоча сила, залишки енергетики, метал, зерно, космос, літаки і т.д.) країна Європи Україна з 52 млн. населенням за 30+ років --- ...
Самі чи масони-хрєнони, конспірологія чи природній процес, але є факт.

В дещо якомусь плані такий же, як ота Югославія аж ніяк не вписувалась в проект Європи.
Ота Югославія з доволі конкурентною легкою промисловістю (від взуття до ліків).
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 сер, 2024 19:18

Сирський повідомив, що під контролем наших воїнів знаходиться близько 1 000 км² території рф.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 12 сер, 2024 19:36

detroytred
Побачив, що реакції нема - і за рік підняв ставки, почав з Грузії.
Причому в Європі тоді всюди були його друзі - від Берлусконі до Меркель. А якщо не друзі, то мямлі, які самі йому до рота заглядали. Україні відмовили в НАТО саме через це. Що там казати, я вважаю Захід сам його створив своєю поведінкою. Пам'ятаю, працював на заводі в Європі, то підходить до мене колега (це вже було після 2014р., але він плутав Україну і росію) і каже - путін во такий мужик (палець вверх), наші політики всі тюфяки в порівнянні з ним. Тож якщо усі про тебе так думають і відповідно ставляться з таким піететом, то звичайно путін сам увірував у свій мачизм, унікальність та у свою місію. А якщо глянути на нього у відео з дому Собчака - ну чмо звичайне болотяне східносибірське.
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 12 сер, 2024 20:34

The_Rebel написав:flyman
А я думаю, одна з можливих цілей, це розклад під прихід Трампа та/або майбутні переговори. Бо перед теперішніми ніким не прийнятними умовами путіна "здача без бою 4х областей", які дані по загальному принципу "вимагай більше, щоб отримати трохи менше" - ще були підтримані глобальним півднем "учітивать сітуацію на земле". А коли і в України буде шмат території рф, очевидно, що ці умови вже не можуть бути нею виставлені

Я також думаю, що це під можливий прихід Трампа, але диспозицію в цьому бачу дещо іншу. Я не думаю, що на публічно позицію кремля здатна вплинути втрата якихось там квадратних кілометрів, бо хто їх там взагалі рахує? Я припускаю, що вони не будуть навіть вимагати виведення військ звідти, бо це ж не по-імперськи, імперія не повинна вимагати від когось вивести війська з її території, імперія домовляється виключно про умови здачі їй чужих територій. Особливо знаючи, що з областей України ніхто війська не виведе все одно. Але тут інше. Всі ж пам'ятають ту безглузду "задумку" Трампа: пообіцяти припинити допомогу Україні, якщо вона відмовиться від припинення військових дій, або ж пообіцяти надати Україні все необхідне для перемоги без обмежень, якщо відмовиться Росія. Він тільки упустив маленьку деталь: що у такому розкладі обидві сторони будуть "обома руками за", тількі ж, бачите, противник не хоче і не погоджується. І тоді саме йому, Трампу, доведеться вирішувати, хто ж насправді згодний, а хто не погоджується. Ну або визнати, що той "мирний план" не вартий навіть балачок, на що він навряд-чи погодиться. І тут вже розклад не дуже веселий. Припинити допомогу Україні означає її поразку з високою ймовірністю, і припинення війни природним, так би мовити, шляхом. Пропаганда легко розгонить "припинення війни", замовчуючи про ціну, а подальші наслідки будуть вже не за Трампа. А надати Україні засоби для перемоги -- то ескалація, загроза втягування у війну, та й перемога за його каденцію навіть не гарантована. От що він вибере, як хто думає?
А тут українські солдати в Курській області, і Трамп ставить питання про "негайно припиняємо вогонь і зостаємось там, де стоїмо". З точки зору кремля це просто смішно, і такі заяви навіть сприйматись серйозно не будуть, не те, що перемовини починати. І тут вже або доведеться якось визнавати, що ситуацію можна вирішити лише в рамках міжнародного права, тобто всі солдати з чужої землі -- додому. Ну або придумувати щось інше, вже розуміючи, що "прості рішення" тут не пройдуть.
M-Audio

Подякував: 632 раз.
Подякували: 501 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 12 сер, 2024 20:47

США ведуть з Україною "приватні" переговори щодо використання ракет ATACMS по території РФ, - Держдепартамент США
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 12 сер, 2024 20:48

M-Audio написав:
  The_Rebel написав:flyman
А я думаю, одна з можливих цілей, це розклад під прихід Трампа та/або майбутні переговори. Бо перед теперішніми ніким не прийнятними умовами путіна "здача без бою 4х областей", які дані по загальному принципу "вимагай більше, щоб отримати трохи менше" - ще були підтримані глобальним півднем "учітивать сітуацію на земле". А коли і в України буде шмат території рф, очевидно, що ці умови вже не можуть бути нею виставлені

Я також думаю, що це під можливий прихід Трампа, але диспозицію в цьому бачу дещо іншу. Я не думаю, що на публічно позицію кремля здатна вплинути втрата якихось там квадратних кілометрів, бо хто їх там взагалі рахує? Я припускаю, що вони не будуть навіть вимагати виведення військ звідти, бо це ж не по-імперськи, імперія не повинна вимагати від когось вивести війська з її території, імперія домовляється виключно про умови здачі їй чужих територій. Особливо знаючи, що з областей України ніхто війська не виведе все одно. Але тут інше. Всі ж пам'ятають ту безглузду "задумку" Трампа: пообіцяти припинити допомогу Україні, якщо вона відмовиться від припинення військових дій, ...

хорошие рассуждения, но есть одно слабое место: уже где-то с год новости дальнего заевропья не занимают даже "вторицы" таблоидов - их давно и надёжно заменили байденомика/безработица/двойной рост бакалеи и прочие "радости"...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 12 сер, 2024 21:22

vitaliiangel написав:
  Schmit написав:Хоча може все так і задумано.
даже ради пополнения обменного фонда это стоило бы сделать. Понятно что ресурсы не равны и победы продлятся ровно до тех пор, пока рф не подтянет резервы.

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="stanislav_osman/6790" data-width="80%"></script>
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 12 сер, 2024 21:46

Зображення
потому что это обменный фонд
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 12 сер, 2024 22:06

Financial Times: "бригада была одной из первых вошедших в Курскую область. Она была передислоцирована из Харьковской области, где сдерживала наступление России. Бригада пересекла границу примерно в 13:00 6 августа. В составе бригады был бронетранспортер Stryker.
После пересечения границы, по словам Владимира, военные не встретили никакого сопротивления. Они доехали до российского соединения, бойцы которого «сидели в лесу и пили кофе за столиком». Владимир рассказал, что Stryker врезался в столик.
«Мы убили многих из них в первый же день, потому что они были безоружны и не ждали нас», — рассказал Владимир. По его словам, десятки российских военных сдались ВСУ.
Украинские военные, по их словам, продвигались вперед по 5-10 км в день. Менее чем за неделю они продвинулись более чем на 30 км вглубь России и взяли под контроль около 350 кв км. Главком ВСУ Александр Сырский в понедельник оценил территорию, занятую украинскими войсками, примерно в 1000 кв км".
Visky

Подякував: 183 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 12 сер, 2024 22:07

vitaliiangel написав:Зображення
потому что это обменный фонд

Не знаю відповіді на перше питання, і не можу зрозуміти сенс наданої відповіді.
M-Audio

Подякував: 632 раз.
Подякували: 501 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 94269427942894299430 ... 14600>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему