Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 94599460946194629463 ... 14778>
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 00:07

detroytred
Отож. І наявність зброї (вогнепальної) там не обовязкова умова.
Він може бути з нунчаками, палкою, або монтіровкою.
І чатовий при загрозі зразу валить його.
Бо « часовой лицо неприкосновенное .. неприкосновенность часового заключается в особой охране законом его жизни и здоровья..»

Особой плять охране!!
А не как ангелочки думают, что он , ухылянт аутист, , им ровня, и может поговорить у границы с ним с монтировкой в руках…
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 00:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Одразу у лоб.

То значить нам дуже пощастило що янукович був набагото добріший найвеличнішого і не дав повний хід відстрілу усіх підряд при першій можливості.
Я ні до чого не закликаю/провокую/дестабілізую і тд. просто цитую інстукції учасників цього форуму у іншому руслі.
Востаннє редагувалось BeneFuckTor в Суб 17 сер, 2024 00:13, всього редагувалось 2 разів.
BeneFuckTor

Подякував: 264 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 00:10

BeneFuckTor написав:
  Hotab написав:красавчики»? Радий за них,

так
  Hotab написав:прикордонникам все-таки інколи можна пристрелювати

Ні. інколи можна а інколи ні - 1й клас.

Hotab написав: Може тому інколи їх з кульовими знаходять?
Виявляється вони можуть і нападати?

1й курс універу - Л - логіка.

Надто примітивно , тому не цікаво. Буде по суті - приходьте

просто цитую ваші інстукції в іншому руслі.

Так ви б їх для початку прочитали. :D

інстукції учасників цього форуму

І це не Детройт і не Хотаб їх написав))
Доброго ранку
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 17 сер, 2024 00:20, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 00:11

detroytred написав:
  stm написав:
  detroytred написав:Написано -- злочинного діяння.

Не адмінправопорушення, а саме злочину.

Так де про адмінку?

Просто убегают, согласна... Грю ж когда клиника, я бессильна ))) сам написал, сам не понял ))) люди которым прямо законом на время военного положения запрещено пересекать границу с ответственностью по 336кку просто вышли побегать, спорт он разный бывает ))) Бывает спорт - борьба с погранцом и гранаты в руках. Абсолютно не придерешься даже не админка. Спорт!!! )))

Навіщо голослов'я аргументувати голослов'ям?
*люди которым прямо законом на время военного положения запрещено пересекать границу с ответственностью по 336кку* --- в студію посилання з якої стелі оце!

Досить вигадувати))
Хоча б на практику подивіться: цих порушників притягують по адмінкє - штрафи.
Була б 336 кку, то одразу по ній би і притягували.

Ну дійсно! Скільки можна-то? Демонструвати свої здібності)))
Саме оце і є клінікою.

Какая вообще тут админка? Люди вышли на утреннюю пробежку! Какая админка? Где вообще тут правонарушение? что за голословность? Хватит выдумывать, выглядите смешно. Сколько можно-то?

А теперь серьезно: когда вы были унылым, вы мне не нравились. Но сейчас... Я даже не могу описать...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 00:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:не Хотаб

Тобто перефразую, з януковичем нам пощастило. Це не я написав.

Добре по Вам. Те що у вас немає дітей і ви хочете відправити інших на війну, зокрема з 18 і не пенсів по 40+ це сугубо ваша проблема, не потрібно виливати її кожен день на форумі. Ви не бачите що деякі люди вже ненавидять сусідів, знайомих, країну, владу і ви посилюєте ці відчуття кожен день. Хоча Ви всеодно не зрозумієте що я хотів сказати. Гарної ночі.
BeneFuckTor

Подякував: 264 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 00:31

Hotab написав:detroytred
Отож. І наявність зброї (вогнепальної) там не обовязкова умова.
Він може бути з нунчаками, палкою, або монтіровкою.
І чатовий при загрозі зразу валить його.
Бо « часовой лицо неприкосновенное .. неприкосновенность часового заключается в особой охране законом его жизни и здоровья..»

Особой плять охране!!
А не как ангелочки думают, что он , ухылянт аутист, , им ровня, и может поговорить у границы с ним с монтировкой в руках…

Так то часовой - каким боком он к ходункам по кордонам?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 00:34

stm написав:
  detroytred написав:
  stm написав:Просто убегают, согласна... Грю ж когда клиника, я бессильна ))) сам написал, сам не понял ))) люди которым прямо законом на время военного положения запрещено пересекать границу с ответственностью по 336кку просто вышли побегать, спорт он разный бывает ))) Бывает спорт - борьба с погранцом и гранаты в руках. Абсолютно не придерешься даже не админка. Спорт!!! )))

Навіщо голослов'я аргументувати голослов'ям?
*люди которым прямо законом на время военного положения запрещено пересекать границу с ответственностью по 336кку* --- в студію посилання з якої стелі оце!

Досить вигадувати))
Хоча б на практику подивіться: цих порушників притягують по адмінкє - штрафи.
Була б 336 кку, то одразу по ній би і притягували.

Ну дійсно! Скільки можна-то? Демонструвати свої здібності)))
Саме оце і є клінікою.

Какая вообще тут админка? Люди вышли на утреннюю пробежку! Какая админка? Где вообще тут правонарушение? что за голословность? Хватит выдумывать, выглядите смешно. Сколько можно-то?

обычная админка. А для 336й _сначала_ нужно доказать, что они не к знакомой бабке за хлебушком бегали.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 00:39

BeneFuckTor

Те що у вас немає дітей

Від того, що ви встигли на тихій хвилі крикнути «спокійної ночі» , це не значить що отак я вас відпущу…
Це щось зі стилю Бетону, ляпнути щось безпідставне?? Ні, я не бездітний. З чого ви це взяли??
До чого плять тут Янукович??? Я вам цитую те, що ще до Януковича мало силу. Бо людина, якій дали зброю (начебто ого плюс!!) , йому ще навісили купу обовʼязків, і підвʼязали ККУ розділом «військові злочини» , отим з яким «свічка номерна кєндел» ніяк не розбереться. І це от зовсім йому не в радість за ті гроші. І він з одного боку відповідає за неналежне виконання обовʼязків (упустив/відпустив) , а з іншого - не перевищи повноваження. Не застрели, не покаліч. Бо кожне застосування сили буде розслідувано.

Ви ким працюєте, шановний? Для розуміння манямірка..

нужно доказать, что они не к знакомой бабке за хлебушком бегали.

Хантер, у вашої бабки за 30 днів хліб вже давно згорів! :lol:
Ви спочатку не по своїм документам (не волонтер, не водій фури) перетнули кордон, а потім ваш хліб за 30 дні ніяк не підійде, мабуть дріжджі погані . Ви точно впевнені, що розповіді про хліб переконають, що ви не з метою ухиляння від В/служби незаконно перетнули кордон і не повернулись за 30 днів ?
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 00:47

Hotab написав:tumos

При условии, когда Конституция не на паузе, кидок лица не имеющего в руках никаких предметов еще не повод применить оружие. Встанет вопрос почему пограничник не применил спецсредства - газ, дубинку, электрошокер,
собаку.

А в нього там точно є оті спецзасоби?
Я не знаю, може ви знаєте.

Нашел в сети.
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1391-15#Text
Экипировка предусматривает спецсредства, правом применения наделены.

Hotab написав:Ну і знову ж… оцінка ризиків - штука субʼєктивна.
Коли ви затримуєте (спочатку переслідуєте) порушника, по замовчуванню у вас в руках зброя. Не балончики і не шокер.
Якщо при зближенні він на вас кидається (бʼє по обличчю, чи ногами в груди), у вас нема часу міняти зброю на балончик, який (якщо є) знаходиться під кнопкою на ремні десь.
У вас зброя, і на вас напад, загроза.
Я чесно скажу що не знаю досконало їх інструкцію, але підозрюю , що нема такого, що «при нападі спочатку спробуй балончик, а потім шокер, а якщо не вийшло, то стріляй»

Під час несення служби старший наряду особливу увагу звертає на підтримання наряду в постійній готовності до дій. Вона полягає у здатності наряду в будь-яких умовах обстановки негайно розпочати переслідування правопорушників, затримати їх, а в умовах, коли правопорушники чинять збройний опір, уміло застосувати зброю.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 00:49

tumos

Під час несення служби старший наряду особливу увагу звертає на підтримання наряду в постійній готовності до дій. Вона полягає у здатності наряду в будь-яких умовах обстановки негайно розпочати переслідування правопорушників, затримати їх, а в умовах, коли правопорушники чинять збройний опір, уміло застосувати зброю.

Так а де тут про заборону застосувати вогнепальну зброю у випадку нападу на нього?
Тут про «чинять збройний опір». Одна з умов застосування. Але вона не єдина. . :mrgreen:
Ви ж юрист. Невже вам дійсно треба ці очевидні речі пояснювати?

Ви самі знайдете статтю 21?
https://zakononline.com.ua/documents/sh ... 69019#n403
Hotab

Профіль

4
4
2
  #<1 ... 94599460946194629463 ... 14778>
Форум:
+ Додати