flyman написав:50 ярдів, так званих відсотків від конфіскату, це аж на 5 років, і то ще комісія партнерам "за супровід", 4 мрлд від ФРН на 25 рік, у США в наступному бюджеті допомоги нема, мем "допомога до літа" набирає нові барви, особливо при держборзі в 150 ярдів, що набагато більше ВВП на підсосі партнерів..
Тихо, Маша, я - Дубровський (с). Спишуть наші борги. Греції списали 170 млрд. євро і нам спишуть. На все свій час.
_hunter Так він там обмежений максимум 26к.. пиль для сіньора.,
Ну а взагалі то ж ясно чому так… Якщо податків виходить по фіналу більше 1-1,5 кує, то ясно що держава буде бронювати. З пілотами цивільної авіації аналогічно зараз. Але вже без мене, хоча я все ще є в штаті авіакомпанії…
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 18 сер, 2024 20:24, всього редагувалось 1 раз.
Ukrainian написав:Рада дозволила прикордонникам частіше використовувати зброю Українські прикордонники матимуть право застосовувати силу, спецзасоби, а в окремих випадках - і зброю. Навіть без попередження. Окрім того, зброю можна буде використовувати для затримання порушників, які чинять супротив, намагаються втекти чи становлять загрозу іншим. https://www.dw.com/uk/верховна-рада-дозволила-прикордонникам-частіше-використовувати-зброю/a-59866438
Ваша ссылка на цитату из газеты вызывает у меня воспоминание об анекдоте
Встречаются два еврея: — Слышал я «Битлз», не понравилось. Картавят, фальшивят... Что людям в них нравится?! — А где ты их слышал? — Да мне Мойша напел…
Стаття 21-3. Використання та застосування вогнепальної зброї, озброєння та бойової техніки 5) затримання особи під час вчинення нею злочинного діяння, відповідальність за яке передбачена законом, яка намагається здійснити втечу; 6) затримання особи, яка чинить збройний опір, намагається втекти з використанням зброї та/або інших засобів, що створюють загрозу життю і здоров’ю людини, а також озброєної особи, яка погрожує застосувати зброю або інші предмети, що загрожують життю і здоров’ю військовослужбовця чи працівника Державної прикордонної служби України та/або інших осіб;
Дополнительные ограничения на применение при побеге вы видите ?
Тут был спор между детройтом и стм. Есть моменты над которыми можно подумать. Если взять ст. 46. Застосування вогнепальної зброї ЗУ ПРо НПУ, то в п.5 ч.4 сказано 5) для затримання особи, яку застали під час вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину і яка намагається втекти; А вот в ст. 23-1 ЗУ Про Державну прикордонну службу України указания на тяжесть преступления не усматривается. 5) затримання особи під час вчинення нею злочинного діяння, відповідальність за яке передбачена законом, яка намагається здійснити втечу; Исходя из закона про НПУ полицейский своими глазами должен увидеть момент совершения лицом особо тяжкого или тяжкого преступления. Тогда допустимо применение огнестрельного оружия при побеге. Предполагаю, что и в отношении нормы для пограничников действует такой же подход.
tumos написав: Тут был спор между детройтом и стм.
Нононо)) Спору не було. Було спростування Детройтом вигадок Стм про адмінку. Для дискусії посилання на хоч якісь документи, окрім її пісень, я так і не дочекався. Прохожий мабуть з цього поржав. Тільки переплутав з кого.
Подумати можна лише після появи отих доповнень Врадою стосовно розширення меж застосування зброї прикордонникам.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 18 сер, 2024 20:32, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_ написав:Поясніть, розгорнуто, чим різні точки зору на подію та на розвиток подій шкодять об'єктивному сприйняттю реальності. Дякую.
Пояснював вже, що Арестович - це не точка зору, це брехня. Завтра він змінить точку зору і скаже, я брехав А потім знову змінить точку зору ще раз І зробить це багато разів Як він робив це багато разів
Це не відповідь, а словоблудіє. Поясніть, розгорнуто, чим різні точки зору на подію та на розвиток подій шкодять об'єктивному сприйняттю реальності. Дякую. З чим ви у викладеному за 5 хвилин не згодні, і головне чому?
detroytred написав:Успіх Значить перенавчатися на щось. Будеш пілотом чи оператором?))
Головне, щоб потім в себе в частині і залишився...
+ Сирський у квітні давав розпорядження повертати з лівих підпорядкувань назад у підрозділи безпілотних систем і заборонив такі переведення тих хто працює з безпілотниками.
Hotab написав:_hunter Так він там обмежений максимум 26к.. пиль для сіньора.,
Ну а взагалі то ж ясно чому так… Якщо податків виходить по фіналу більше 1-1,5 кує, то ясно що держава буде бронювати. З пілотами цивільної авіації аналогічно зараз. Але вже без мене, хоча я все ще є в штаті авіакомпанії…
20% от 3х тыщ - 10% от 6ти - оно-то, может и "пыль", но тут больше вопрос "а Держава на пенсии эту пыль точно вернет?" При этом "засаду" с военкоматом вы как-то упустили из виду