Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 96779678967996809681 ... 15201>
Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 10:52

Ukrainian написав:Німеччина передасть Україні ще вісім систем ППО IRIS-T - Reuters

Німеччина доставить в Україну 12 зенітно-ракетних комплексів IRIS-T SLM.

Чотири одиниці IRIS-T вже поставлені. Ще два комплекси очікуються до кінця року, із посиланням на джерело пише агентство Reuters.

Решта шість будуть поставлені пізніше.

"Німецькі військово-повітряні сили отримали першу з шести систем IRIS-T, які вони загалом замовили до цього часу", - додало агентство.
комплекс, система, пускова установка...Це скільки у можливості випустити ракет по цілям? Чого скільки нам обіцяють? Мабуть перезарядки не швидка справа?Я так розумію, одна пускова установка може випустити чотири ракета і на цьому все? Чомусь ніде немає, як ця потужна допомога може вплинути на результативність захисту від пари десятків ракет та декілька десятків шахедів за одну російську атаку
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 10:54

_Mykola_ написав:Правильно розумію, що були максимум лейтенантами, після військової кафедри цивільного ВУЗу, не служили, не були на зборах, і підвищення були заочними до старшого лейтенанта, а потім капітана? :shock:

Це була звичайна практика в Україні мирного часу. Мій батько так став капітаном запасу в 90-ті, ну а я старшим лейтенантом. Напевне і я був би зараз капітаном, але судячи з усього щось трапилось з моєю справою, можливо ще у 98-му, коли її підняли для підвищення звання. Для таких випадків і вводили компанію з оновлення даних.
olmyb

Подякував: 120 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 10:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

whois2010 написав:От через безлічі таких халяв хочеться все закинути нах, окуклитися і почати складати кошти для родини та готовити їм евакуацію.

я так і зробив в червні
після обговорення славнозвісного пакету допомоги від США проголосованого у квітні
навіть не дурні люди як орестович верещали - "тепер нас засиплять зброєю, всім - воювати"
а треба було гальмувати з благодійністю що найпізніше у 2023
у держави достаньо було часу для впровадження економічної мобілізації та бронювання
вже б мали б більш справедливу політику
fox767676

Подякував: 403 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 10:57

flyman написав:таки собі міждособойчик перестановка ліжок (кому ближче до кухні, кому до начальства), британський шпіндель vs старо vs младоолігархи vs швабросята vs рукакремля ... якийсь договорняк пішов

Так от цікаво: які його причини і головне яка мета?
Отже:""Осінь буде надзвичайно важливою для України. І наші державні інституції мають бути налаштовані так, щоб Україна досягла всіх результатів, які нам потрібні – усім нам. Для цього ми маємо посилити деякі напрямки в уряді, і підготовлені кадрові рішення. Також будуть зміни в Офісі. Я розраховую й на дещо іншу вагу окремих напрямків нашої зовнішньої та внутрішньої політики". --- це дуже узагальнено.
Але ключове -- не важкою буде, а саме важливою, надзвичайно важливою буде осінь. Для України.

Ось і цікаво в чому саме важливість, да ще й надзвичайна.
""Третє – маємо значно посилити нашу роботу з НАТО; для цього потрібна особлива взаємодія. Четверте – Євросоюз, реальні переговори щодо членства, підготовка відповідних частин майбутньої угоди щодо членства. Це дуже чітка одночасно і юридична, і політична робота. За неї буде персональна відповідальність. І п’яте – треба поєднати все, чого Україна досягла у відносинах із партнерами".
https://www.pravda.com.ua/news/2024/09/3/7473322/
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 10:59

Бетон написав:Верещучка у відставку.
Куди вони всі тікають? Що з кораблем? Що ми не знаємо?

верещучка ще буде сидіти у тюрмі за сепаратизм у 2013
та шкідництво у 2022
fox767676

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 11:02

Ахметов зливає активи.
Кочевник

Подякував: 402 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 11:06

olmyb написав:
  _Mykola_ написав:Правильно розумію, що були максимум лейтенантами, після військової кафедри цивільного ВУЗу, не служили, не були на зборах, і підвищення були заочними до старшого лейтенанта, а потім капітана? :shock:

Це була звичайна практика в Україні мирного часу. Мій батько так став капітаном запасу в 90-ті, ну а я старшим лейтенантом. Напевне і я був би зараз капітаном, але судячи з усього щось трапилось з моєю справою, можливо ще у 98-му, коли її підняли для підвищення звання. Для таких випадків і вводили компанію з оновлення даних.

щоб далі надсилати домашнім офіцерам накази про підвищення :D
дякую, тепер точно зрозумів що та кампанія була не про мене :mrgreen:

Востаннє редагувалось fox767676 в Сер 04 вер, 2024 11:08, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 11:07

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Береза пише
Тільки що прочитав, що 31 липня був мобілізований журналіст Богдан Затула з Харкова, а вже 26 серпня Богдан потрапив під артилерійський вогонь і загинув. Йому було 26 років.

А як таке могло статися??? Питання в тому, що від моменту мобілізації до потрапляння під ворожій обстріл минуло... 27 днів. Як? Навчання триває мінімум довше місяця. Ще є логистика. А тут ща 27 днів шлях від мобілізації до фронта. То як він опинився на нулі не пройшовши навчання? Якій рівень підготовки в нього взагалі був при цьому?
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 11:17

fox767676 написав:
щоб далі надсилати домашнім офіцерам накази про підвищення :D
дякую, тепер точно зрозумів що та кампанія була не про мене :mrgreen:

Так то ж ахфіцерам такий "сюрприз" з підвищенням звання робили. А рядовим ніт.
Ви до якої категорії?
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 11:23

"дєнєг нєт но ви дєржитєсь, хорошего всєм настроєнія..."
попереду скорочення допомоги, майже все надане раніше "освоїли"...
треба приймати багато важких і непопулярних рішень,
а їм в монако і ландони охота.
sergey_stasyuk555

Подякував: 37 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

#<1 ... 96779678967996809681 ... 15201>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему