Ukrainian написав:Німеччина передасть Україні ще вісім систем ППО IRIS-T - Reuters
Німеччина доставить в Україну 12 зенітно-ракетних комплексів IRIS-T SLM.
Чотири одиниці IRIS-T вже поставлені. Ще два комплекси очікуються до кінця року, із посиланням на джерело пише агентство Reuters.
Решта шість будуть поставлені пізніше.
"Німецькі військово-повітряні сили отримали першу з шести систем IRIS-T, які вони загалом замовили до цього часу", - додало агентство.
комплекс, система, пускова установка...Це скільки у можливості випустити ракет по цілям? Чого скільки нам обіцяють? Мабуть перезарядки не швидка справа?Я так розумію, одна пускова установка може випустити чотири ракета і на цьому все? Чомусь ніде немає, як ця потужна допомога може вплинути на результативність захисту від пари десятків ракет та декілька десятків шахедів за одну російську атаку
_Mykola_ написав:Правильно розумію, що були максимум лейтенантами, після військової кафедри цивільного ВУЗу, не служили, не були на зборах, і підвищення були заочними до старшого лейтенанта, а потім капітана?
Це була звичайна практика в Україні мирного часу. Мій батько так став капітаном запасу в 90-ті, ну а я старшим лейтенантом. Напевне і я був би зараз капітаном, але судячи з усього щось трапилось з моєю справою, можливо ще у 98-му, коли її підняли для підвищення звання. Для таких випадків і вводили компанію з оновлення даних.
whois2010 написав:От через безлічі таких халяв хочеться все закинути нах, окуклитися і почати складати кошти для родини та готовити їм евакуацію.
я так і зробив в червні після обговорення славнозвісного пакету допомоги від США проголосованого у квітні навіть не дурні люди як орестович верещали - "тепер нас засиплять зброєю, всім - воювати" а треба було гальмувати з благодійністю що найпізніше у 2023 у держави достаньо було часу для впровадження економічної мобілізації та бронювання вже б мали б більш справедливу політику
flyman написав:таки собі міждособойчик перестановка ліжок (кому ближче до кухні, кому до начальства), британський шпіндель vs старо vs младоолігархи vs швабросята vs рукакремля ... якийсь договорняк пішов
Так от цікаво: які його причини і головне яка мета? Отже:""Осінь буде надзвичайно важливою для України. І наші державні інституції мають бути налаштовані так, щоб Україна досягла всіх результатів, які нам потрібні – усім нам. Для цього ми маємо посилити деякі напрямки в уряді, і підготовлені кадрові рішення. Також будуть зміни в Офісі. Я розраховую й на дещо іншу вагу окремих напрямків нашої зовнішньої та внутрішньої політики". --- це дуже узагальнено. Але ключове -- не важкою буде, а саме важливою, надзвичайно важливою буде осінь. Для України.
Ось і цікаво в чому саме важливість, да ще й надзвичайна. _______________________________ І як можна поєднати, звільнивши тих, хто приймав участь, замінивши новими??? Ключове -- поєднати. Саме поєднати. Під чиєю парадігмою поєднати??? Тобто хто переміг інших? ""Третє – маємо значно посилити нашу роботу з НАТО; для цього потрібна особлива взаємодія. Четверте – Євросоюз, реальні переговори щодо членства, підготовка відповідних частин майбутньої угоди щодо членства. Це дуже чітка одночасно і юридична, і політична робота. За неї буде персональна відповідальність. І п’яте – треба поєднати все, чого Україна досягла у відносинах із партнерами". https://www.pravda.com.ua/news/2024/09/3/7473322/
_Mykola_ написав:Правильно розумію, що були максимум лейтенантами, після військової кафедри цивільного ВУЗу, не служили, не були на зборах, і підвищення були заочними до старшого лейтенанта, а потім капітана?
Це була звичайна практика в Україні мирного часу. Мій батько так став капітаном запасу в 90-ті, ну а я старшим лейтенантом. Напевне і я був би зараз капітаном, але судячи з усього щось трапилось з моєю справою, можливо ще у 98-му, коли її підняли для підвищення звання. Для таких випадків і вводили компанію з оновлення даних.
щоб далі надсилати домашнім офіцерам накази про підвищення дякую, тепер точно зрозумів що та кампанія була не про мене
Востаннє редагувалось fox767676 в Сер 04 вер, 2024 11:08, всього редагувалось 1 раз.
Тільки що прочитав, що 31 липня був мобілізований журналіст Богдан Затула з Харкова, а вже 26 серпня Богдан потрапив під артилерійський вогонь і загинув. Йому було 26 років.
А як таке могло статися??? Питання в тому, що від моменту мобілізації до потрапляння під ворожій обстріл минуло... 27 днів. Як? Навчання триває мінімум довше місяця. Ще є логистика. А тут ща 27 днів шлях від мобілізації до фронта. То як він опинився на нулі не пройшовши навчання? Якій рівень підготовки в нього взагалі був при цьому?
Бетон написав:Верещучка у відставку. Куди вони всі тікають? Що з кораблем? Що ми не знаємо?
"дєнєг нєт но ви дєржитєсь, хорошего всєм настроєнія..." попереду скорочення допомоги, майже все надане раніше "освоїли"... треба приймати багато важких і непопулярних рішень, а їм в монако і ландони охота.