UA написав:Переконуюсь в правильності своїх висновків. Ви ж сюди теж за цім заглядуєте?
Я заглядаю постійно і на інші форуми , і сюди .
Для мене наприклад стало дивним , що так багато людей , які народились в Україні , працювали , заробляли , зустріли свое кохання ...... так дешево покинули її і ще пишаються цім . Ви ж мали тут хату , квартиру , авто і таке інше , то чого ви дриманули як почалась війна ? А зараз важно вилупляючи очі , розказуєте як там добре і тут пагано . При тому переважна більшисть зьЇбала у незаконний спосіб .(99,9 відсотків )
Ви всі , я впевнений, колись пожалкуєте про це . Ви що гадаєте що вам забудуть що ви покинули Батьківщину ? Ви , ваші діти , завжди будуть іншими для громодян іншої держави тому що ви забираєте у них хліб , качаєте права , які ніколи не виконували . Ви що думаєте шо буду потехесеньку там зза кута виглядати ? Вас попре з поччуттями , як і зараз .
Під час осади Києва я був у Києві. Заїхав на хлібзавод на Оболоні (там на шару роздавали не питаючи хто ти) і в Пущу, на Горенку. . Я був впевнених що після такого зміни в Україні це технічне питання. Я помилився. Зараз дивлюся на ситуацію без ілюзій.
ИМХО обычному гражданину все равно на доводы любой стороны. гражданин говорит - да мне похрен. пусть жрущие в три горла идут воюют. вот и вся правда.
«Доводи» чого? Йти воювати? Це було б смішно, якби я чи ще є якийсь анонімус переконав когось тут йти на фронт, якщо йому страшно. Мова ж саме тут про фактаж, про те, що є істиною. В даному випадку про міфічні «воєнні злочини».
Забуваю все спитати, а хто оці хто «жруть в 3 горла»? Он UA точно їсть добре, і спить солодко. Ви про них? Це ж у них є статки, які ви по легенді «безсеребряник» не повині захищати? Якась чухня, відверто, оці постійні натяки, що саме багаті повинні брати зброю, бо бідним нема чого захищати. «Багатий» UA вивозить статки за кордон . Разом з сімʼєю. А кацапів «вивозити» доведеться вам.
я вообще то не про мифические военные преступления а о том что тцк побоями заганяет воинов фронт. вам так сложно это понять? какое у вас образование?
tester7336 написав:а ваші сини готові піти на фронт за ті кошти? от поки на фронті не будуть платити стільки що ваші сини готові - то і не базікайте про економічне бронювання.
1 Скільки ви платите сидячи в тилу? 2 Поки платите менше ніж я з синами - до того часу сиди й не базікай. 3 Якщо платиш більше ніж я - то признай що користуєшся економічним бронюванням... Звідси висновок Ти невіглас,який завжди тримає ніс як флюгер по вітру...не розуміючи що деколи дме з параші..
согласно закона я плачу на 100% но вы таки спрыгнули с темы готовности ваших сыновей.
UA написав:Переконуюсь в правильності своїх висновків. Ви ж сюди теж за цім заглядуєте?
Я заглядаю постійно і на інші форуми , і сюди .
Для мене наприклад стало дивним , що так багато людей , які народились в Україні , працювали , заробляли , зустріли свое кохання ...... так дешево покинули її і ще пишаються цім . Ви ж мали тут хату , квартиру , авто і таке інше , то чого ви дриманули як почалась війна ? А зараз важно вилупляючи очі , розказуєте як там добре і тут пагано . При тому переважна більшисть зьЇбала у незаконний спосіб .(99,9 відсотків )
Ви всі , я впевнений, колись пожалкуєте про це . Ви що гадаєте що вам забудуть що ви покинули Батьківщину ? Ви , ваші діти , завжди будуть іншими для громодян іншої держави тому що ви забираєте у них хліб , качаєте права , які ніколи не виконували . Ви що думаєте шо буду потехесеньку там зза кута виглядати ? Вас попре з поччуттями , як і зараз .
а ви вважаєте що ця країна лежала українцям? чи може можновладцям та олігархам? те що належить не тобі - досить легко покинути
tester7336 написав:а ваші сини готові піти на фронт за ті кошти? от поки на фронті не будуть платити стільки що ваші сини готові - то і не базікайте про економічне бронювання.
1 Скільки ви платите сидячи в тилу? 2 Поки платите менше ніж я з синами - до того часу сиди й не базікай. 3 Якщо платиш більше ніж я - то признай що користуєшся економічним бронюванням... Звідси висновок Ти невіглас,який завжди тримає ніс як флюгер по вітру...не розуміючи що деколи дме з параші..
согласно закона я плачу на 100% но вы таки спрыгнули с темы готовности ваших сыновей.
Те що ти платиш 4000 грн/місяць на єдиному - це зрозуміло Те що це по закону - також зрозуміло Не зрозуміло інше Чому ти своїх 4000/місяць вважаєш більш правильними ніж наших 100 000 місяць ?
Тому й пишу Ти невігллас, якому подобається бігати в стаді зелених придурків, яким всі винні..... І до них ніяк не дійде що для ЗСУ краще 100 000 ніж 4000... Самі вони правда безрукі, і безмозглі , тому й чіпати їх не можна бо вони по закону.... А ті хто ефективніші і розумнівші від них - ті як правило бариги і мають за все ( і за ідіотів) віддуватись.
ПС Ти що не дійшов до геніальної думки , що ми й тобі повинні доплачувати за рахунок сум сплачених як донати?
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 07 вер, 2024 18:56, всього редагувалось 1 раз.