MoussaTaipov: Извинений от Зеленского, мы не услышали. Начнём юридическую процедуру. Я завжди намагався не втручатися у внутрішні справи України, але ваш президент образив всіх чеченців і я буду намагатися зробити все, щоб він вибачився перед нашим народом. Маю надію, що як і з "римським папою", знайдуться юристи, які наважуться вступити в цю справу. Слова Зеленського, оприлюднені! Або, він буде вибачатися, або отримає суд, результат якого, незалежно від рішення суду, буде його ганьбить. Пропоную йому вибачитися перед чеченцями! На публіці. Мої можливості скромні, але всі європейські чеченці виходять на зв'язок і готові платити найдорожчим юристам. У Зеленського є один день. P.S. І до речі, я очолюю "Антиддифамаційний комітет чеченців Європи", якщо що. https://www.facebook.com/share/p/wNzDpkBunVsPJkFW/
UA написав:Саме він буде голосувати на наступних виборах за Арестовича, Чаплигу та ін. пустозвонів.
ИМХО потому и не делают мобилизацию массовой. типа отслужил год и тебя сменили. потому что хрен кто проголосует за зе кто после того как побывает там. а так смотри и пропетляют.
flyman написав:що дороге, гелієва кулька з моторчиком ?
1м3 дирижабля може підняти 1 кг ( щоб простіше рахувати) Щоб просто нести моторчик вагою в 10 кг і палива 20 кг - треба 30м3 дирижабля.... Додайте бойову частину дрон (50кг, з яких 20кг вибухівка).... Тобто 80м3 несе 1 дрон 130м3 несе 2 дрона
Ви хоч уявляєте вартість кульки розміром 4м*4м*5м ? а це всього 1 дрона.
3м х 3м х 3м = 27 куб. це щоб підняти 2,5 кг це багато? це дорого?
а 4м х 4м х 4м = 64 куб. це 6.4 кг вже цілий дрон можна доставити на тисячі км, а їх ПВО хай працює ...
UA написав:Випийте щось для пам'яті, я з ним/нею майже не спілкувався.
Не знаю що там у вас було з нею, але з форуму вона пішла саме через вас. Через вашу манеру модерації. Я з нею в особистих спілкуюся. Останній час правда вона трохи пропала. Натуралізується на новій батьківщині. Чому розумні люди тікають від вас?
UA написав:Переконуюсь в правильності своїх висновків. Ви ж сюди теж за цім заглядуєте?
Я заглядаю постійно і на інші форуми , і сюди .
Для мене наприклад стало дивним , що так багато людей , які народились в Україні , працювали , заробляли , зустріли свое кохання ...... так дешево покинули її і ще пишаються цім . Ви ж мали тут хату , квартиру , авто і таке інше , то чого ви дриманули як почалась війна ? А зараз важно вилупляючи очі , розказуєте як там добре і тут пагано . При тому переважна більшисть зьЇбала у незаконний спосіб .(99,9 відсотків )
Ви всі , я впевнений, колись пожалкуєте про це . Ви що гадаєте що вам забудуть що ви покинули Батьківщину ? Ви , ваші діти , завжди будуть іншими для громодян іншої держави тому що ви забираєте у них хліб , качаєте права , які ніколи не виконували . Ви що думаєте шо буду потехесеньку там зза кута виглядати ? Вас попре з поччуттями , як і зараз .
UA написав:Переконуюсь в правильності своїх висновків. Ви ж сюди теж за цім заглядуєте?
Я заглядаю постійно і на інші форуми , і сюди .
Для мене наприклад стало дивним , що так багато людей , які народились в Україні , працювали , заробляли , зустріли свое кохання ...... так дешево покинули її і ще пишаються цім . Ви ж мали тут хату , квартиру , авто і таке інше , то чого ви дриманули як почалась війна ? А зараз важно вилупляючи очі , розказуєте як там добре і тут пагано . При тому переважна більшисть зьЇбала у незаконний спосіб .(99,9 відсотків )
Ви всі , я впевнений, колись пожалкуєте про це . Ви що гадаєте що вам забудуть що ви покинули Батьківщину ? Ви , ваші діти , завжди будуть іншими для громодян іншої держави тому що ви забираєте у них хліб , качаєте права , які ніколи не виконували . Ви що думаєте шо буду потехесеньку там зза кута виглядати ? Вас попре з поччуттями , як і зараз .
може тому що влада робить щось не те? чи "народ нє тот"? перефразовуючи ЙВС: "іншого народу в мене для Вас нема",
холява, у вік вайберів та телеграмів, щоб спілкуватися не потрібно бути на тій самій території. Та й з руськомовними, ностальгуючими за СРСР ЛАДами щось не дуже хочеться навіть класти купу на тому самому гектарі.
Востаннє редагувалось flyman в Суб 07 вер, 2024 18:37, всього редагувалось 1 раз.
UA написав:Випийте щось для пам'яті, я з ним/нею майже не спілкувався.
Не знаю що там у вас було з нею, але з форуму вона пішла саме через вас. Через вашу манеру модерації. Я з нею в особистих спілкуюся. Останній час правда вона трохи пропала. Натуралізується на новій батьківщині. Чому розумні люди тікають від вас?
я от теж чекаю, коли попре арахамію в абхазію, подоляку в білорусь. цікаво, чому вони покинули батьківщину і качають права тут? чому умєров втік з криму без жодного пострілу? де диверсії?
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 07 вер, 2024 18:43, всього редагувалось 1 раз.