сейчас в обществе запрос на высокий EQ. Меня в 2021 приглашали помочь частной школе, там хотели обеспечить детям эмоционально насыщенную программу без гаджетов. За такое обучение родители были готовы башлять 10к в месяц. На поверку большинство персонала оказалось непрофпригодным и я отказался. У актеров как правило высокий EQ.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 08 вер, 2024 13:42, всього редагувалось 1 раз.
другом исследовании приматологи сравнивали предпочтения макак резусов (11 самцов и 23 самки), имевших возможность выбора типично мальчишеских (машины с колесами) и типично девичьих (мягкие плюшевые) игрушек. Самцы-резусы, подобно мальчикам, определенно предпочитали игрушки с колесами, самки же одинаково охотно играли с обоими типами игрушек. Поскольку обезьян этому никто не учил, ученые считают их выборбиологически обусловленным, но объяснить его не берутся (Hassettetal., 2008).
Мені знайоме це дослідження. Віталя, тобі важко повідомити мені щось нове. Але я залишу тобі можливість вважати себе розумнішим за інших,
Меня в 2021 приглашали помочь частной школе,
А потім ти прокинувся , подумав «присниться ж така куйня», і пішов читати 300 тг каналів та інших генералів свр))
detroytred написав:Успіх Вітаю! Спинити. І запросто. І спинять. Тому користуйтесь, поки є час, хоч тою, що є.
Вірю/бачу! Тому я - ЛОЖИВ/КЛАВ на тих, хто обмежує "свободу слова"!
А далі - все просто!
Бавтесь без мене, якщо вам правда НЕ ціКава!
п.с
Тут, на мій погляд, можна подвоїти потужну потужність! Але, бачу, що більшість в цьому - НЕ зацікавлена!
Тому, і надалі буде процвітати "армійський дибілізм/арміська куєта"! Нажаль!
І я - не засуджую тих, хто виїхав з України! Але, якщо вони починають висвічувати в теплик псевдо-патріотизму! Якщо вони хочуть, щоб калічились/помирали інші, а не вони/не їхні родичі! Тоді наХуй таких псевдо-турбопатріотів!!! Нехай горять вони в пеклі зі своїм бронюванням, якщо вони готові жертвувати українцями, які НЕ їхні родичі/близькі!!!
п.с.2. Якщо забронювався, або просто "сидиш тихо"/не відсилаєш інших на фронт - то я таких - РОЗУМІЮ!!! Немає бажання ризикувати своїм життям/, здоров'ям задля олігархів - це в норм!
detroytred написав:)) Спеціально для цього я і взяв їх, а також вказав на їх протилежність (Портнікова та Чаплига). Тобто на те, що "вхідні данні та метологічний підхід (функція перетворення) у них" абсолютно різні. Тим не менш висновки вони отримали однакові. Тому це може бути реальним.
обидва вчили діалектичний матеріалізм, а дані в них теж не з Сірісуса в одного та Альдебарана в іншого
Про це в проєкті OBOZ.TALK розповіла Вікторія Войціцька, директорка з адвокації в енергетичному секторі Міжнародного центру Української перемоги. "Ми в цю зиму входимо за умови, що не буде додаткових руйнувань та пошкоджень, з браком 4-5 гВт для того, щоб спокійно перейти зиму. Тому до графіків відключення електроенергії треба бути готовими", – пояснила вона.
Експертка впевнена, що треба бути готовими до тривалих відключень. Для цього кожна родина має оцінити ситуацію, зважаючи на умови в своєму житлі.
"Треба кожній родині провести інвентаризацію: що робити, що є в наявності, які дії треба приймати у випадку, якщо ви живете в багатоквартирному будинку на 15 поверсі, де теплопостачання здійснюється за рахунок обладнання, яке працює на електриці. Немає електроенергії, то це вже питання не тільки того, що вам доведеться пішки ходити на 15-й поверх, це ще питання того, чи буде можливість обігрівати ваше приміщення, де ви живете до належних температурних режимів. Чи шукати якісь інші варіанти", – каже вона.
Дефіцит в системі буде зберігатись, додає експерта. Щоб збільшити об'єм імпорту, Польща має отримати згоду від ЄС, щоб збільшити виробництво електроенергії на теплових електростанціях з використанням вугілля
https://patrioty.org.ua/ecomomic/treba-hotuvatys-eksperty-rozpovily-shcho-bude-z-vidkliuchenniam-elektroenerhii-vzymku-527492.html Честно говоря, раздражают такие сообщения. Які "інші варіанти" треба шукати? При длительном отсутствии эл-энергии проблемы будут не только "в багатоквартирному будинку на 15 поверсі", но и в домах более низкой этажности. Вероятно даже в 5-этажках. Как минимум, насосы, подающие гор. воду в системы централизованного отопления, работают на электричестве. Не будут работать насосы - не будет тепла. Переселяться в село? Или выезжать за кордон? К чему такие заявления? Чтобы потом не было упрёков к власти в том, что не предупредили? Как до сих пор здесь обвиняют Зеленского в том, что не предупредил о войне, - сбежать не успели. Предложите "варианты", а на сваливайте решение на население, которое не обладает ни необходимой информацией, ни соответствующими знаниями. А так население может разве что запастись одеялами.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 08 вер, 2024 14:46, всього редагувалось 1 раз.
сейчас в обществе запрос на высокий EQ. Меня в 2021 приглашали помочь частной школе, там хотели обеспечить детям эмоционально насыщенную программу без гаджетов. За такое обучение родители были готовы башлять 10к в месяц. На поверку большинство персонала оказалось непрофпригодным и я отказался. У актеров как правило высокий EQ.
Вся наша НУШ с совковой савченко - совершенно не профпригодна имхо. Менеджмент школ - неисправный махровый совок
ЛАД написав:1. Немецкий бундестаг принимает закон о прекращении выплаты пособий всем мужчинам - гражданам Украины в возрасте 18-60 лет, лишении их права на убежище и немедленной экстрадикции в Украину.
Такое примут только после оккупации Германии русскими.
не всьо так однозначно і сьгодні доUYA вже живуть в мюнхенах й сльозно ностальгують про свій рідний г.Коммунарск. Такий електорат.
Зашел случайно на днях в языковую школу. Пипец, сколько там сейчас наших мужиков. Доходит до того, что некоторые группы на интеграционных курсах на три четверти мужские от 20 до 40 лет. Через границу, похоже, прет такой поток мужчин призывного возраста, что мама не горюй.