Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 97749775977697779778 ... 14174>
Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2024 12:10

budivelnik написав:Історія не знає якби...
Але пофантазувати
СРСР вступає у війну проти СЩА+БРИТАНІЯ+Франція... і кого і куди воно доганяє?

Ось з чого ви взяли що СРСР(Сталін) хотів когось доганяти??? Сталін хотів захопити весь світ, або як мінімум зробити увесь світ соціалістичним.
Сталін нікого доганяти не прагнув, хіба що у військовій потужності.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2024 12:13

Letusrock написав:
  stm написав:Я как раз и спрашиваю всё ли готовы к такой позитивной смене вида деятельности на среднесрок? А не дай Бог на долгосрок. Это выбор, выбор вечной борьбы за своё существование. Борьбы в ваших постах я не замечаю, поэтому всегда будет любое государство плохое, не заботящееся о прекрасном, образованном человеке.

ви тут сильно промахнулись, якщо мова про мене. Якраз що я взагалі не відчую жодних незручностей від переїзду 600-800 км західніше (навіть навпаки, небуде відключень і прочих тцк), так як багато років сфера моєї зайнятості поза межами України, але нажаль фізично я застряв тут.
Але ви продовжуйте турбуватись за інших які точно не виживуть у ЄС, помруть з голоду в черзі до терапевта. Неусвідомлюють люди як їм пощастило із закритими кордонами, чесне слово

Не умрёте но уровень достатка уменьшится, если самооценка и сила воли выжить - мала, будет жопа. Не забочусь я ни о ком, кроме себя. И да, если бы я могла взять и открыть границы, дать всем желающим, обиженкам выехать, потом взять в руки Украину и Прибалтов и перенести физически возле Новой Зеландии, оставив физически орков у берегов Германии, Франции и Польши. Я бы это сделала. И улыбалась под огромной шляпой с полями, у Новой Зеландии есть тоже проблема - озоновая дыра :) нет я бы не писала на форуме, просто наблюдала, коварно...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2024 12:18

stm написав:
  _hunter написав:закриті кордони це благо для українців, которые не могут выехать

нельзя: держава сама себя не видбудуэ

Нет, открытые границы Украины не равно открытым границам развитого мира. Это сообщающиеся сосуды, больше чем можно будет нельзя.

И конкуренция тоже интересно работает. Там где нехватка идёт увеличение стоимости труда. Там где много - уменьшение. Украинок женщин тоже перестали любить уборщицы со стажем в Чехии, потому что без стажа согласна на 110крон/час, а со стажем брала 200крон/час. Кто-то пострадал финансово.

Да, открытые границы Украины не равно открытым границам развитого мира. Это сообщающиеся сосуды, больше чем можно будет нельзя.

И конкуренция тоже интересно работает. Там где нехватка идёт увеличение стоимости труда. Там где много - уменьшение. Украинки женщины тоже перестанут любить ...
Спасибо, Кэп! - если что :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2024 12:23

detroytred написав:Так закінчити Перемогою.
Везе в Штати план Перемоги.
В самих Штатах нарешті підготували обіцяний під голосування на 61 млрд. американський план Перемоги.
Це вже два плани Перемоги.

Шольц готує німецький план Миру.
Є вже китайський план Миру.

Купа планів...
Тому наймовірніше, що все ж таки до "останньої верби" так і залишиться.

З.и. ситуація зараз в усьому світі нагадує напередодні 2СВ. Купи перемовин, планів, мертвих договорів...
Докфільм дивився. Там Італія могла декілька разів опинитися що за Німеччину, що проти. Все змінювалося швидко і постійно...

Отак і зараз.

Є один реальний план - план Трампа.
Є нереальний план Зе - "кордони 91".
Китайський - ніякий не план а набір тез "за все хороше". Це не план закінчення війни.
План Шольца - не озвучений.
А, ще є план путіна - також (на сьогодні) нереальний.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2024 12:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777 написав:Є один реальний план - план Трампа.

а який він план Трампа?
тільки не кажіть про "як прийду до влади - двома телефонними дзвінками припиню війну"
greenozon

Подякував: 559 раз.
Подякували: 1739 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2024 12:27

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Letusrock написав:Я не розумію що саме ви намагаєтесь мені довести? Що закриті кордони це благо для українців, що краще сидіти і не рипатись, ніж сробити нострифікацію диплому і працювати в іншій країні? Давайте кожен для себе буде сам вирішувати, як тільки йому повернуть його право вибору.

Закриті кордони - це, мабудь, єдине вчасно прийняте важливе рішення зеленою владою, за свою каденцію.
Їх не відкриють, деякий час, і після не продовження ВС. Під час війни інтереси держави стоять над інтересами пересічних. Так було, є і буде.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2024 12:28

_hunter написав:
  stm написав:
  _hunter написав:закриті кордони це благо для українців, которые не могут выехать

Нет, открытые границы Украины не равно открытым границам развитого мира. Это сообщающиеся сосуды, больше чем можно будет нельзя.

И конкуренция тоже интересно работает. Там где нехватка идёт увеличение стоимости труда. Там где много - уменьшение. Украинок женщин тоже перестали любить уборщицы со стажем в Чехии, потому что без стажа согласна на 110крон/час, а со стажем брала 200крон/час. Кто-то пострадал финансово.

Да, открытые границы Украины не равно открытым границам развитого мира. Это сообщающиеся сосуды, больше чем можно будет нельзя.

И конкуренция тоже интересно работает. Там где нехватка идёт увеличение стоимости труда. Там где много - уменьшение. Украинки женщины тоже перестанут любить ...
Спасибо, Кэп! - если что :lol:

Так я пользуюсь малой конкуренцией, а Вы? ) У меня на компании от ЕС 2 из 3 кредитов, не под 7% а под 0% стали. В дешевеющей гривне. Один из активов по кредиту с сентября 2023, вырос на 100% в грн. Это меня особо удивило, оно не значит что я продам по такой стоимости, но это последняя сделка по нежилому аккурат где мой кредитный актив.
Я к чему, сложные конструкции, но мне бы больше активных которым дают возможность развиваться. НП в Германии тоже дали банковский кредит под 0. Должно быть больше таких компаний, которые и Украине помогают и им развиваться и становится на ноги в ЕС дают и меньше нытиков, уж простите. Нет вас не так много, просто Вас особо слышно, вы перестали боятся и ноете громче. Но если открыть границы, а потом вообще резко их закроют с того конца, Вам крышка, в прямом смысле этого слова. Моё ИМХО, я управляю коллективами по 5-7 человек, не как Виталя. Он умнее и KPI, EQ у него больше, в туфлях правда )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2024 12:33

stm написав:

Цікаво пишете, чому тоді якщо нехватка на ЛБЗ, то не "іде увєлічєніє стоімості труда" умовного успішного Успіха?
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2024 12:34

greenozon написав:
  andrijk777 написав:Є один реальний план - план Трампа.

а який він план Трампа?
тільки не кажіть про "як прийду до влади - двома телефонними дзвінками припиню війну"

https://google.gik-team.com/?q=%D0%BF%D ... 0%BD%D1%96
На цьому форумі він був озвучений і обговорювався пару сотень сторінок вище.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 вер, 2024 12:34

fox767676 написав:
  BeneFuckTor написав:ФЛЕР, ваша продруга проти допомоги Україні і за санції на Україну.

Ви хочете так посварити "Тьотю Хрюшу" з "Першою на селі" ?

Хто з них хто для порозуміння,щоб не переплутати
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 97749775977697779778 ... 14174>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему