Руйнація економіки РФ з початком війни

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Світова економіка та світова економічна криза, процеси в світовій економіці, а також основні тенденції розвитку. Економіка США, Японії, Німеччини, Китаю - ресурси, роль та перспективи
  #<1 ... 2324252627 ... 104>
Повідомлення Додано: Чет 07 кві, 2022 16:40

Re: Валютный рынок в контексте ДС

helter написав:В свете обозначенного хочу спросить, почему несмотря на санкции невиданного масштаба, деревяшка укрепилась на довоенный уровень и уже блумберг подсчитывает прибыль на треть превышающую полученную в раше в 2021 году за счет продажи энергоресурсов и не только?

1. Энергоносители очень дороги, а под санкции они пока не очень попадают.
2. В условиях, когда резервы заморожены, а расчеты в основных валютах крайне осложнены, курс становится весьма условным. К свободному рынку это отношения уже не имеет.
3. Для влияния санкций нужно время. Кроме того, я допускаю, что санкции просчитаны таким образом, чтобы укрепление рубля стало дополнительным отрицательным фактором для экономики. Зачем им валюта, если ничего хорошего им не продают? Но это уже рыночные механизмы, в работе которых я сейчас сильно сомневаюсь.

Я не устану повторять, что крепость валюты не является ни благом для экономики, ни свидетельством ее здоровья. Можно расслабиться и за ценой дерева не следить.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6469 раз.
Подякували: 21613 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Чет 07 кві, 2022 16:50

Сибарит написав:3. Для влияния санкций нужно время.

Здесь есть много, НО. Некоторые страны не присоединились к санкциям, другие не собираются, точечно, как например ЖД Финляндии уже их отменило. Санкции должны быть или длительными или действительно масштабными, ничего подобного судя из ответов и результатов - нет. Чем все что есть сейчас поможет Украине, если доход страны агрессора будет расти постоянно - понять несложно.
helter

Заблокований
Подякував: 49 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 кві, 2022 17:12

Сибарит написав:
  helter написав:В свете обозначенного хочу спросить, почему несмотря на санкции невиданного масштаба, деревяшка укрепилась на довоенный уровень и уже блумберг подсчитывает прибыль на треть превышающую полученную в раше в 2021 году за счет продажи энергоресурсов и не только?

2. В условиях, когда резервы заморожены, а расчеты в основных валютах крайне осложнены, курс становится весьма условным. К свободному рынку это отношения уже не имеет.
3. Для влияния санкций нужно время. Кроме того, я допускаю, что санкции просчитаны таким образом, чтобы укрепление рубля стало дополнительным отрицательным фактором для экономики. Зачем им валюта, если ничего хорошего им не продают? Но это уже рыночные механизмы, в работе которых я сейчас сильно сомневаюсь.

Я не устану повторять, что крепость валюты не является ни благом для экономики, ни свидетельством ее здоровья. Можно расслабиться и за ценой дерева не следить.

Фурса порівняв сьогоднішній курс фубля з чивокунським курсом вісім, сказав, що вже витратили для такої показушної "стабільності" 40 ярдів доларів з наявних у розпорядженні резервів.
Плюс я добавлю, що курс реально намальований, імпорт проходить в ручному режимі, за його даними реально імпортеру валюту придбати можна приблизно за 100 рейхсмарок і більше, залежить від ваги імпортера і "зв'язків" це тіпа банки добирають комісіями до сересерної і гарної ціни в 76 копійок.
Плюс для отримання згоди на імпорт треба бути прикоритним і отримати згоду в органів.
А також не забуваємо факт того, що купівля валюти для фізособи заборонена, обмінки і банки працюють тільки на покупку, по якій ціні продають ніхто не знає, і ймовірно купівля і зберігання валюти вже в найближчому майбутньому буде каратися законом, поки що це просто заборонено.
З будь якого валютного рахунка можна отримати лише 10 000 доларів, навіть якщо на рахунку лям чи сто лямів. Я так поняв строку давності по цій постанові немає, тобто отримав 10 000 одноразово і все, решту рейхсмарками по курсу 76.
Кажуть, що багато банків не беруть до уваги це правило першої шлюбної ночі 10 000 доларів і просто пропонують або болт, або по курсу 76 еквівалент в фублях.
При таких "ринкових методах", можна і 76 копійок за долар намалювати, зато зрадники будуть шпарити по методичкам з гаслами " у них нічого не змінилось, все заіпісь і буде щє кращє".
У мене батьки в Криму, кажуть кава, чай, цукерки з тіпа шоколада подорощали більше ніж в 2 рази, напевне хтось отримав реальний курс по 150 чи більше, ніж віртуальні пропагандистські 76(((
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: П'ят 08 кві, 2022 08:04

somilitark написав:
  Сибарит написав:

Фурса порівняв сьогоднішній курс фубля з чивокунським курсом вісім, сказав, що вже витратили для такої показушної "стабільності" 40 ярдів доларів з наявних у розпорядженні резервів.
Плюс я добавлю, що курс реально намальований, імпорт проходить в ручному режимі, за його даними реально імпортеру валюту придбати можна приблизно за 100 рейхсмарок і більше, залежить від ваги імпортера і "зв'язків" це тіпа банки добирають комісіями до сересерної і гарної ціни в 76 копійок.
Плюс для отримання згоди на імпорт треба бути прикоритним і отримати згоду в органів.
А також не забуваємо факт того, що купівля валюти для фізособи заборонена, обмінки і банки працюють тільки на покупку, по якій ціні продають ніхто не знає, і ймовірно купівля і зберігання валюти вже в найближчому майбутньому буде каратися законом, поки що це просто заборонено.
З будь якого валютного рахунка можна отримати лише 10 000 доларів, навіть якщо на рахунку лям чи сто лямів. Я так поняв строку давності по цій постанові немає, тобто отримав 10 000 одноразово і все, решту рейхсмарками по курсу 76.
Кажуть, що багато банків не беруть до уваги це правило першої шлюбної ночі 10 000 доларів і просто пропонують або болт, або по курсу 76 еквівалент в фублях.
При таких "ринкових методах", можна і 76 копійок за долар намалювати, зато зрадники будуть шпарити по методичкам з гаслами " у них нічого не змінилось, все заіпісь і буде щє кращє".
У мене батьки в Криму, кажуть кава, чай, цукерки з тіпа шоколада подорощали більше ніж в 2 рази, напевне хтось отримав реальний курс по 150 чи більше, ніж віртуальні пропагандистські 76(((
Все оно так. Но от этих санкций они не умрут. И выросшие цены на чай, кофе и конфеты войну не остановят. Я много раз рассказывал в С. Корее люди голодают порой, но любят своего Кима. В оркостане даже близко не будет таких проблем как в С. Корее.
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 кві, 2022 10:02

otg написав:В оркостане даже близко не будет таких проблем как в С. Корее.
З хлібом - може й не буде..
Але воювати вони не зможуть ( до речі так само як і північнокорейці)
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 кві, 2022 13:04

Терористична країна піда-рашша отримала супер удар під дихало!
цей раз на морях

greenozon

Подякував: 576 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: П'ят 08 кві, 2022 16:14

Re: Руйнація економіки РФ з початком війни

В окупованому Криму нова курсова "фішка", працює пару банків рога і копита, валюту можна тільки здати, по курсу нижче офіційного, купівля-продаж валюти поза межами банків карається покищо штрафом на рівні 75 або 100% від суми обміну.
Так ось новий подарунок валютотримачам, банки ввели комісію при прийомі валюти, наразі всього 20%)))
Тобто курс по прийому вже 56 і нижче, тролі зрадники будуть задоволені, дедоларизація набирає обертів.
Чекаємо на реформу павлова, за 3 дні, серед которих субота короткий день і неділя вихідний, всі валютотримачі будуть зобов'язані здати наявну валюту по курсу 1 до 10 чи один до одного.
Треба йти до кінця з вождем, на будь яку забаганку треба вигукувати: чого так дового тягнули, ми чекали такого ще позавчора)))
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: П'ят 08 кві, 2022 19:05

Добрі новини в копілку!
---
EPAM після тимчасової зупинки повністю йде з Росії
EPAM, американська компанія з білоруським корінням, має офіси в Москві, Санкт-Петербурзі, Саратові, Волгограді, Нижньому Новгороді, Іжевську, Рязані, Самарі, Твері, Краснодарі, Тольятті. Росія для EPAM – третя локація за кількістю співробітників. У 2021 року в офісах компанії працювало майже 9 тисяч осіб.

https://www.epravda.com.ua/news/2022/04/8/685462/
greenozon

Подякував: 576 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: П'ят 08 кві, 2022 21:23

budivelnik написав:
Це через рік-два, нам би вистояти сьогодні. Цікаво Кім Чин ІР дав ракети?
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 кві, 2022 22:09

otg написав:
  budivelnik написав:
Це через рік-два, нам би вистояти сьогодні. Цікаво Кім Чин ІР дав ракети?
По перше - стоїмо
По друге - зі слів Жданова, в Кіма сотня-друга ракет..навіть якщо й дав - то точно не всі, а в нас як мінімум + 4-6 пускових установок С300 + 40 ракет до них тільки за вчора
По третє - а те що нас насичують зброєю роль має чи ні?
По кількості наша армія сьогодні не поступається педераційній
По мотивації - на голову вище
По озброєнню - з наявним відбили Київ+Чернігів+Суми,...
А що зможемо зробити якщо кількість/якість зброї в нас покращиться?
А це ж йде не по дням а по годинам...
ПС
деякі покращення бачив на свої очі
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 2324252627 ... 104>
Форум:
+ Додати