Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
24589 написав:Ну в газі трошки не так. Раз на рік він оновлюється. Тобто, якщо він змінився у листопаді то зміниться у власників карток відкритих в листопаді, а потім в грудні і так далі. Фішка в тому, щоб протягом рівно року відсоток був фіксованим
Телефонував на гарячу лінію, що необхідно для того, щоб перевести валюту родичам першої лінії (матері, клієнтці того ж банку). Відповіли свідоцтво про народження, але так як я хочу робити переказ то маю свідоцтво принести я. На моє ствердження, що в процесі приймало участь троє людей батько, матір, а потім вже і я, і спорідненість від того хто принесе свідоцтво не зміниться, мені ствердно відповіли ви переказуєте, значить ви і приносите (онлайн ніяк). Але тут ще не кінець,перевести валюту онлайн сказали, що не можливо, тільки прийти в банк і через касу. Якщо хочете онлайн, то переведіть валюту у гривню і переказуйте гривню. Усе для людей.
Отключили электричество - и сейчас невозможно зайти в Кредо. Тут есть причинно-следственная связь? Сначала даже сайт не хотел грузиться, теперь более-менее, но совершенно невозможно зайти в личный кабинет ни на сайте (выдает какую-то ошибку), ни в приложении (крутит колёсико и не даёт вводить логин и пароль). Это у Кредо какие-то технические неполадки? Или всегда так при отключении электричества?
Для клієнтів Кредобанку, власників карток Mastercard World Elite та World Black Edition, діють знижки на відпочинок у Буковелі. Пропозиція діятиме до 30 вересня 2024 року. Деталі за посиланням https://news.finance.ua/ua/dlya-vlasnyk ... u-bukoveli
З вересня 2024 року Кредобанк спільно з Mastercard розпочинає акцію «Правильним розрахункам світять подарунки». У рамках акції клієнти банку, що активно розраховуються «Правильною карткою», мають шанс отримати одну з 6 потужних зарядних станцій EcoFlow. Акція діє до 30 листопада 2024 року Деталі за посиланням https://news.finance.ua/ua/kredobank-ta ... ion_090924