Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Искатель написав:Если бы это еще в приложении отображалось...
То у Вас мають відображатися нулі, як і у всіх. Проте, у Вашому випадку це правильне значення
Або я не оновив версію, або я не знаю, де дивитися. У мене не те, що нулі, - взагалі ніде не відображається. А де дивитися? Підкажіть, будь ласка. Можливо, я неуважний просто. Дякую наперед.
Искатель На головному екрані тапаєт по картці, на новому екрані на зображенні картки шукаєте літеру "і" у нижньому кутку ліворуч, тапаєте по ній та потрапляєте до меню, котре вводить в оману та усім каже, що нічого не треба платити.
Вчора безкоштовно з обох сторін по р2р загасив з моно,акцент,ізібанк . В застосунку альянс перевірив, заборгованість залишається проте баланс позитивний.
klug написав:Искатель На головному екрані тапаєт по картці, на новому екрані на зображенні картки шукаєте літеру "і" у нижньому кутку ліворуч, тапаєте по ній та потрапляєте до меню, котре вводить в оману та усім каже, що нічого не треба платити.
Не усім, у мене кілька днів в додатку з'явилася сума боргу, літера І була зелена, повністю загасив кредліміт Сепом, літера стала сірою і тепер борг по нулям показує.
Шановні форумчане, нагадайте будь ласка чи буде тут кєшбєк за поповнення мобільного, цікавить саме перевірений практичний досвід. Хто ще з банків зараз дає кешбек за таке?!?
Lost написав:Шановні форумчане, нагадайте будь ласка чи буде тут кєшбєк за поповнення мобільного, цікавить саме перевірений практичний досвід. Хто ще з банків зараз дає кешбек за таке?!?
Буде, поповнював у додатку Київстар. Ще, наче, дають ТАС та Юнекс.
lloydbanksua дякую, спробую тут, бо в Юнексі кешбек лише за дебеткою карткою Юнекс смарт, за кредитною кешбек не хочуть нараховувати Very Card не маю (в ТАС є інші кредитки, від яких поки не хочу відмовлятися)
Lost написав:lloydbanksua дякую, спробую тут, бо в Юнексі кешбек лише за дебеткою карткою Юнекс смарт, за кредитною кешбек не хочуть нараховувати Very Card не маю (в ТАС є інші кредитки, від яких поки не хочу відмовлятися)
Дивно. Насправді нараховують і на кредитну картку. Підключали кешбек на кредитку у застосунку?