то комісія за гарантованість видачі "синіми".
А схоже, що цим банком вже мало хто користується.
Та коли рік-два тому я цікавився, то завжди в їх касі тільки мотлох. Хоча у часи до корон нових баксів там було повно.
|
|
то комісія за гарантованість видачі "синіми". А схоже, що цим банком вже мало хто користується. Та коли рік-два тому я цікавився, то завжди в їх касі тільки мотлох. Хоча у часи до корон нових баксів там було повно.
Re: ОТП БАНКшановні формучани, а є в когось у цигана картка OTP Tickets travel card? її взагалі можна відкрити з вулиці і за що дають тариф Лояльний (РКО 0 грн, а в звичайному 20 грн)?
може ще хтось знає а що вони відкривають ТП «Premium Black Edition Нульовий 2.0»? РКО 0 без умов. звертався в підтримку кільа місяців тому, скинула умови звичайного premium black edition 2.0 і сказала шо наразі актуальний тільки цей пакет, але я думаю що це просто шоб відстав. там взагалі такий зоопарк тарифів і немає пояснень які до кого застосовуються, наприклад, є преміум із звичайною карткою world. Але зараз в застосунку можна відкрити картку Власна з безкоштвною готівкою і СЕП анлім (тариф на сайті називається Mastercard Debit, самої картки немає на сайті, лише тарифи в документах 🤡
Зараз переглядають цей форум: l_e_x і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||