Укрбудінвестбанк - віднесений до категорії неплатоспроможних

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 2829303132 ... 34>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Укрбудінвестбанк - віднесений до категорії неплатоспроможних 3.1 5 10
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
40%
4
2- Погане. Некомпетентне.
0
0
3- Задовільне. Хотілося б краще.
10%
1
4- Добре. Як і повинно бути.
10%
1
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
40%
4
Всього голосів : 10
Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2023 10:32

BFC написав:У фонді мені відповіли що для банку шукають інвестора. Тобто його не ліквідували а визнали неплатоспроможним. І ТА може бути продовжена ще на місяць. Ще пару тижнів прийдеться почекати з грошима.

Вся информация есть на сайте ФГВЛ.

ВА ввели 8 сентября.

12 сентября огласили конкурс на продажу банка
https://www.fg.gov.ua/articles/55683-og ... rinku.html

До 8 октября временный администратор должен принять решение и передать его в НБУ ( ликвидация или продажа )
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2023 19:07

BFC написав:У фонді мені відповіли що для банку шукають інвестора. Тобто його не ліквідували а визнали неплатоспроможним. І ТА може бути продовжена ще на місяць. Ще пару тижнів прийдеться почекати з грошима.

Нічого не прийдеться. То що вони будуть продовжувати ТА, то їх проблеми. По закону виплати почінаються не пізніше 20 робочих днів, тобто 6 жовтня.
deneg net

Подякував: 0 раз.
Подякували: 620 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 жов, 2023 06:45

deneg net написав:

Нічого не прийдеться. То що вони будуть продовжувати ТА, то їх проблеми. По закону виплати почінаються не пізніше 20 робочих днів, тобто 6 жовтня.

Значить завтра?
nord

Подякував: 20 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 05 жов, 2023 19:16

Національний банк ухвалив рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати АТ "УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК"

Національний банк України, керуючись вимогами статті 15 Закону України "Про Національний банк України", статті 77 Закону України "Про банки і банківську діяльність", статті 44 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб", зважаючи на пропозицію Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, ухвалив рішення від 05 жовтня 2023 року № 350-рш про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію АТ "УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК".
Evgeny
1
Форумчанин року

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Чет 05 жов, 2023 20:21

Evgeny написав:Національний банк ухвалив рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати АТ "УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК"

Національний банк України, керуючись вимогами статті 15 Закону України "Про Національний банк України", статті 77 Закону України "Про банки і банківську діяльність", статті 44 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб", зважаючи на пропозицію Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, ухвалив рішення від 05 жовтня 2023 року № 350-рш про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію АТ "УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК".

Ну, як я і писав трохи вище, що 06.10.2023 почнуть виплати всім.
Не наполягаю, але рекомендую це робити через приват. Хочь я і недолюблюю цю банку, але працює вона по фонду дуже гарно.
Не треба нікуди ходити, прямо на головній сторінці привату в чаті проходите ідентифікацію, і отримуєте гроші на КДВ через хвилину.

nord написав:Значить завтра?

Не значить, а точно завтра
deneg net

Подякував: 0 раз.
Подякували: 620 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 жов, 2023 20:41

deneg net написав:Не значить, а точно завтра

Зачем так долго ждать? 5го числа сделал запрос в Дию и через 10 минут получил на карту у Мони. Ещё думал, что я тормоз и все получили ещё 29го сентября.
moveton

Подякував: 65 раз.
Подякували: 702 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Чет 05 жов, 2023 21:25

Re: Укрбудінвестбанк - віднесений до категорії неплатоспромо

Ви что шутите?После обьявлении о ликвидации начинают виплачувати на 6 или 7 рабочий день.То есть или среда или четверг.Ну может бить во вторник.хотя я сомневаюсь.
Вадимка

Подякував: 1 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 жов, 2023 21:50

Вадимка написав:Ви что шутите?После обьявлении о ликвидации начинают виплачувати на 6 или 7 рабочий день.То есть или среда или четверг.Ну может бить во вторник.хотя я сомневаюсь.

Посмотрел в приложуху Мони. Да, немного пошутил: не 5го, а 4го числа дело было.
Зображення
Выплачивать может и не начинали, но деньги я получил. Может вышеупомянутое "З 29 вересня 2023 року Фонд гарантування вкладів розпочинає виплати коштів вкладникам АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК»" и нужно понимать, что выплаты не раньше шестого октября. Я не в курсе таких подробностей.

Но это про средства на текущем счету. Открытые депо может и только завтра появятся.
moveton

Подякував: 65 раз.
Подякували: 702 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: П'ят 06 жов, 2023 07:02

moveton написав:
  Вадимка написав:Ви что шутите?После обьявлении о ликвидации начинают виплачувати на 6 или 7 рабочий день.То есть или среда или четверг.Ну может бить во вторник.хотя я сомневаюсь.

Посмотрел в приложуху Мони. Да, немного пошутил: не 5го, а 4го числа дело было.
Зображення
Выплачивать может и не начинали, но деньги я получил. Может вышеупомянутое "З 29 вересня 2023 року Фонд гарантування вкладів розпочинає виплати коштів вкладникам АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК»" и нужно понимать, что выплаты не раньше шестого октября. Я не в курсе таких подробностей.

Но это про средства на текущем счету. Открытые депо может и только завтра появятся.

Только что связывался с Приватом. Пока что выплат нет. Ждем...
nord

Подякував: 20 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 06 жов, 2023 08:54

deneg net

Перевод с КДВ на свои карты в другие банки бесплатно ?
Evgeny
1
Форумчанин року

Профіль

52
27
2
2
  #<1 ... 2829303132 ... 34>
Форум: