|
UGB еко банк країни |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Нед 28 січ, 2024 11:40
Дякую всім, хто допоміг розібратися і "+" в карму )
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 378 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 січ, 2024 22:46
Панове, реально тут оформити картку екокредитка з нормальним кред лімітом (хоча б 20к+)? Працюючий. Без проблем в УБКІ (але знаю, що не для всих банків це достатня умова)
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 378 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лют, 2024 19:42
1finanсier написав:Панове, реально тут оформити картку екокредитка з нормальним кред лімітом (хоча б 20к+)? Працюючий. Без проблем в УБКІ (але знаю, що не для всих банків це достатня умова)
Наврятлі. Якщо дуже треба – преміальна кредитна картка + довідка про доходи за останні півроку персмену.
-
24589
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лют, 2024 19:45
1finanсier написав:Панове, реально тут оформити картку екокредитка з нормальним кред лімітом (хоча б 20к+)? Працюючий. Без проблем в УБКІ (але знаю, що не для всих банків це достатня умова)
для співробітників РДА які в Києві отримують в банку зарплату можна отримати ліміт в межах посадового окладу помножений на коефіцієнт ТРИ , не більше.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 01 лют, 2024 19:45
sens написав: 1finanсier написав:Панове, реально тут оформити картку екокредитка з нормальним кред лімітом (хоча б 20к+)? Працюючий. Без проблем в УБКІ (але знаю, що не для всих банків це достатня умова)
для співробітників РДА які в Києві отримують в банку зарплату можна отримати ліміт в межах посадового окладу помножений на коефіцієнт ТРИ , не більше.
Та і не тільки РДА, але це ж важлива умова, яку складніше виконати ніж мною надану. Зарплатниквм шось та і дають, це ж ясно
-
24589
-
-
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лют, 2024 20:03
24589 написав: sens написав: 1finanсier написав:Панове, реально тут оформити картку екокредитка з нормальним кред лімітом (хоча б 20к+)? Працюючий. Без проблем в УБКІ (але знаю, що не для всих банків це достатня умова)
Та і не тільки РДА, але це ж важлива умова, яку складніше виконати ніж мною надану. Зарплатниквм шось та і дають, це ж ясно
якщо ви все знаєте то тоді напишите як все вийшло .Оплатити кредитну заборгованість стало ще простіше! 🙌 ✔️ Заходьте у наш мобільний застосунок "ЕКО-банк" та обирайте розділ "Чат"; ✔️ Переходьте в розділи «Прострочена заборгованість» – «Оплата заборгованості» – «Варіанти оплати» та тицніть «Оплатити». ✅ Можна сплатити будь-яку суму, але не більше 29 999 грн за раз. ✅ Якщо потрібно сплатити більшу суму, можна зробити декілька переказів. ✅ Сплатити можна з карток Visa або Masterсard будь-якого банку. ✔️ Послуга доступна тільки для фізичних осіб по кредитам в національній валюті.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 04 лют, 2024 10:59
Чи можна заводити грн безготівково , купувати долари онлайн та знімати в касі і які комісії тоді
-
amatorodessa
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 лют, 2024 13:24
amatorodessa написав:Чи можна заводити грн безготівково , купувати долари онлайн та знімати в касі і які комісії тоді
Можна. Відкривайте Прозапас гривня та Прозапас долар. Гривню заводите СЕП, проводите обмін на доларовий прозапас та знімаєте без комісії.
-
Hemi
-
-
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 лют, 2024 13:32
Hemi написав: amatorodessa написав:Чи можна заводити грн безготівково , купувати долари онлайн та знімати в касі і які комісії тоді
Можна. Відкривайте Прозапас гривня та Прозапас долар. Гривню заводите СЕП, проводите обмін на доларовий прозапас та знімаєте без комісії.
А можливі залишки грн після обміну куди дівати? Я ж за копійку вдавлюся  Може ще і Економ відкрити у грн? А всі оті картки можна віртуалками відкрити?
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 512 раз.
- Подякували: 1325 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
11
Додано: Нед 04 лют, 2024 13:49
Amethyst написав:А можливі залишки грн після обміну куди дівати? Я ж за копійку вдавлюся 
Так сепом заводите сколько надо и не будет копеек. Кроме того учтите, что Вам за каждый валютообмен по итогам месяца еще и капнет % на прозапас гривневый - с пайки 50к 5 грн. с копейками выходит. А все потому что газмяс реально списание по счету про запаса проводит следующим днем. Так что кроме копеек еще и эту сумму придется выводить  . Но я не парюсь - в следующий раз просто меньше вношу на карту. Amethyst написав:А всі оті картки можна віртуалками відкрити?
Можно - но в кассе лучше сразу снять с карты в день обмена (через операциониста со счета валюту можно снять лишь на следующий день). Говорят конечно что можно через NFC и с виртуалки снять, но в моем отделении кассирка сказала что ее терминал работает только с физическим пластиком 
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
1