|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 16 лип, 2024 20:42
Gastarbaiter написав:З такими з/п не дивно
був у одного, якось сказав що заплатив 4к в зус, можна прикинути, + ще відсоток що могло бути і 4999
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 244 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лип, 2024 20:43
Gastarbaiter написав: Bolt написав: BIGor написав:От ніколи не повірю, що стоматолог в Кракові отримує 10к, а от 50к чи більше - повірю.
При ціні лікування канала під 600 зл, теж думаю 50 к більш реальними. 
З такими з/п не дивно, що ціни на нерухомість у космосі. Стоматологи скуповують кавалірки під оренду цілими під'їздами!
#годігодуватидантистів 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1473 раз.
- Подякували: 8169 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 16 лип, 2024 20:46
Faceless написав:Gastarbaiter написав: Bolt написав:При ціні лікування канала під 600 зл, теж думаю 50 к більш реальними. 
З такими з/п не дивно, що ціни на нерухомість у космосі. Стоматологи скуповують кавалірки під оренду цілими під'їздами!
#годігодуватидантистів
А Вам чим допекли стоматологи? Вони і в Україні, і в США і в Польщі достойно заробляють. Професія дуже складна, і не видно натовпів бажаючих вчитись на стоматологів.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1424 раз.
- Подякували: 1844 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 16 лип, 2024 20:52
BIGor написав: Faceless написав:Gastarbaiter написав:[quote="5747581:Bolt"] При ціні лікування канала під 600 зл, теж думаю 50 к більш реальними. 
#годігодуватидантистів
А Вам чим допекли стоматологи? Вони і в Україні, і в США і в Польщі достойно заробляють. Професія дуже складна, і не видно натовпів бажаючих вчитись на стоматологів.[/quote]Може в Польщі не видно, а в Україні цілий бум був. Бо стоматологічний простіше закінчити за лікфак
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1473 раз.
- Подякували: 8169 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 16 лип, 2024 20:53
BIGor написав: Faceless написав:Gastarbaiter написав:З такими з/п не дивно, що ціни на нерухомість у космосі. Стоматологи скуповують кавалірки під оренду цілими під'їздами!
#годігодуватидантистів
А Вам чим допекли стоматологи? Вони і в Україні, і в США і в Польщі достойно заробляють. Професія дуже складна, і не видно натовпів бажаючих вчитись на стоматологів.
Одною з причин, чому я не втік з україни є знайомий стоматолог який латає мої зуби по 500-600 грн за одну фотополімерку.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 258 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 17 лип, 2024 02:14
Bolt написав: BIGor написав: Faceless написав:дігодуватидантистів
Одною з причин, чому я не втік з україни є знайомий стоматолог який латає мої зуби по 500-600 грн за одну фотополімерку.
Мой стоматолог в Киеве, у которого я был лет эдак почти 30 и с коронками 92гв я до сих пор, а временная пломба, которую на скорую руку он поставил накануне родов (я присутствовал в на родах и полость рта обязаны быть санирована) и которую я так и не удосужился поменять, стоит уже больше 10 лет. Коронка жене перед отъездом стоила 70 долларов. Тут жена ставила коронки уже за 1200. Но вопроса или оставаться ради стоматолога, пусть даже с такими золотыми руками, даже не возникало. Вот что беспокоило - мануальный терапевт. Я у него был постоянным клиентом на протяжении 20 лет. Иногда спина соскакивает. Последние лет 5 до отъезда не давал ему работы, а до этого он брал 200 грн за прием. Причем последние визиты отдавал меня уже своим ученикам, а они до него не дотягивали. И каждый соскок спины стоил мне 3Х200 грн. Тут нашел американского хиропрактора, который за 50 долларов с одного раза решает проблему. Уже 4 раза выскакивал диск. Причем восстановление намного быстрее проходит.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8508 раз.
- Подякували: 5370 раз.
-
-
Профіль
-
-
8
4
6
Додано: Сер 17 лип, 2024 02:23
Пища для размышлений. Трамп, практически 100%, - следующий президент США. Сегодня партия респов утвердила вице президента на случай выигрыша Трампа. Джейм Девид Вэнс известен своей яростной позицией против помощи Украине и сторонник быстрого завершения войны путем принятия условий уйла. Также появились в медиапространстве 2 постоянно повторяемых нарратива 1. Украине стоит низить мобилизационный возраст до 18 лет, так как не хватает мобилизационного ресурса. 2. Ф-16 не внесут радикальных изменений в ситуацию на поле боя. Делайте выводы.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8508 раз.
- Подякували: 5370 раз.
-
-
Профіль
-
-
8
4
6
Додано: Сер 17 лип, 2024 03:27
Особо рьяных «Кеннеди» всегда успокоит «курильщик»(Секретные материалы) Ни Чавесов ни Мадур во власти у вас не потерпят
-
барабашов
-
-
- Подякував: 289 раз.
- Подякували: 353 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 лип, 2024 09:16
Еміграція, заробітчанство
News from Europe
Випадкова зустріч з нашими людьми в одній з країн Європи - і для декого матеріал для роздумів. Це не я - це моя жінка - зупинилася біля сімейної пари, яка вигулювала якусь "атмосферну" породисту таксу. З"ясувалося, що подружжя раніше мешкало в Криму, Бахчисарай. Після окупації всі родина - включаючи батьків - виїхали з Криму. Батьки виїхали та мешкають в Іспанії. Середнє покоління - мешкає у Львові. Є робота. Онук мешкав з дідусем та бабусею в Іспанії. Але закінчив школу та прийнятий на навчання в один з університетів в Нідерландах... The Devil is not so Terrible as He is Painted...
Востаннє редагувалось akurt в Сер 17 лип, 2024 09:20, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 3930 раз.
- Подякували: 1397 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 17 лип, 2024 09:20
rjkz написав:Пища для размышлений. Трамп, практически 100%, - следующий президент США. Сегодня партия респов утвердила вице президента на случай выигрыша Трампа. Джейм Девид Вэнс известен своей яростной позицией против помощи Украине и сторонник быстрого завершения войны путем принятия условий уйла. Также появились в медиапространстве 2 постоянно повторяемых нарратива 1. Украине стоит низить мобилизационный возраст до 18 лет, так как не хватает мобилизационного ресурса. 2. Ф-16 не внесут радикальных изменений в ситуацию на поле боя. Делайте выводы.
Так віцепрезидент в США ж нічого не вирішує. Буде собі перерізати стрічки при відкритті нових бібліотек чи парковок... Ну хіба що стане президентом в разі смерті Трампа під час президенства.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1424 раз.
- Подякували: 1844 раз.
-
-
Профіль
-
-
1