Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
alibob написав:Залишив текстове на їх сайті https://online.icu/contacts/, передвонили майже зразу. Бачать ті заблоковані, кажуть, що глюк. Пішло в обробку.
Ще учора о 15:30 купував у ІСЮ через Дію ОВДП - вже пройшло більше доби, зараз 18:06 а операція в Дії досі висить у обробці - це нормально чи ні?
alibob написав:Перетелефонували десь о 13 з копійками, сказали щоб перезайшов, вже розблоковано. Дійсно, все гуд. Зразу вивів. 0 17:22 залетіло на моню.
А що, з ICU потрібно самому виводити кошти на Є підтримку? - У мене теж на Моню будуть падати))
alibob написав:Перетелефонували десь о 13 з копійками, сказали щоб перезайшов, вже розблоковано. Дійсно, все гуд. Зразу вивів. 0 17:22 залетіло на моню.
А що, з ICU потрібно самому виводити кошти на Є підтримку? - У мене теж на Моню будуть падати))
Якщо продали облігації -то виводити самому. А після погашення - кошти самі зайдуть на єпідтримку
Підкажіть, будь ласка: в день погашення ОВДП, що купувались у Сенсбанку, до якого часу кошти зараховуються на карту Є-підтримка Сенсу? Чи бувають на практиці затримки із зарахуванням? Цікавить саме карта Є-підтримка Сенсу.
de Montaigne написав:Підкажіть, будь ласка: в день погашення ОВДП, що купувались у Сенсбанку, до якого часу кошти зараховуються на карту Є-підтримка Сенсу? Чи бувають на практиці затримки із зарахуванням? Цікавить саме карта Є-підтримка Сенсу.
Дуже залежить від того як кошти перерахує мінфін. З досвіду погашення 10+ "паперів" можу сказати, що в більшості випадків у Сенсі зарахування відбувається в проміжок часу між 16 та 18 годинами. Затримок суттєвих не пам'ятаю, але якщо ви роздумуєте як вдіяти так щоб 30го квітня встигнути загасити кредитки в грейсі коштами від погашення "Судака" - рекомендую не ризикувати, а розраховувати на інші джерела, оскільки це останній день місяця і в БСУ може трапитись, що завгодно. Просто майте це на увазі
Востаннє редагувалось WallNutPen в Суб 19 кві, 2025 16:50, всього редагувалось 1 раз.
de Montaigne написав:Підкажіть, будь ласка: в день погашення ОВДП, що купувались у Сенсбанку, до якого часу кошти зараховуються на карту Є-підтримка Сенсу? Чи бувають на практиці затримки із зарахуванням? Цікавить саме карта Є-підтримка Сенсу.
Дуже залежить від того як кошти зарахує мінфін. З досвіду погашення 10+ "паперів" можу сказати, що в більшості випадків у Сенсі зарахування відбувається в проміжок часу між 16 та 18 годинами. Затримок суттєвих не пам'ятаю, але якщо ви роздумуєте як вдіяти так щоб 30го квітня встигнути загасити кредитки в грейсі коштами від погашення "Судака" - рекомендую не ризикувати, а розраховувати на інші джерела, оскільки це останній день місяця і в БСУ може трапитись, що завгодно. Просто майте це на увазі