Питання до всіх, і також до пана akurt як обізнаного.
Що там з вступом в європейські вузи. Куди можна вступити безкоштовно + щоб вчили мову.
Платно в будь-який вуз польщі можна, це і так знаю.
|
|
Додано: Нед 10 лис, 2024 23:09
Re: Еміграція, заробітчанствоПитання до всіх, і також до пана akurt як обізнаного.
Що там з вступом в європейські вузи. Куди можна вступити безкоштовно + щоб вчили мову. Платно в будь-який вуз польщі можна, це і так знаю.
Додано: Нед 10 лис, 2024 23:44
У пана Гугла запитували? Безкоштовне навчання за кордоном 2024: країни, програми, умови Вузи Європи, де українці можуть вчитись безкоштовно
Додано: Пон 11 лис, 2024 01:41
То все белетристика. Потрібні імена, паролі, явки. Тобто, як то все практично має відбуватись. Пам"ятаю відос на ютубі де батя відправляв сина з Німеччини на Україну бо поступити там не получалось. Треба той же дейче шпрехе тест скласти. Відівчитися в Польші на якомусь zarządzanie , а потім крутити коровам хвости теж не варіант. А якщо узагальнити, то в українських школах настільки впав рівень отримуваних знань(одиничні фіз-мат ліцеї не берём до уваги) , що просто після їх закінчення не можливо вчитися на більш-менш складних спеціальностях. Пи.Си. Малий сказав, що в них на лекціях по дискретній математиці, навіть двістібальники з математики дивляться на дошку, як баран на нові ворота. І я навіть тому не здивований, усно прорішавши тогорічне НМТ з математика на 152 бали.
Додано: Пон 11 лис, 2024 21:22
Re: Еміграція, заробітчанствоне могу забыть круглые глаза итальянцев когда я извлек купюру 500ойро в пиццерии в попытке рассчитаться за всю компанию(счет был где-то до 100), потом долго пришлось объяснять итальянским родственникам что я не наркоторговец и не финансирую ИГИЛ а простой украинский "инвестиционный консультант"...))) долго, очень долго на меня смотрели с подозрением... ...и это после того как они только отошли от того что увидели как мы приехали на белом РР))) дело было 10 лет назад, после этого купюры больше сотки не беру) "дикие люди, дети гор"(с)
Додано: Пон 11 лис, 2024 21:40
Алілуя!!! Але проблема не зникла. Вряди-годи помилка проявляється. Востаннє редагувалось ihorkyiv в Вів 12 лис, 2024 01:00, всього редагувалось 1 раз.
Додано: Пон 11 лис, 2024 22:42
Прям безкоштовно-безкоштовно не будет...Будет все равно,условно бесплатно...Потому что семестровый или годовой взнос,платится практически во всех европейских вузах..Но стоимость его довольно незначительна,чтобы его причислять к оплате,100-400евро в среднем. Главная статья расходов-жилье(общага-комната) по оплате которых,даже стоимость обучения,если она существует-покажется "козявкой" Польша,один из простейших и удобных вариантов.Год Зерувки,потом обучение на польском=европейский диплом Чтоб поступить без знания языка куда нибудь на более нормальный факультет,или параллельно изучая язык в процессе обучения-такого не слышал. Германия-лучшая опция...Но проблемы именно с языком...Нужен уже уровень для полноценного обучения..С 0-никак не получится
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|