Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
slonomag написав:100уе чисто за инет дофига конечно...
У нас 25евро все включено, и домашний инет, и мобильный, и связь, и телевидение, и домашний телефон. Типа пакетом берешь, и оно норм выходит по деньгам, наверное даже дешевле чем в Украине.
Новоприбывшим в штатах дают симку на год бесплатно, с инетом и связью. Так что 100уе тариф с рассрочкой за оптовлокно куда-то в горы
Пляж? На Gran Canaria на пляжі москалів зустрів тільки одного разу.
В прошлом году в отпуск ездили в Кэп Мэй, юг НДЖ. Только 2 раза слышали русскую речь и кроме обслуживающего персонала в гостиннице, остальные - белые американцы и белые европейцы.
akurt написав:- будинок на 2 власника, їх частка праворуч (здається у нас такий будинок на 2 власника має назву «спарка»
Чаще встречается термин "дуплекс".
Позволю себе наванговать переезд в индивидуальное жилье по мере становления на ноги или при удобном случае. Одни соседи - это проще, чем десятки, но недостатки совместного проживания сохраняются.
Погоджуюся з Вами. Зараз там, де я перебуваю, 14 година дня. Гуляли парком з нашими українцями (ці тільки думають щось купувати) і говорили саме про це.
Вони зранку знайшли обʼєкти ціною в 300 000$, а новобудови (приватні оселі) - по 350 000$. Я їм порадив записатися на перегляд: помацати і вториний ринок, і первинний. Сказав приблизно так: якщо щось нове вартує 350 000, в не нове - 300 000, то через якийсь час ви дуже захочете доплатити різницю в 50 000$ та змінити старе на нове - але 50 000 ніхто не захоче брати… і як ви із доплатите? І будете сильно жалкувати… І ще треба розуміти, що нехай через 5 років, ато 25 виникне потреба подати, то окреме та нове продати буде легше… Вже порахували, що іпотека може бути дорожчою на 230$ на місяць. Але воно того варте… В суботу мабуть разом поїдемо мацати та дивитися…
akurt написав:- будинок на 2 власника, їх частка праворуч (здається у нас такий будинок на 2 власника має назву «спарка»
Позволю себе наванговать переезд в индивидуальное жилье по мере становления на ноги или при удобном случае. Одни соседи - это проще, чем десятки, но недостатки совместного проживания сохраняются.
если есть деньги , какой н а х дуплекс? , только максимально далеко от соседей, они вам рано или поздно сделают нерві
Мудра думка. Але зараз їхали автівкою - то 3/4 будинків саме такі: на 2 власника. Зараз помітив, що неподалік будують новий 3-и поверховий будинок, вже є каркас першого поверха - звісно все з бруса. Так ось всі перші поверхи оздоблені здається натуральним камінням - зовні - враження, що перший поверх - міцна стіна, як у фортеці, а інші два поверхи вже різне оздоблення, але не каміння. Можливо знайду час - підійду ближче та зроблю фото.
Я навіть більше скажу. Недоліки приватного будинку додаються, недоліки квартир у вигляді сусідів залишаються.
Ваша правда. Я практично завжди жив саме в приватному будинку: це цілорічний та цілодобовий клопіт. За всім треба щоденно слідкувати, де бурʼян виліз, де рози треба підвʼязати, газони раз на тиждень або 10 днів косити, гілки дерев обрізати, щось ремонтувати та підфарбовувати… Але періодично настає стабілізація та тоді дивишся на результати свої праці і радієш… Це моя власна ялинка.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 01 січ, 2026 23:05, всього редагувалось 1 раз.