Да, сказал что-то такое. За точность не ручаюсь, но было.
|
|
Хто потім і де буде його шукать?
Шо потрібно зробить: 1. Зняти готель десь приблизно у цьому місці, "дівчині" не казать саме де, на зустріч приїхать таксі, або громадським транспортом. 2. Зустріч десь у кафе або парку, або парк-кафе, не більше, головне до "дівчини" додому не йти ни в якому випадку, парк-кафе-власний отель крапка 3. Хтось має доступ до координат, де знаходиться хлопець, він постійно на зв`язку, якщо під час "зустрічі" клієнт пощез- довірена особа пише заяву сюди: masecurite.interieur.gouv.fr 4. Від мене особисто- дятел. Пане Water - я вам поставив «плюс» - геніальні правильні думки.
Вже передав батькам Romeo інструкцію. Я зараз спробую знайти вам тези виступу президента - з американської преси. Там дійсно він сказав, звертаючись до «захисників України» з боку європейських імпотентів, що вони самі повинні думати про безпеку Європи, а не чекати чергових вливань від США і що по великому рахунку - і це практично правда - згадати «Другий фронт» та гігантські поставки техніки за “Land lease” через Іран - і не тільки - якби не США, то всі вони б зараз говорили німецькою мовою. Можливо образливо, але правда. До речі: у порушення умов Land Lease Agreement ніхто американцям НЕ повернув ні гроші. Ні поставлену техніку. З американської преси цікаві місця великого виступу:
1. «Ми, мабуть, нічого не отримаємо, якщо я не вирішу застосувати надмірну силу та міць, де нас, чесно кажучи, буде неможливо зупинити», – сказав президент. «Але я цього не зроблю, добре». Трамп також зазначив, що Гренландія є частиною Північної Америки, очевидно, посилаючись на доктрину Монро, щоб стверджувати, що вона належить до сфери впливу США. Він припустив, що данці тепер стоять перед вибором: «Ви можете сказати «так», і ми будемо дуже вдячні, або ви можете сказати «ні», і ми пам’ятатимемо». 2. Трамп розпочав свою промову з потужного послання до європейських лідерів. Як і в попередні роки, він розкритикував європейські країни за їхню енергетичну політику та значну залежність від відновлюваних джерел енергії, таких як енергія вітру. Він також висловив стурбованість щодо культурних змін та масової міграції. «Деякі місця в Європі навіть не впізнавані, чесно кажучи, вже не впізнавані», – сказав Трамп. «І я люблю Європу, і я хочу бачити, як Європа розвивається добре, але вона рухається не в правильному напрямку». 3. Трамп розхвалював річні економічні досягнення своєї адміністрації, вказуючи на зниження інфляції та сильне економічне зростання. «За один рік наш порядок денний призвів до трансформації, якої Америка не бачила понад 10 років», – сказав президент у своїй промові в Давосі. Ну і про німецьку мову для європейців: Агенція ВВС 22 січня виклала це так: 21 January 2026 "Without us, right now you'd all be speaking German," President Donald Trump told his audience at the World Economic Forum in the Swiss Alps on Wednesday.
Да, это уже становится привычным делом. Это третий случай стрельбы айс по людям в Миннеаполисе и второе убийство. Востаннє редагувалось rjkz в Нед 25 січ, 2026 17:05, всього редагувалось 1 раз.
Еміграція, заробітчанство
News from USA Продовжуємо вивчати країну, населену телепнями, довбнями, ледарями, незграбами та - як вище написав пан Bolt - "піндосами". (Примітка: чесне слово не знаю, звідки це слово, що означає і не хочу шукати в Гуглі відповідь). Вчити їх жити та не перевчити. Але те, що я напишу нижче, мене особисто здивувало. Під час "День відкритих дверей" університетів України інколи показують 3D-принтери з метою показати найновіші досягнення техніки, до яких можливо приторкнутися абітурієнту, якщо вступить навчатися туди, де доценти як правило працюють на 0,4...0,45 ставки із зарплатнею в 7 300 (сім тисяч триста) гривень. Такі принтери - на скільки мені відомо - в США мають не менше половини наших українців - це доволі звичайна річ. Інколи "граються" - наприклад можна надрукувати до Нового року підсвічник. Але то так - забава. Ось НЕ забава: це надрукувати самому собі справжній пістолет. Без жартів. Звісно, все це є можливим в тому штаті, де зберігання зброї є дозволеним. Є такі штати. В них можна вільно ходити в супермаркет, а не поясному пасі тримати власний пістолет, просто "щоби був". Можна носити на спині, як у трагічному випадку вище... замаскувавшись під арабського терориста. Також можна самому собі надрукувати такий пістолет на 3D- принтері. Там дуло звісно є металевим. Звісно, в квартирі треба мати сертифікований сейф для зберігання. Звісно, постріляти - для перевірки надрукованого пістолета - можна в тирі. Ну ось такі вони - дивні мешканці іншого боку Земної кулі. Хто не вірить - може подивитися це відео. Я не відео дивися, я все це мацав руками та тримав у руках готовий витвір науки та техніки. Ще, сказать дівчині шо для поїздки йому потрібно оформити відповідні дозвільні документи для виїзду за кордон. Для цього потрібні персональні дані приймаючої сторони(копія паспорту(або дозволу на проживання у республіці Франція), адреса та телефон). Якщо вона все ж таки надасть свої дані, діяти як я вже писав. І можливо трохи Японською. До цього він каже шо зробили вони це в першу чергу для себе. UPD: За Гренландію, фашисти її не окупували, вона належала Данії. США дійсно там створили власні бази, але втрати вони понесли вже на континентальній Європі. Моя бабуся-українка, яку забрали німці в 16 років на роботу, працювала в районі Bonn-Cologne, розповідала шо її визволили американці. Ну так за яким договором частину Європи повернули країнам, може ще назад віддать Францію, частину Німеччини разом з частиною Берліну, Африка, Італія? Може вони москалям Аляску віддадуть взад? Ну я сам здивувався, прочитавши, що Гренландія змінила статус колоніальної території на частину Данії тільки після Другої світової війни.
То взагалі були часи перерозподілу світу: - територія Румунії НЕ МАЄ нічого спільного з територією Королівства Румунія до війни. - територія Польщі не має нічого спільного з територією Польщі до війни. - найбільше постраждала в Європі "Велика Угорщина" - те, що зараз "Угорщина" - фактично маленький жалібний клаптик... Того і колотяться... З Аляскою зовсім давня та інша історія: власник (Російська імперія) із-за економічних негараздів в 1867 році добровільно відмовилася не тільки від тієї території та добровільно продала за великі гроші, а й від Курильських островів. З Аляскою все було офіційно: добровільні перемовини, Договір, підписи, затвердження парламентами, печатка, прийом у власність...... Ну і з Гренландією не все просто. Правда, думаю, що в цьому випадку нашим людям не варто сильно турбуватися про ту Гренландію, керуючись приказкою від мами-полтавчанки: "Сім год мак не робив - і голоду не було!" Щось мені підказує, що мешканці Гренландії не дуже переймаються Україною та мабуть не знають, де вона є... P.S. Про подальшу долю французького Ромео буду намагатися повідомити.
|
|