не буду спорить , но как зарегистрироваться мариупольчанину по адресу на не окупированной?
п.с. и зачем арендодателю люди с регистрацией в его квартире? гостиницы с хостелами такое предоставляют?
|
|
не буду спорить , но как зарегистрироваться мариупольчанину по адресу на не окупированной? п.с. и зачем арендодателю люди с регистрацией в его квартире? гостиницы с хостелами такое предоставляют? Еміграція, заробітчанство
За цікавим диспутом від пана Дюрі-бачі, присвяченому визначенню різниці між білим та мʼяким або між місцем народження людини та місцем реєстрації її поточноі адреси проживання, панове не помітили, як курс $/€ досягнув величини 1,20 (!!!). Що це означає? Що всі, хто продавав нерухомість за долари та не інвестував в євро, не зберігав євро або не інвестував в Єврозону (а Україна це Європа), стали біднішими. А далі буде 1,30… ця цифра вже лунала на цій гілці десь місяць тому… Се ля ві… Класно пан flyman забив всім мозок оголеними незайманими філіппінками віком по 13 років… Він - правда - і сам не бачив таких жодного разу за останні 1/2 сторіччя… І не побачить в найближчі 1/2 сторіччя. Але якою була романтичною локшина на вуха… З чудовими безкінечними безглуздими «відосиками» в кінозалі… Востаннє редагувалось akurt в Чет 29 січ, 2026 20:02, всього редагувалось 1 раз.
Ну, ви, пане kyk, просто не в курсі; на цій гілці був ще рік чи два тому цілий пул прогнозистів, гадалок, колядників та магів, які намагалися вгадати хто буде президентом в тих країнах де вони ніколи не були (жодного разу не вгадали), якою жахливо високою ціною буде ціна 1 галона бензина в США (на практиці впала нижче 2$ за галон), на яку дату сбанкрутують всі без виключення авіакомпанії світу (на практиці значно розширили парк літаків, суттєво оновили парк літаків та знизили ціни на квитки до смішних (за останні 3 тижня я літав з Тулузи в Краків та з Тулузи в Рим за ціною квитка в 15€ в один бік), і так далі. І що мене особливо дивувало: літаки забиті пасажирами так, що немає жодного вільного місця…
Так що мова йде не про чергове гадання або вгадування, а про свідомий прогноз. Нагадаю: найкращій час інвестувати в євро та в ЄС був листопад 2024 - січень 2025, коли паритет був 1,03$ за 1 €. Саме я звертав на це увагу саме на цій гілці. Можна знайти: листопад 2024…січень 2025… Ну а тепер без варіантів: попереду 1,30! Нехай питання буде як ваша Сара вчора. Я не проти.
P.S. Буде час - пошукайте мій допис про те та в той період часу. Навіщо я буду шукати свій допис? Щоби вам щось довести? Так потяг під номером «1,03» вже пішов. Зараз на пероні потяг номер «1,20». Наступний - і я про це писав десь і з місяць тому - буде мати номер «1,30». Просто я ж мешкаю в Європі….
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|