не буду спорить , но как зарегистрироваться мариупольчанину по адресу на не окупированной?
п.с. и зачем арендодателю люди с регистрацией в его квартире? гостиницы с хостелами такое предоставляют?
|
|
не буду спорить , но как зарегистрироваться мариупольчанину по адресу на не окупированной? п.с. и зачем арендодателю люди с регистрацией в его квартире? гостиницы с хостелами такое предоставляют? Еміграція, заробітчанство
За цікавим диспутом від пана Дюрі-бачі, присвяченому визначенню різниці між білим та мʼяким або між місцем народження людини та місцем реєстрації її поточноі адреси проживання, панове не помітили, як курс $/€ досягнув величини 1,20 (!!!). Що це означає? Що всі, хто продавав нерухомість за долари та не інвестував в євро, не зберігав євро або не інвестував в Єврозону (а Україна це Європа), стали біднішими. А далі буде 1,30… ця цифра вже лунала на цій гілці десь місяць тому… Се ля ві… Востаннє редагувалось akurt в Чет 29 січ, 2026 23:04, всього редагувалось 2 разів.
Ну, ви, пане kyk, просто не в курсі; на цій гілці був ще рік чи два тому цілий пул прогнозистів, гадалок, колядників та магів, які намагалися вгадати хто буде президентом в тих країнах де вони ніколи не були (жодного разу не вгадали), якою жахливо високою ціною буде ціна 1 галона бензина в США (на практиці впала нижче 2$ за галон), на яку дату сбанкрутують всі без виключення авіакомпанії світу (на практиці значно розширили парк літаків, суттєво оновили парк літаків та знизили ціни на квитки до смішних…
Так що мова йде не про чергове гадання або вгадування, а про свідомий прогноз. Нагадаю: найкращій час інвестувати в євро та в ЄС був листопад 2024 - січень 2025, коли паритет був 1,03$ за 1 €. Саме я звертав на це увагу саме на цій гілці. Можна знайти: листопад 2024…січень 2025… Ну а тепер без варіантів: попереду 1,30!
|
|