Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Water написав:До Франції літак, зараз akurt знайде квитки по 20 ойро з Варшави до Тулузи(не кажучи вже за Краків у день дурака о 9:50 Ryanair), бо пертись через усю Францію це не тільки паливо, а й недешеві автобани, або пертись через села, де постійно контроль швидкості.
По 20€ зараз немає, а по 19€ є як раз на 1 квітня. Можете зараз перевірити. На сайті Kіwi. Рейс Краків -Тулуза. На фірмовому сайті Ryanair ціна 68,28 PLN. З Варшави на Тулузу прямих рейсов немає. То ви не в курсі справ. Можете перевірити прямо зараз.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 07 бер, 2026 16:58, всього редагувалось 1 раз.
Water написав:До Франції літак, зараз akurt знайде квитки по 20 ойро з Варшави до Тулузи(не кажучи вже за Краків у день дурака о 9:50 Ryanair), бо пертись через усю Францію це не тільки паливо, а й недешеві автобани, або пертись через села, де постійно контроль швидкості.
По 20€ зараз немає, а по 19€ є як раз на 1 квітня. Можете зараз перевірити. На сайті Kіwi. Рейс Краків -Тулуза. На фірмовому сайті Ryanair ціна 68,28 PLN. З Варшави на Тулузу прямих рейсов немає. То ви не в курсі справ. Можете перевірити прямо зараз.
До того як шось написать, я в першу чергу подивився, ви не побачили? Особисто я можу проїхать 1400 км без ночівлі, але це все таке. Дивлячись звідки і куди.
Water написав:До того як шось написать, я в першу чергу подивився, ви не побачили?
Підкажіть, де саме це можна побачити? На попередніх сторінках побачити не вдається.
Дуже добре, що ви гарний мандрівник. За одну добу я теж якось проїхав 1400 км, але то вже зайве: очі закриваються і жінка-штурман підказувала дорогу. Я зазвичай планую дорогу так, щоби за день проїжджати близько 1000 км. Потім ночівля в пристойному готелі. Тоді мандрівка того варта і надає задоволення.
Water написав:До того як шось написать, я в першу чергу подивився, ви не побачили? Підкажіть, де саме це можна побачити? На попередніх сторінках побачити не вдається.
Water написав:квитки по 20 ойро до Тулузи Краків у день дурака о 9:50 Ryanair.
akurt написав:За одну добу я теж якось проїхав 1400 км, але то вже зайве: очі закриваються і жінка-штурман підказувала дорогу. Я зазвичай планую дорогу так, щоби за день проїжджати близько 1000 км. Потім ночівля в пристойному готелі. Тоді мандрівка того варта і надає задоволення.
У кожного своя мета. Це все з власного досвіду. Бо проїхать 1400 км по Ойропі це одне, а інше дістатись по Україні до польського кордону та успішно провезти бутилями огірки, помідори, варення.
Востаннє редагувалось Water в Суб 07 бер, 2026 18:17, всього редагувалось 3 разів.