Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3216321732183219>
Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 09:28

stm написав:
  Хомякоид написав: Я сам переказав в 23-24 роках еквівалент непоганої новобудови в столиці.
В 25 переказав нуль.

Хочете я покажу як ви себе викрили. Навіть сума у 24000€ це 1000€ кожного місяця. Ви не можете собі це дозволити ;) реально ви б мали щомісячно перераховувати 1450€ щомісяця ці 2 роки, щоб купити еквівалент малої метражності новобудови за 40тис$. Тому навіщо ви це писали мені незрозуміло. Але у те що в 25 нуль вірю )

Щось у вас зовсім з математикою і логікою погано.
Переказ 5 тис. Чекаю тиждень поки гроші дійдуть і знімуть з рахунку.
Більше не залишав на укр.рахунку боячись блокування.
Через тиждень ще 5 тис. І так поки все не дійде.
Ну я в Німечині давно. Чому ви вирішили що я робив перекази тільки тих коштів що заробив в 2023-2024 ?
До речі 40 тис. це щось замало для київської нормальної нерухомості.
Таких цін не має.
Хомякоид

Подякував: 3197 раз.
Подякували: 484 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 09:38

rjkz написав:
  airmax78 написав:Дивно що хтось ще це лайкає. Бачу - багатьом погано за кордоном. Ковбаса є - самоповаги - ніт. Я живу у Відні в неприпустимо гарних умовах. В 50 метрах від пляжу з видом на канал в будинку з модними мопами та квартирі з італійськими меблями. Але це нічого не міняє - я тут абсолютно чужий і людина другого сорту. І якщо вам легше від того що ви себе заспокоюєте що ось ви мову підтягнете і до вас будуть ставитись краще - це ваша справа. Я таким аутотренінгом страждати не збираюсь і все прекрасно розумію.

Кстати, я уже несколько дней порываюсь спросить.
Ветка назыается "Эмиграция и заробитчанство".
Ну, ладно, со мной все ясно, я - эмигрант презренный.
А вы?
Не эмигрант?
СТало быть - заробитчанин?
Что вы там, клубнику собираете? Или на стройке бетон лопатой кидаете?

Збирання клубники та кидання бетону лопатою не можуть забезпечити квартиру з італійськими меблями в 50 метрах від пляжу. Цк тільки на біженстві доступно.
Майже не жарт, доречі. Якось давно вже натрапляв на ролик чи допис, де автор розповідав про якийсь злочин, вчинений в центрі Франкфурта біженцем із якоїсь Сирії чи Афганістану. За давністю зовсім не пам'ятаю підробиць. Що пам'ятаю, що біженець там же в центрі Франкфурта і проживав. І автор допису каже -- я от айтішнік зі стажем, працюю тут вже не перший рік (а все може ще навіть до 2022 року відбувалось), але я не можу дозволити собі жити в центрі Франкфурта. А біженець - може.
M-Audio

Подякував: 657 раз.
Подякували: 541 раз.

Профіль

1
3
1
Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 09:40

Хомякоид написав:
  stm написав:
  Хомякоид написав: Я сам переказав в 23-24 роках еквівалент непоганої новобудови в столиці.
В 25 переказав нуль.

Хочете я покажу як ви себе викрили. Навіть сума у 24000€ це 1000€ кожного місяця. Ви не можете собі це дозволити ;) реально ви б мали щомісячно перераховувати 1450€ щомісяця ці 2 роки, щоб купити еквівалент малої метражності новобудови за 40тис$. Тому навіщо ви це писали мені незрозуміло. Але у те що в 25 нуль вірю )

Щось у вас зовсім з математикою і логікою погано.
Переказ 5 тис. Чекаю тиждень поки гроші дійдуть і знімуть з рахунку.
Більше не залишав на укр.рахунку боячись блокування.
Через тиждень ще 5 тис. І так поки все не дійде. Більше не залишав на укр.рахунку боячись блокування.
Ну я в Німечині давно. Чому ви вирішили що я робив перекази тільки тих коштів що заробив в 2023-2024 ?
До речі 40 тис. це щось замало для київської нормальної нерухомості.
Таких цін не має.

А, то це ми про ваші інвестиції у бетон Вінниці. Ок. Вибачайте, думала про дещо іншу підтримку України з вашого боку ) прикра помилка )
ПС: Переводи від гастарбайтерів до війни був максимум, який я пам'ятаю, 12 млрд.$, якщо наразі це 8 млрд.$ при 30млрд.€ від ЄС у обхід Орбана, теж непогано, як вважаєте?
90млрд.€ це у перспективі 2х років, коли не лише гастербайтери, а всі платники податків з ЄС допомагають Україні вистояти. І мої спостереження, що ЄС першими ловить інфляцію, потім вона доходить і до України. Це хто вважає що ніяк не відбивається війна, якщо вони десь там.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 10:00

Схоже що будуть обмінювати автоматично укр.права на німецькі.
Да комусь повезе. Звичайні німці якби дізнались плакали б крокодилячими сльозами з заздрості.
Я знаю персонажів які купували права за еквівалент 20 євро. Без відвідування автошкол та практичного водіння.
Хомякоид

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 10:08

Хомякоид
Зараз в Україні нема самих цін
Ні чесним шляхом, ні нечесним.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2591 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 10:16

Hotab написав:
  Water написав:
  Hotab написав:Та чому. Номерах старого власника. Чи у них нема такого як у нас?

Та можеш забрать у нього ключі, машину та техпаспорт і їздить низенько.
На практиці я не знаю, у мене нема знайомих, які так їздять.

Ну я ж про це саме .
Це ж ойропейська практика: «машина в руках не власника є законно, поки нема заяви на угон» .
Інша справа, що кожна країна може практикувати свої нюанси .
Як проходити чергові ТО не власнику?
Може ще щось…

На адресу власника авта прийде папір шо його авту потрібно пройти ТО і буде написана дата, час куди приїхать.
Страховка, власник кожен рік буде сплачувать страхові платежі.
Штрафи.
Water

Подякував: 69 раз.
Подякували: 264 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 10:25

Hotab написав:
  M-Audio написав:
  Hotab написав:Та чому. Номерах старого власника. Чи у них нема такого як у нас?

Здається, немає такої країни, щоб дозволяла використовувати автомобілі на іноземних номерах на постійній основі, навіть в межах Євросоюзу. Ніколи не чув, щоб таке було. Всі вимагають ставити на облік в своїй країні. А ось щодо митних платежів і такого іншого, то не впевнений, митна зона ЄС єдина. Тобто не повинні ще раз змушувати такі платежі сплачувати, якщо продаж всередині.

Я зрозумів ваш поінт.
Давайте про практичну сторону.
Фактично кордонів в межах ЕС нема. Я їздив, знаю, усвідомлюю як це на практиці виглядає.
Як в умовній Гешпаніі хтось (з полісменів) може виявити, що умовний Вотер на польських номерах їздить по Валенсії вже 3-й рік, а не наприклад заїхав вчора покупатись в морі?? . Як це розрізнити?

Ніяк.
Щодо кордонів, я особисто бачив на кордонах пости поліції. На кордоні Франції і Німеччини була невеличка черга, поліцаї завернули на бік румунське авто.
Далі по автобану Німеччини в потоці їхала поліцейська машина та завернула на бік з потоку нідерландське авто. Польща-Німеччина теж на кордоні перевіряють.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 10:30

M-Audio написав:А ось щодо митних платежів і такого іншого, то не впевнений, митна зона ЄС єдина. Тобто не повинні ще раз змушувати такі платежі сплачувати, якщо продаж всередині.

Там постійно з митницею якісь історії, хтось кудись за чимось преться, потім повертають ПДВ, а в своїй країні не оподатковують. Теж саме паливо, зазвичай це повний бак і каністра 20 літрів.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 10:33

Water

Далі по автобану Німеччини в потоці їхала поліцейська машина та завернула на бік з потоку нідерландське авто.

Скоріш за все вони бачать в базі по номеру якісь проблеми . Чи відсутність ТО, чи страховок. Так просто по номерам «не тої країни» не завертають.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2591 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 10:34

Hotab написав:Хомякоид
Зараз в Україні нема самих цін
Ні чесним шляхом, ні нечесним.

Щось не зовсім зрозуміло про що мова йде.
Те що угод катастрофічно мало і возначити реальні ціни продажу неможливо ?
Хомякоид

Профіль

1
  #<1 ... 3216321732183219>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей