Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:За підсумками року 2025 за кількістю туристів: Місце 1 - Франція. Більше 102 мільйонів туристів. Абсолютний рекорд. Виручка від туристів перевищила всі прогнози. Місце 2 - Іспанія: трохи менше 100 мільйонів туристів. … Місце 6 - Туреччина - рекорд останніх десятиріч: більше 62 мільйонів туристів. Виручка від туристів перевищила всі прогнози.
Так і є, Філіпін чогось немає Найбільш відвідуваних у світі:
Франція Іспанія; США; Італія; Туреччина; Мексика; Гонконг; Велика Британія; Греція; Японія.
flyman написав:мільони туристів не можуть помилятись ...
Точно? За підсумками року 2025 за кількістю туристів: Місце 1 - Франція. Більше 102 мільйонів туристів. Абсолютний рекорд. Виручка від туристів перевищила всі прогнози. Місце 2 - Іспанія: трохи менше 100 мільйонів туристів. … Місце 6 - Туреччина - рекорд останніх десятиріч: більше 62 мільйонів туристів. Виручка від туристів перевищила всі прогнози. …
Місце 190 - Філіппіни: трохи більше 6 мільйонів туристів. Просто статистика. Безперечний факт тільки один: людина жила хибними ілюзіями і продовжує жити хибними ілюзіями.
о.Боракай. Відео про ціни оренди на цьому туристичному острові. Частина 2.
Для порівняння, хочте, беріть улюблену долярчикову Затоку, а хочте, Тенеріфе.
@Чікібімбоні: в нас зараз база відпочинку типу будиночок біля річки від 50 долярів за добу
Саме на Тенеріфе я не був, був на сусідньому острові. Невеличке місто, готель 3 зірки, було нормально, але на вихідні приїздили якісь іспаномовні і шось святкували. Цікаве те, що недалеко від пляжу, на лавці, жив якійсь чоловік, просто жив, нікого не турбував, АЛЕ одного разу у мене попросив грошей, сказав шо хоче придбать воду, або просив купить йому бутиль води. Я дав йому 2 ойро, він дуже дякував, я не зрозумів звідки він, схоже франкомовний, точно не москаль, бо спитав звідки я і як буде по-українські Merci. Я сказав- Слава Україні і він це дуже чітко запам`ятав. Потім я ходив поруч, він завжди мене вітав Слава Україні, грошей більше не просив. Більше я з ним не спілкувався, скільки він так живе на острові, хто він і шо він я не знаю. Тобто, якщо поставить собі за мету, можна жить ось так, зовсім безкоштовно, трішечки не голитись і не стригтись, митись в океані. Кожен сходить з розуму по-своєму.
Поки умовляють вас зробити «Чікібімбоні», потім «Хрю-хрю» і на останок «Кукен-квакен», наші люди освоюються в місті Калгарі, куди переїхали після Болгарії. Питали в мене, де я примудрився орендувати авто під час перебування в цьому місті, всього за 26$ на добу. Порадив де - можна і дешевше… Ось ціна на добу і на тиждень з податками та платежами.
P.S. Цікаво, що на згаданому вище Тенеріфе є варіанти і дешевше: по 4 (чотири) € за добу. Тобто по ціні 4*7=28 €. За тиждень. В таку ціну зрозуміло не входить страховка (приблизно 6…8€ за добу).
akurt написав:P.S. Цікаво, що на згаданому вище Тенеріфе є варіанти і дешевше: по 4 (чотири) € за добу. Тобто по ціні 4*7=28 €. За тиждень. В таку ціну зрозуміло не входить страховка (приблизно 6…8€ за добу).
Я орендував десь за 30 ойро на добу, у вартість входила страховка і нульова франшиза. Дешеві ціни бачив, але там умови так собі були зі страховкою, вирішив не ризикувать з франшизами та іншою фігнею.