Bolt написав:Зараз доречі, залазив на Гугл мап там на об*"їзьній Булапештамлві ділянки червоним замальовані. Думаю оптимальний варіант, як будете їхати будете бачити, що навігатор покаже, якщо об"їзна зелена їдете туди, як ні зрізаєте. Думаю від часу доби і дня тижня ще залежить.
В мене гугл мапи можуть змінить маршрут в залежності від трафіка, показують шо є альтернативна дорога, по якій буде швидше. Я можу погодитись, а можу продовжити рух, приблизно знаючи шо буде далі. Ще в самих мапах налаштування коротка дорога, швидше час, економія палива. Грунтові дороги відключив, бо одного разу гугл мапи показали дорогу в об`їзд корки на автобані, причому схоже не тільки мені, бо ми приїхали такою собі колоною до якогось фермера.
Якщо ремонти і зроблені об`їзди, то це тільки по тимчасовим вказівникам їхать, повністю ігноруючи мапи.
Ще буває опа, коли попереду велика ДТП, ніч, дощ і поліція завертає увесь трафік кудись вбік без якихось подальших вказівників. Причому гугл вперто виводить на ту саму ділянку. В такому випадку я паркуюсь де це можливо, дивлюсь мапи і ставлю об`їзд вручну.
За допомогою Wise не їзжу, бо пару раз дивився через шо воно веде дорогу, то це заблукать десь вночі.
Ще іноді буває, рідко але буває. Гугл втрачає орієнтацію. Можливо тільки у мене, але це практично завжди на другорядних дорогах через ліс.