|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 15 тра, 2026 15:44
Несподіванка тут только то,
Так ти ж єбанько розказував про «одинаків-онанюг». Яким по типу пох війна, бо нема відповідальності за когось. Але то все дурниці. Просто не мели дічь, яку ти практикуєш. Ти настільки єбанько в своїх висновках , що лінь навіть спростовувати .. чесно-чесно
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2601 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 15 тра, 2026 16:27
Хотаб я с тобой по-доброму а мог бы и потроллить в твоём же гусарском стиле анекдотов про детей работников транспорта дальнего следования Мне казалось что хотя бы с эмоциональным интеллектом у тебя Ок. Не смог ты вырасти вместе с дочкой, хотя бы с сыном попробуй
Востаннє редагувалось fox767676 в П'ят 15 тра, 2026 16:48, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 424 раз.
- Подякували: 225 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 тра, 2026 16:48
Hotab написав:У мене сину 2р. Якщо у нього буде тяга до авіації, я йому дам цей шлях, який мені був недоступний. Скільки б це не коштувало через роки. Але життя кумедне, йому може треба буде музика 😅😅
Хто зна хто там буде крутить баранку літака років через 20, а так він у Віденському Musikverein дістане свою скрипочку і почне зароблять гроші. Мій знайомий, авіамеханік:"Тануйогонафіг це все, ось син виросте- все зроблю щоб він був цивільним пілотом". Син виріс... зараз вчиться на лікаря, спеціалізація- гінеколог. Мало того, сказв що це не зовсім його, зараз пробує себе в інформатиці, але сказав медичний університет кидать не буде, буде добивать. На батьків не ображайся, хто зна щоб с тебе вийшло, якщо батько був би генеральний секретар цека кпрс. А так ти через німагу став ким став, плюс в кармані корочка психолога.
-
Water
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 280 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 тра, 2026 16:50
Так, панове, тихіше, не псуйте свою ауру. Вона у вас гарна.
Африка то гірше за Філіппіни. Втратити здоровʼя там назавжди дуже легко. Чоловік моєї племінниці років 5 там працював доктором в медичній міжнародній місії - фінансувала Європа. Повернувся справжній доктор сильно хворим: здається переніс малярію. Не знаю на що ще вплинуло, але моя племінниця - лікар-професіонал - відразу з ним розлучилася…
Ось сьогодні довго з приятелем розмірковували про доцільність його переїзду в Парагвай. Ось це цікаво. Пізніше розкажу.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4336 раз.
- Подякували: 1567 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: П'ят 15 тра, 2026 16:59
Water написав: Hotab написав:У мене сину 2р. Якщо у нього буде тяга до авіації, я йому дам цей шлях, який мені був недоступний. Скільки б це не коштувало через роки. Але життя кумедне, йому може треба буде музика 😅😅
Хто зна хто там буде крутить баранку літака років через 20, а так він у Віденському Musikverein дістане свою скрипочку і почне зароблять гроші. Мій знайомий, авіамеханік:"Тануйогонафіг це все, ось син виросте- все зроблю щоб він був цивільним пілотом". Син виріс... зараз вчиться на лікаря, спеціалізація- гінеколог. Мало того, сказв що це не зовсім його, зараз пробує себе в інформатиці, але сказав медичний університет кидать не буде, буде добивать. На батьків не ображайся, хто зна щоб с тебе вийшло, якщо батько був би генеральний секретар цека кпрс. А так ти через німагу став ким став, плюс в кармані корочка психолога.
Та я не включений на «щось що не зміг сам, давай хай буде чадо » (відома психологам проблема) . Я тут про інше… Гарно стартувати не з нуля (а, стоп, з відбивних Барабашова!!) . А коли є депозит для старту. Хотаб я с тобой по-доброму
Та хз по якому ти.. ти ж в принципі адекватний був завжди, а потім чи життя вʼєбало, чи хз … став шукати ворогів там де їх нема .. Ну а я не з тих хто буде ковтати .. Ворог - значить на знищення)) Без варіантів)) Ібашимся до останнього апострофа))
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 15 тра, 2026 17:05
Hotab написав:Гарно стартувати не з нуля (а, стоп, з відбивних Барабашова!!) . А коли є депозит для старту.
Перефразуючи знамениту фразу з одного фільма «Тут все от меня зависит…», скажу, що все залежить від розуму, здоровʼя та везіння. Згадую себе студентом другого курсу: нас вивели розчищати дороги граблями та лопатами. Розчищали. Поруч з лопатою працював такий собі студент Андрій. Я на нього дивився і думав: «Випадок, коли Бог дав все для старту в житті: красень хоч на обкладинку журналу, і папа - реально академік, ще й який - «секретний». Останні років 30 на сьогодні співає десь в церковному хорі якогось монастиря…
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 15 тра, 2026 17:14, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4336 раз.
- Подякували: 1567 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: П'ят 15 тра, 2026 17:11
Hotab написав:Гарно стартувати не з нуля (а, стоп, з відбивних Барабашова!!) . А коли є депозит для старту.
А він з великої літери? Приклад моїх бувших сусідів, батько служив офіцером гарнізону РВАГ, мати там десь у воєнторзі, єдиний син- все було надано у т.ч. навчання. Мерседес перший раз я бачив саме у нього. По ітогу спився і крякнув, не доживши до 40 років.
-
Water
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 280 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 тра, 2026 17:22
Water написав: Hotab написав:Гарно стартувати не з нуля (а, стоп, з відбивних Барабашова!!) . А коли є депозит для старту.
А він з великої літери? Приклад моїх бувших сусідів, батько служив офіцером гарнізону РВАГ, мати там десь у воєнторзі, єдиний син- все було надано у т.ч. навчання. Мерседес перший раз я бачив саме у нього. По ітогу спився і крякнув, не доживши до 40 років.
Все так. Купа випадків, коли в гарних сімʼях з прекрасними перспективами виходить ледащо/ненащо. Але все ж це не правило. Правило (як правило 😅) інше - хто стартує зі старту з кращих позицій, досягає більшого Простий приклад. Прийшло нас пару сотень вчитись на пілотів в 1994 році. Але 20-30 чоловік вже тоді , коли інші гордились «я істрєбітєль, я топ ов зе топ, голуба кров» знали , що вони після другого курсу стануть пілотами транспортних літаків (які відкривають дорогу до Боїнгів і Іарбісів). І так і сталося. Вони швидко стали літати як мінімум в МАУ, (дехто в РФ) , як максимум в штатах на великих білих літаках. А халамидники почали помирати з 2014 року в небі Донбасу , а потім і Київщини .. Або як мінімум в обнімку зі смертю привозити пробоїни, і мріяти щоб наступного разу не фатальна.. це про стартові позиції
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 15 тра, 2026 17:44
Hotab написав: smdtranz написав:Hotab Джуба? ох и в дыру вы конечно залезли)
ООН залазить лише в реальні клоаки.. Тому і зарплати рівня провідних авіакомпаній світу. Пару місяців тому відпрацював 4 тижні в лавлі плейс, Шаі-Шаі (Мозамбік) з улюбленою столицею Мухи - Мапуту. Там дійсно пристойна Африка. Але в решті все таки ризиковані помийки. Просто так нормальні гроші UN не платить.
То є так ... багато хто тут бачить, які гроші ви заробляєте ... на розмір вашою пенсії ядом плюються ) Але чомусь, в сраку світу лізьти не хочуть, щоб заробити такі гроші
-
pesikot
-
-
- Подякував: 551 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 15 тра, 2026 17:53
pesikot Але чомусь, в сраку світу лізьти не хочуть, щоб заробити такі гроші
Більшість все ж говорить про це аби «підєпнути». Прекрасно розуміючи (насправді) реаліті. Ну а всякі алкоВадікі , які щиро там щось розсосолюють, то таке дно, що їх або пробивати між рогів, або посилати з порогу.. там повна деградація.. недайбох так впасти хоч через 20 років
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-