Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 33103311331233133314 ... 3373>
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 16:48

Hotab написав:У мене сину 2р. Якщо у нього буде тяга до авіації, я йому дам цей шлях, який мені був недоступний. Скільки б це не коштувало через роки. Але життя кумедне, йому може треба буде музика 😅😅

Хто зна хто там буде крутить баранку літака років через 20, а так він у Віденському Musikverein дістане свою скрипочку і почне зароблять гроші.
Мій знайомий, авіамеханік:"Тануйогонафіг це все, ось син виросте- все зроблю щоб він був цивільним пілотом". Син виріс... зараз вчиться на лікаря, спеціалізація- гінеколог. Мало того, сказв що це не зовсім його, зараз пробує себе в інформатиці, але сказав медичний університет кидать не буде, буде добивать.
На батьків не ображайся, хто зна щоб с тебе вийшло, якщо батько був би генеральний секретар цека кпрс. А так ти через німагу став ким став, плюс в кармані корочка психолога.
Water

Подякував: 75 раз.
Подякували: 291 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 16:50

Так, панове, тихіше, не псуйте свою ауру. Вона у вас гарна.

Африка то гірше за Філіппіни.
Втратити здоровʼя там назавжди дуже легко.
Чоловік моєї племінниці років 5 там працював доктором в медичній міжнародній місії - фінансувала Європа.
Повернувся справжній доктор сильно хворим: здається переніс малярію.
Не знаю на що ще вплинуло, але моя племінниця - лікар-професіонал - відразу з ним розлучилася…

Ось сьогодні довго з приятелем розмірковували про доцільність його переїзду в Парагвай.
Ось це цікаво. Пізніше розкажу.
akurt

Подякував: 4397 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 16:59

Water написав:
  Hotab написав:У мене сину 2р. Якщо у нього буде тяга до авіації, я йому дам цей шлях, який мені був недоступний. Скільки б це не коштувало через роки. Але життя кумедне, йому може треба буде музика 😅😅

Хто зна хто там буде крутить баранку літака років через 20, а так він у Віденському Musikverein дістане свою скрипочку і почне зароблять гроші.
Мій знайомий, авіамеханік:"Тануйогонафіг це все, ось син виросте- все зроблю щоб він був цивільним пілотом". Син виріс... зараз вчиться на лікаря, спеціалізація- гінеколог. Мало того, сказв що це не зовсім його, зараз пробує себе в інформатиці, але сказав медичний університет кидать не буде, буде добивать.
На батьків не ображайся, хто зна щоб с тебе вийшло, якщо батько був би генеральний секретар цека кпрс. А так ти через німагу став ким став, плюс в кармані корочка психолога.

Та я не включений на «щось що не зміг сам, давай хай буде чадо » (відома психологам проблема) .
Я тут про інше…
Гарно стартувати не з нуля (а, стоп, з відбивних Барабашова!!) . А коли є депозит для старту.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2626 раз.

Профіль

7
8
6
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 17:05

Hotab написав:Гарно стартувати не з нуля (а, стоп, з відбивних Барабашова!!) . А коли є депозит для старту.

Перефразуючи знамениту фразу з одного фільма «Тут все от меня зависит…», скажу, що все залежить від розуму, здоровʼя та везіння.

Згадую себе студентом другого курсу: нас вивели розчищати дороги граблями та лопатами.
Розчищали. Поруч з лопатою працював такий собі студент Андрій.
Я на нього дивився і думав: «Випадок, коли Бог дав все для старту в житті: красень хоч на обкладинку журналу, і папа - реально академік, ще й який - «секретний».

Останні років 30 на сьогодні співає десь в церковному хорі якогось монастиря…
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 15 тра, 2026 17:14, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4397 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 17:11

Hotab написав:Гарно стартувати не з нуля (а, стоп, з відбивних Барабашова!!) . А коли є депозит для старту.

А він з великої літери?
Приклад моїх бувших сусідів, батько служив офіцером гарнізону РВАГ, мати там десь у воєнторзі, єдиний син- все було надано у т.ч. навчання. Мерседес перший раз я бачив саме у нього. По ітогу спився і крякнув, не доживши до 40 років.
Water

Подякував: 75 раз.
Подякували: 291 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 17:22

Water написав:

А він з великої літери?
Приклад моїх бувших сусідів, батько служив офіцером гарнізону РВАГ, мати там десь у воєнторзі, єдиний син- все було надано у т.ч. навчання. Мерседес перший раз я бачив саме у нього. По ітогу спився і крякнув, не доживши до 40 років.

Все так. Купа випадків, коли в гарних сімʼях з прекрасними перспективами виходить ледащо/ненащо. Але все ж це не правило. Правило (як правило 😅) інше - хто стартує зі старту з кращих позицій, досягає більшого
Простий приклад.
Прийшло нас пару сотень вчитись на пілотів в 1994 році. Але 20-30 чоловік вже тоді , коли інші гордились «я істрєбітєль, я топ ов зе топ, голуба кров» знали , що вони після другого курсу стануть пілотами транспортних літаків (які відкривають дорогу до Боїнгів і Іарбісів). І так і сталося.
Вони швидко стали літати як мінімум в МАУ, (дехто в РФ) , як максимум в штатах на великих білих літаках. А халамидники почали помирати з 2014 року в небі Донбасу , а потім і Київщини .. Або як мінімум в обнімку зі смертю привозити пробоїни, і мріяти щоб наступного разу не фатальна..
це про стартові позиції
Hotab
Форумчанин року

Профіль

7
8
6
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 17:44

Hotab написав:
  smdtranz написав:Hotab

Джуба? ох и в дыру вы конечно залезли)

ООН залазить лише в реальні клоаки.. Тому і зарплати рівня провідних авіакомпаній світу.
Пару місяців тому відпрацював 4 тижні в лавлі плейс, Шаі-Шаі (Мозамбік) з улюбленою столицею Мухи - Мапуту. Там дійсно пристойна Африка. Але в решті все таки ризиковані помийки. Просто так нормальні гроші UN не платить.

То є так ... багато хто тут бачить, які гроші ви заробляєте ... на розмір вашою пенсії ядом плюються )

Але чомусь, в сраку світу лізьти не хочуть, щоб заробити такі гроші
pesikot

Подякував: 551 раз.
Подякували: 1262 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 17:53

pesikot
Але чомусь, в сраку світу лізьти не хочуть, щоб заробити такі гроші

Більшість все ж говорить про це аби «під...». Прекрасно розуміючи (насправді) реаліті.
Hotab
Форумчанин року

Профіль

7
8
6
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 18:10

барабашов написав:Главное шоб после кашасы или что там с тростника гонят в лодже с потолка ночью не спрыгнул зомби Мариняка.
Но я рад шо ты в отличии от моих 8ми кентов-офицеров и него оказался ни капли ни халамидник

Це добре що ти памʼятаєш загиблих .. так а чому ти про «васьмі афіцеров кентов» згадуєш, а про себе офіцера якось ні??
Ти не правильний офіцер? Дефектний?
Чому ти мені розказуєш і як я мав загинути за десяток років захисту держави, але ніде нема місця хоча б просто «участі» тебе»? Без загибелі! На лайті! Просто щось більше ніж авторський малюнок в шпиталь .
Hotab
Форумчанин року

Профіль

7
8
6
Повідомлення Додано: П'ят 15 тра, 2026 18:40

барабашов написав:Ракет же нема
Пушек тоже
Мотопехота и танки не моё, комплекция как и у посла в британии небоевая, не та.
Апачей Трамп даст нам или нет? Ну шоб ты да по Ростову да по домику Азарова трассером на бреющем!

Ну тоість варіант «Хотаба перевчити на апач» теоретично ти розглядаєш, а пульт зі збільшеними кнопками для «пальці Барабашова» ти зовсім не розглядаєш? А чьо? Мамину царапинку ростили для малюнків?
Hotab
Форумчанин року

Профіль

7
8
6
  #<1 ... 33103311331233133314 ... 3373>
Форум:
+ Додати
    тему