Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3338333933403341
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2026 06:08

rjkz написав:
  shapo написав:
  won написав:
Крім того - не знаю, чи в Америках є таке, як поповнення карти в терміналах; .

Такое есть в Израиле ,однако не более 5000 шекелей ( примерно 1800 usd) в месяц иначе банк заблокирует.

В самом начале, я присутствовал на одном мероприятии и там задали такой вопрос, касательно пополнения налом кредиток.
Ответили что-то в духе.
"Если вы пополните раз в несколько месяцев на 200-300 долларов налом карту, то вам ничего не будет. Если это будет систематически и/или суммы будут крупнее, то вы попадете под негласный мониторинг. И это со временем создаст для вас большие проблемы "

Цифровий гулагир 🤯🤯 А їм ще й подобається, що їх так обмежують, і вони з цим згодні... Брєд якийсь.

Ну то не поповнюйте, тратьте нал з квартири лише на продукти, оплата кешем. Все одно краще, ніж нічого, якщо мати під подушкою гроші з продажу.

rjkz написав:
  won написав: ви сильно залякані чи зашорені їх пропагандою.
Як бажаєте, діло ваше. Тільки ж ви скільки пишете, що не можете продати...
А втім, ця ситуація якраз буде гарною наочною ілюстрацією, чому США/Канада (там те ж саме мізковиїдательство з податками) - точно не цільові країни для еміграції.

не знаю безопасного с моей точки зрения пути перечисления денег на мой американский счет.

И я не вижу в этом ничего плохого.

То на якого дідька так жити???

Дуже дивні люди. Ще й подобається там, де небезопасно розпоряджаться власними коштами...

rjkz написав:
  won написав:Он людина хоче завести гроші від продажу власного майна, готова надати всі документи - а його за це можуть з країни викинути. Це нормально??! Це повна неадекватщина!!

Ну-ну, это просто о несоответствии реальностей Украины, где все через одно место, и США, которые просто не понимают, что в мире все может быть не так как у них.

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Аргументи закінчились. За 10 років вас америка нормально промила в мізках... А вам ще й подобається. Якісно промили, значить.

rjkz написав:И, что общеизвестно в США, повсеместно все утыкано камерами и камеры подключены к системе распознования лиц, кроме того, системно определяется локация сим карт с привязкой к индивидууму.

І ці американці ще щось вякають в сторону Китаю, де все точнісінько так само?... Ідіотизм.
Різні країни, а рівень диктатури - однаковий.
won

Подякував: 376 раз.
Подякували: 55 раз.

Профіль

#<1 ... 3338333933403341
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор