rjkz написав:
shapo написав:
won написав:Крім того - не знаю, чи в Америках є таке, як поповнення карти в терміналах; .
Такое есть в Израиле ,однако не более 5000 шекелей ( примерно 1800 usd) в месяц иначе банк заблокирует.
В самом начале, я присутствовал на одном мероприятии и там задали такой вопрос, касательно пополнения налом кредиток.
Ответили что-то в духе.
"Если вы пополните раз в несколько месяцев на 200-300 долларов налом карту, то вам ничего не будет. Если это будет систематически и/или суммы будут крупнее, то вы попадете под негласный мониторинг. И это со временем создаст для вас большие проблемы "
Цифровий гулагир 🤯🤯 А їм ще й подобається, що їх так обмежують, і вони з цим згодні... Брєд якийсь.
Ну то не поповнюйте, тратьте нал з квартири лише на продукти, оплата кешем. Все одно краще, ніж нічого, якщо мати під подушкою гроші з продажу.
rjkz написав:
won написав: ви сильно залякані чи зашорені їх пропагандою.
Як бажаєте, діло ваше. Тільки ж ви скільки пишете, що не можете продати...
А втім, ця ситуація якраз буде гарною наочною ілюстрацією, чому США/Канада (там те ж саме мізковиїдательство з податками) - точно не цільові країни для еміграції.
не знаю безопасного с моей точки зрения пути перечисления денег на мой американский счет.
И я не вижу в этом ничего плохого.
То на якого дідька так жити???
Дуже дивні люди. Ще й подобається там, де небезопасно розпоряджаться власними коштами...
rjkz написав:
won написав:Он людина хоче завести гроші від продажу власного майна, готова надати всі документи - а його за це можуть з країни викинути. Це нормально??! Це повна неадекватщина!!
Ну-ну, это просто о несоответствии реальностей Украины, где все через одно место, и США, которые просто не понимают, что в мире все может быть не так как у них.
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Аргументи закінчились. За 10 років вас америка нормально промила в мізках... А вам ще й подобається. Якісно промили, значить.
rjkz написав:И, что общеизвестно в США, повсеместно все утыкано камерами и камеры подключены к системе распознования лиц, кроме того, системно определяется локация сим карт с привязкой к индивидууму.
І ці американці ще щось вякають в сторону Китаю, де все точнісінько так само?... Ідіотизм.
Різні країни, а рівень диктатури - однаковий.