Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3354335533563357>
Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2026 14:05

won написав:
  Water написав: А якщо друг дитинства кудись впаде, щось собі пошкодить, ви його тупо виставите за поріг, тіпа його не знаєте?

Ну викликати швидку - це обов'язок і моральний, і законодавчий, бо залишення людини в такому стані - це злочинна бездіяльність.

Виклик швидкої до "будівельника", це зразу поліняє десь на 800 ойро той хто викликав. Далі вже будуть питання що робила постраждала людина в чужому домі. Але звісно це друг дитинства, який проходив повз, точніше приїхав за годину їзди від друга, звісно лікування такого друга за рахунок друзів, а це не в Україні звозить до травмпункту і накласти гіпс.
Water

Подякував: 73 раз.
Подякували: 289 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2026 14:07

Re: Еміграція, заробітчанство

Ну викликати швидку - це обов'язок і моральний, і законодавчий, бо залишення людини в такому стані - це злочинна бездіяльність

Угу-угу
А хто повинен профінансувати цю «швидку» чи пожежників що тушать після обстрілів - то таких 3.14-дарків won не цікавить.
«Тільки не я»,- закричав won!
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2621 раз.

Профіль

7
8
6
Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2026 14:11

Hotab написав:

Ну викликати швидку - це обов'язок і моральний, і законодавчий, бо залишення людини в такому стані - це злочинна бездіяльність

Угу-угу
А хто повинен профінансувати цю «швидку» чи пожежників що тушать після обстрілів - то таких 3.14-дарків won не цікавить.
«Тільки не я»,- закричав won!

В Німеччині? Хто викликав, або страховка будинку, чи що там горить, або самі, якщо без страховки.
Швидка ще доведи що людина не могла сама доїхать до шпиталю, а викликала швидку. Там ще й хелікоптер можна викликать, не тільки авто.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2026 14:13

Water написав:Ви приїхали в іншу країну, але хочете жить за своїми правилами, точніше вас повністю влаштовує Schwarzarbeit. Все вірно? Дружина ходить до перукарки до когось з українок додому? Це теж саме.

Третій раз пишу. Це розповсюджене явище серед німців і не серед німців.
Поліція не контролює короткострокові роботи в приватних помешканнях які не заважають сусідам.
Це не мої правила. Це мене навчили в Німеччині.
Не має невідворотності покарання. Народ цим користцється.
Всіх все влаштовує.
Хомякоид

Подякував: 3301 раз.
Подякували: 550 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2026 14:13

Water написав:
  won написав:
  Water написав: А якщо друг дитинства кудись впаде, щось собі пошкодить, ви його тупо виставите за поріг, тіпа його не знаєте?

Ну викликати швидку - це обов'язок і моральний, і законодавчий, бо залишення людини в такому стані - це злочинна бездіяльність.

Виклик швидкої до "будівельника", це зразу поліняє десь на 800 ойро той хто викликав. Далі вже будуть питання що робила постраждала людина в чужому домі. Але звісно це друг дитинства, який проходив повз, точніше приїхав за годину їзди від друга, звісно лікування такого друга за рахунок друзів, а це не в Україні звозить до травмпункту і накласти гіпс.

Я ж і кажу: чинуші зробили все, щоб всі жили по принципу "я не я, і хата не моя", або " моя хата скраю", коли потрібно допомогти інші людині. Скоти. Зате коли треба державі помогти стрясти із сусіда грошенят - так привчили всіх навпаки, забесплатно гнидувати.
Гади.
І таким бездушним чинушам ше й податки платить? Дзуськи. Хай євросовок і його чинуші виздихає разом зі своїми арабами, яких купу вже напустив собі.
won

Подякував: 376 раз.
Подякували: 64 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2026 14:17

Water написав:
  won написав:

Щось ви зовсім заплутались. В кожного в Німеччині який знаходиться офіційно є медична страховка ? Які 800 євро ?
Хомякоид

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2026 14:21

won написав:І так, я - слабка духом людина, тож доводиться платити.

спробуйте не платити. Жити в аскезі і бідності чи сидіти в тюрмі за несплату податків. Раз ви - принциповий ідейний анархіст. Правила дорожнього руху - вам не заважають?

Чи ви просто жмот, який хоче обкрадати власну державу, як це прийнято в Московії та постСРСРівських країнах?
Frant

Подякував: 1855 раз.
Подякували: 2609 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2026 14:23

Хомякоид написав:
  Water написав:
  won написав:Ну викликати швидку - це обов'язок і моральний, і законодавчий, бо залишення людини в такому стані - це злочинна бездіяльність.

Щось ви зовсім заплутались. В кожного в Німеччині який знаходиться офіційно є медична страховка ? Які 800 євро ?

На будівельних роботах у вихідний день і це не будівельник? Спробуйте якось викликать.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2026 14:25

Хомякоид написав:
  Water написав:Ви приїхали в іншу країну, але хочете жить за своїми правилами, точніше вас повністю влаштовує Schwarzarbeit. Все вірно? Дружина ходить до перукарки до когось з українок додому? Це теж саме.

Поліція не контролює короткострокові роботи в приватних помешканнях які не заважають сусідам.
Всіх все влаштовує.

Навчили ауслендери на фейсбуці, бо німці таким не користуються. Чому- здогадайтесь самі.
UPD: Так і з сомом було, тихесенько собі ловили, а тут почалось.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2026 14:29

Water написав:
  Хомякоид написав:

Всіх все влаштовує.

Навчили ауслендери на фейсбуці, бо німці таким не користуються. Чому- здогадайтесь самі.

Ви відірвані від життя.
Я чув не менше трьох випадків де німці саме цим користувались.

Субота рахується робочим днем і дозволяються будівельні роботи.
Хомякоид

Профіль

2
1
  #<1 ... 3354335533563357>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему