Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ринок автомобілів США у 2026 році продовжує зазнавати труднощів. Продажі з початку року, до травня, впали на 4,2%, причому Ford скоротився найбільше серед провідних брендів (-11,3%). Tesla повідомила про втрати в 12,7%, що призвело до зниження продажів електромобілів на 20,2%, незважаючи на повідомлення про певний успіх з Model Y. Джерело:
В цей час планують купити TESLA Cybertruck одні наші українці в США. Здивували мене таким бажанням: то не авто, а прямо танк. Якщо куплять, то чоловік віддасть жінці своє авто: на Тесла Y мабуть тепер буде їздити жінка: влаштувалася на роботу викладачем в університет (назву не спитав) на 60 доларів за годину. Треба виглядати перед студентами достойно...
Востаннє редагувалось akurt в Сер 17 чер, 2026 10:07, всього редагувалось 2 разів.
airmax78 написав:У французів найбільша цінність - це своя, богом дана земля. Як писав відомий французський поет із швейцарським корінням Сас Юра:
Любіть ви Францію, всім серцем любіть, і в радості світлій, і в час непогоди, любіть її Луару, де замки стоять, її виноградники, гори і води.
Любіть її в шумі паризьких алей, у сяйві ранковім над Сеною-рікою, у музиці площ і старих кам’яниць, у вежі, що стала її висотою.
Любіть її мову - мелодію слів, її мудрих митців, її книги й картини, де голос століть крізь полотна звучить, і воля живе у серцях людини.
Любіть її поле, Провансу тепло, де лаванда хвилями сонце стрічає, Нормандії берег, де вітер морський історії давні землі промовляє.
Не тільки у славі любіть цей народ, не тільки в піснях перемог і парадів, любіть його біль, його шлях крізь віки, і пам’ять усіх його втрат і поразок.
Бо Франція - більше, ніж замки й вино, не тільки Париж і бульвари вечірні, це дух, що колись сказав світу: «Свобода», і люди, що їй залишаються вірні.
Любіть ви Францію у кожну мить, коли світло й коли хмари над нею, - нехай її серце крізь віки горить красою, відвагою і надією.
Не зрозумів чому адмін форуму видалив моє питання стосовно цього "відомого" французського поета. Схоже тільки я його не знаю. Шановна Адміністрація форуму finance.ua, будь, ласка, надайте посилання на оригінал вірша відомого французського поета із швейцарським корінням Сас Юра. Красно дякую.
akurt написав:Треба виглядати перед студентами достойно...
Не знаю як в USA, в ЄС цим ніхто не хизується. Особисто бачив як ТОПи всесвітньо відомої компанії їздять на роботу на звичайних вєліках без електротяги.
Ну ви ж самі написали, що НЕ ЗНАЄТЕ, як там в США.
Крім того: якщо мешкаєте в Україні, то вийдіть на вулицю, подивіться ліворуч та праворуч: там не тільки викладачі університетів їздять на найдорожчих в світі автівках. А й звичайні люди... Ось, наприклад:
Востаннє редагувалось akurt в Сер 17 чер, 2026 08:37, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:Франция лидер по строительству жилья в Европе, уступает только Германии
Прикольний жарт. Сподобалося.
Графік реально дивує - не знаю, наскільки він відповідає дійсності.
Дані Єврокомісії НЕ підтверджують наведені вище пікторграми:
Джерело:
Крім того, ось що надає Штучний інтелект: "The number of housing units built per 1,000 inhabitants varies significantly by region. In Europe, only top-performing countries like Ireland, Poland, and Switzerland typically complete more than 5 new dwellings per 1,000 residents annually, while major economies like Germany, the UK, and Spain complete roughly 2 or fewer. І далі - все протилежне тій табличці: The rate of new construction per 1,000 people differs based on economic factors, population growth, and housing policies:Top Performers (Europe): Switzerland and Ireland frequently top the charts, completing over 5 to 11 new housing units per 1,000 people depending on the year. Major Economies: Countries like the UK, Germany, and Spain typically construct between 1.6 to 2.5 units per 1,000 inhabitants due to regulatory constraints and higher building costs.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 17 чер, 2026 09:16, всього редагувалось 3 разів.
akurt написав:Ну ви ж самі написали, що НЕ ЗНАЄТЕ, як там в США.
Крім того: якщо мешкаєте в Україні, то вийдіть на вулицю, подивіться ліворуч та праворуч: там не тільки викладачі університетів їздять на найдорожчих в світі автівках.
1. До чого тут Україна? Ви хочете сказать що викладачка невідомо якого Універу USA, бо це приватна інформація, її заборонено оприлюднювать на публічному форумі, тому хай буде Anonymous State University, приїхала на Tesla CubertrUck, проФФесор приїхав на Купері в максимальнiй комплектацiї, хтось зi студентiв приїхав на Mustang GTD, хтось на Cadillac Celestiq. Питання, і що це повинно означать, що у студентів отвисне щелепа, чи у проФФесора, чи у викладачки щось отвисне?
НЕ солідно для вас перекручувати повністю інформацію. Ніхто і ніде не писав, що викладачка університету в США приїжджає на лекцію на Cybertruck. Ніхто не приховував назву університету - я сказав, що Я ОСОБИСТО НЕ ПИТАВ ПРО НАЗВУ. Відчуйте різницю. Не хочете відредагувати свій допис з неправдивою інформацією, бо якось не солідно.
Water написав:1. До чого тут Україна?
Україна там до того, що в одній з найбіднішіх країн світу і не таке можна зустріти на вулицях. Я навів відео на тему згаданого в моєму дописі авто - чисто для порівняння та об"єктивності. Я ж думав, що ви в Україні були, бо в США не були, але знаєте все краще...
До речі: назву посади викладача тільки одна людина в світі писала з помилкою. Ви - друга.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 17 чер, 2026 09:32, всього редагувалось 2 разів.
akurt написав:Графік реально дивує - не знаю, наскільки він відповідає дійсності. На практиці я за 2 роки об"їздив практично всю Францію вздовж та поперек за кермом свого авто - то можу нарахувати на пальцях новобудови.
Вельмишановний пате akurt, з автобану не завжди видно що там і де будують за лісосмугою. Будинки дійсно не дуже високі, крім великих міст, але малих будують дохалєри. Це перше. Друге, ви прекрасно знаєте, що я був саме в Анталії у кінці квітня цього року. Будують що там, біля Сараю, у вашому улюбленому районі, якійсь новий отель. Причому будують з гівна та палок. Купу якихось чєловєчніков подалі від моря, як наприклад ваше житло, десь у районі базарЮ раз на тиждень під назвою Liman. Хлочете контрасту? Та поверніть з набережної метрів 50, ви здивуєтесь де живуть люди, хочете точних локацій, я можу ткнуть на гугл мапі. Також у самісінькому центрі, за цим, як його, бісовим, Mall of Antalya, подивіться що там робиться, там розвалена половина будинків, в іншій хтось живе без вікон і дверей. Тому ви можете стопіццот раз вихвалять цей рай на землі, хто хоче там щось придбать, їде особисто в липні-серпні, дивиться шовонотаке, якщо зможе вийти з номеру отеля.