Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Форды на шасси Ф150-250 150-250 к ходят в принципе без больших проблем, но этого не скажешь про седаны.
Ну у мене на седан гібридний (Лінкольн, але це той же Форд) нема нарікань. А я на ньому вже 90+ тис км. Зараз правда їздить він мало, але до роботи в авіакомпані накружив чимало . Всі заміни очікувані і відповідно до свого пробігу і наших доріг, без сюрпризів. За двигун кажуть що він на мільйон здатний. Бо розвантажений електродвигунами звичайний 2-літровий атмосферник, нема чому ламатись. Пора буде і замінити, але не знаю на що. Чиста електрика поки що не ті автономні пробіги, що я хочу дочекатись від них. PHEV гібрид якийсь треба. А який..
В начале 2010-х годов у меня было знакомство с руководством киевского (или всеукраинского, не помню точно)клуба любителей электромобилей, там был чувак ...кажется из Запорожья, он сварил из нержавейки кузов и поставил туда маленький бензиновый двигатель, который питал генератор и батарею и шел на электроприводе. Там получался расход что-то около литра на 100 км. Про него еще в новостях по телеку сюжет был. Вот сейчас это пошло в дело. Тут у чувака есть
rjkz написав:чувак ...кажется из Запорожья, он сварил из нержавейки кузов и поставил туда маленький бензиновый двигатель, который питал генератор и батарею и шел на электроприводе. Там получался расход что-то около литра на 100 км.
9 кВт енергії на 100 км? Нє вєрю. Ще й кузов з нержавійки, вонаж важка як не знаю що.
Форды на шасси Ф150-250 150-250 к ходят в принципе без больших проблем, но этого не скажешь про седаны.
Ну у мене на седан гібридний (Лінкольн, але це той же Форд) нема нарікань. А я на ньому вже 90+ тис км. Зараз правда їздить він мало, але до роботи в авіакомпані накружив чимало . Всі заміни очікувані і відповідно до свого пробігу і наших доріг, без сюрпризів. За двигун кажуть що він на мільйон здатний. Бо розвантажений електродвигунами звичайний 2-літровий атмосферник, нема чому ламатись. Пора буде і замінити, але не знаю на що. Чиста електрика поки що не ті автономні пробіги, що я хочу дочекатись від них. PHEV гібрид якийсь треба. А який..
С выбором седана сейчас серьезные проблемы. Почему-то производители решили всех пересадить на паркетники, которые большинству и нафиг не нужны.
airmax78 написав:У французів найбільша цінність - це своя, богом дана земля. Як писав відомий французський поет із швейцарським корінням Сас Юра:
Це жарт, і нема сенсу його пояснювати Сас Юра = Сосюра. А цей вірш Сосюри ще в школі вчать
В кожному жатрі є доля чогось там:
Батько, за словами самого поета, мав французьке коріння. «Батько мій був з походження (чоловіча лінія) француз, — правильно прізвище „Соссюр“, навіть з приставкою „де“ За підсумками аналізу проходження Володимира Сосюри, Володимир Подов, зробив висновки, що «по-перше, Наполеонівський солдат Густав Соссюр — не більш ніж вигадка, придумана самим поетом, по-друге, прізвище предків поета — Сосюра. По-третє, рід Сосюра був та залишається українським, по-четверте, наш земляк, видатний Володимир Сосюра походить із роду давніх лисичанських шахтарів.»
У роду матері – Антоніни Дмитрівни – були євреї, українці, серби, її дівоче прізвище угорське — Локотош.
А кохав він особливо палко політручку та нквдистку.
fler написав:У Франції місцеві жінки виглядають пристойно
Ткніть, будь, ласка, мене в цю локацію місцевих жіночок, поїду подивлюсь.
Ти диви, Water шукає собі пару за кордоном серед місцевих жінок Удачі!
Це дійсно смішно. Потрібно прийняти як даність, аксіому що не потребує доказів: українських чоловіків для місцевих жінок за західними кордонами України - не існує. Фул стоп. Навіть з якимось крокодилицями будь-яке спілкування з натяком на відносини припиняється в ту саму мить як жінка дізнається що чоловік з України. Тобто не трохи пізніше, не після якихось 1-2 побачень, я вже не кажу про щось більше. Тупо в. ту. саму. мить.
поставил туда маленький бензиновый двигатель, который питал генератор и батарею и шел на электроприводе. Там получался расход что-то около литра на 100 км.
Фантастично по втратам палива А так то така концепція реалізована в кількох гібридах. Наприклад Мазда EZ-60 .
airmax78 написав:Це дійсно смішно. Потрібно прийняти як даність, аксіому що не потребує доказів: українських чоловіків для місцевих жінок за західними кордонами України - не існує. Фул стоп. Навіть з якимось крокодилицями будь-яке спілкування з натяком на відносини припиняється в ту саму мить як жінка дізнається що чоловік з України. Тобто не трохи пізніше, не після якихось 1-2 побачень, я вже не кажу про щось більше. Тупо в. ту. саму. мить.
fler написав:У Франції місцеві жінки виглядають пристойно
Ти диви, Water шукає собі пару за кордоном серед місцевих жінок Удачі![/quote] Це дійсно смішно. Потрібно прийняти як даність, аксіому що не потребує доказів: українських чоловіків для місцевих жінок за західними кордонами України - не існує. Фул стоп. Навіть з якимось крокодилицями будь-яке спілкування з натяком на відносини припиняється в ту саму мить як жінка дізнається що чоловік з України. Тобто не трохи пізніше, не після якихось 1-2 побачень, я вже не кажу про щось більше. Тупо в. ту. саму. мить.[/quote] Ну так ти хочеш щоб француженка на тебе увагу звернула? То будь-ласка відповідай: вивчи мову, прочитай всього Бальзака в оригіналі, вивчи кухню і правила етикету, звичаї, мистецтво також вивчи, музику слухай французьку, історію - будеш француженці розповідати про Дантона vs Робеспьєра, та чи вона за жирондистів чи бонапартистів. Після всього цього в тебе все вийде, друже мій.