Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Hotab написав:Сибарит + 200 км на електриці ж)) Та що з розетки .
Подозреваю, что это уже учтено. Только на бензине расход нереальный для достаточно высокой двухтонный машины с китайским двиглом по 92 бензин. Чудес не бывает.
fler написав:У Франції місцеві жінки виглядають пристойно
Одного разу на мене дійсно француженка звернула увагу, ну така, сама шерше-ля-фам, шнобель що грузинки позаздрять, маленька... Тому питання де fler бачила гарних французських жінок для мене залишилось питанням.
Water, "виглядати пристойно" - це не про зріст чи форму шнобеля, це про догляд+ охайність+стиль+смак. Жінка може бути красунею від природи, але немите волосся+затрапезний одяг+вонючий парфум та неправильний макіяж = ось тобі ознаки непристойного вигляду. Звісно, Water може відрізнити охайну жінку від неохайної, але навряд чи він (як і більшість чоловіків) може відрізнити жінку вдягнену "за модою, зі смаком та стилем" з двох охайно вдягнених жінок - він обере ту, в якої кращий шнобель та модельна фігура, а який шмот на ній надіто, то йому пофік.)) Вдягатися "зі смаком" - це мистецтво, яке доступне не кожній жінці. У Франції виглядати пристойно дуже просто (як на мене), там є в доступності для цього все необхідне - і якісний модний одяг, і косметика, і аксесуари, і море, і океан і т.д. і т.п. Причому так склалося історично, що саме Париж (Франція) є головним законотворцем індустрії краси та моди. Можливо саме тому у Франції місцеві жінки "приречені" виглядати пристойно.
поставил туда маленький бензиновый двигатель, который питал генератор и батарею и шел на электроприводе. Там получался расход что-то около литра на 100 км.
Фантастично по втратам палива А так то така концепція реалізована в кількох гібридах. Наприклад Мазда EZ-60 .
Последовательный гибрид, конечно, интересен, но бак 45 литров при деклариемом расходе 5.5 выглядит крайне неубедительно.
На практиці в мене особисто один з найновіших гібридів SUV. Потужність двигуна обʼємом 2 літра майже 200 к.с. Бак здається на 50 літрів. Бортовий компʼютер після заправки FULL показує запас ходу на 875 км. (!) Реальні витрати такі: - місто і пригород 5,6…5,8 л/100 км. - те саме з кондиціонером 6,1…6,2; - траса швидкісний рух (як правило 130 км/год по європейським платним трасам) - підвищення до 7,2 літра на 100 км. Цифри точні та реальні, бо я виїхав з Тулузи 10 червня, проїхав через 7 країн Європи, загальна відстань 3 800 км, бортовий компʼютер показав витрати 7,2 літра па 100 км. Максимальна швидкість по трасах рідко - але була - і 150 км/год (намагаюся не порушувати). На виїзді із країни Шенгенської угоди штрафів не предʼявлено, перевірка по турецькій базі даних Trafic polis штрафів не виявила. Бортовий компʼютер показав середню швидкість на відстані в 3 800 км 90 км/год. Сам дивувався, але на деяких ділянках при русі із швидкістю 100+ система авто показувала, що я їду за рахунок АКБ. Всім би радив брати саме гібрид.
fler написав:У Франції місцеві жінки виглядають пристойно
Одного разу на мене дійсно француженка звернула увагу, ну така, сама шерше-ля-фам, шнобель що грузинки позаздрять, маленька... Тому питання де fler бачила гарних французських жінок для мене залишилось питанням.
Water, "виглядати пристойно" - це не про зріст чи форму шнобеля, це про догляд з двох охайно вдягнених жінок - він обере ту, в якої кращий шнобель та модельна фігура, а який шмот на ній надіто, то йому пофік.
Звісно, увесь цей шмот знімається і викидується. Зі шнобелем складніше, це пластика. Так само зуби, цицьки, опа. Тобто, нахалєри мені такі проблеми, якщо зверху цього всього надіто плаття від Кутюр з найближчого секонда? Саме у Франції чомусь багато секондів. UPD: Саме у Паризі не був, поки-що не планую.
fler написав:Звісно, Water може відрізнити охайну жінку від неохайної, але навряд чи він (як і більшість чоловіків) може відрізнити жінку вдягнену "за модою, зі смаком та стилем" з двох охайно вдягнених жінок - він обере ту, в якої кращий шнобель та модельна фігура, а який шмот на ній надіто, то йому пофік.))
Ну тут Ви порадували, 100% життя. Ахах. Можна ще більше узагальнити. Для більшості чоловіків краще коли 'гарно' одягнена, і це взагалі не корелює з стиль-смак-модно. А коли вежа на 12, відповідно якщо на пів шостого то це погано одягнена і неохайна.
Hotab написав:Хтось розуміє до чого тут Таджикистан? Чергові 12 років мрій про жінку, тепер вже про таджичку? Як жаль що життя таке коротке, а країн так багато. Не встигаєш про кожну помріяти..
можє тому що там у аулах 140 дол/міс цє багато) залишаються фантазії фантазії та ліва рука....
airmax78 написав:Це дійсно смішно. Потрібно прийняти як даність, аксіому що не потребує доказів: українських чоловіків для місцевих жінок за західними кордонами України - не існує. Фул стоп. Навіть з якимось крокодилицями будь-яке спілкування з натяком на відносини припиняється в ту саму мить як жінка дізнається що чоловік з України. Тобто не трохи пізніше, не після якихось 1-2 побачень, я вже не кажу про щось більше. Тупо в. ту. саму. мить.
Ну так ти хочеш щоб француженка на тебе увагу звернула? То будь-ласка відповідай: вивчи мову, прочитай всього Бальзака в оригіналі, вивчи кухню і правила етикету, звичаї, мистецтво також вивчи, музику слухай французьку, історію - будеш француженці розповідати про Дантона vs Робеспьєра, та чи вона за жирондистів чи бонапартистів. Після всього цього в тебе все вийде, друже мій.
є різні погляди на це питання
И с нежностью вспоминает Париж: главное, говорит, хлопцы, в филологии - это хорошая физическая подготовка. Так что не рассчитывайте сильно на все эти учебники.
мне вообще не понятно, как этнический украинец, гражданин Украины, хоть раз бывавший на улицах украинских городов, может всерьез рассматривать европейских женщин в плане каких-то отношений. это все равно что немец поедет в тольятти за ладой.