Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
BIGor написав:Так який сенс в прогресивній ставці? Високооплачувані спеціалісти поїдуть де інде, а лишаться ті що працюють як в СРСР від звонка до дзвонка, ну і купа соціальщиків так як в Німеччині зараз.
Гарне питання. На нього мені якось дав відповідь серб за походженням - орендар готеля під Віднем, пригощаючи нас "Віденьским шніцелем" в ресторації готеля. Була середина грудня і моя група, яка рухалася на північ Італії на мікроавтобусі з лижами, була єдиними клієнтами готелю... Я його питав про середню зарплатню в Австрії. Він називав цифри щось на кшталт 2000 євро (був рік приблизно 2007). Я дивувася НИЗЬКІЙ зарплатні, бо думав, що австріяки бісяться з жиру. Був діалог щодо того, що можна ж працювати більше, або ретельніше, або ще якось - а він і розповів про прогресивну ставку оподаткування в Австрії і сказав, що це зроблено для того, щоби не було ЗАНАДТО багатих, а всі були "рівними/однаковими" за прибутками, або майже рівними/однаковими. Свого роду мірило справедливості...
Ein Jahreseinkommen unter 11.693 € ist steuerfrei. Das Einkommen von 11.693 bis 19.134 € wird mit 20% versteuert. Von 19.134 bis 32.075 € sind es 30%. Zwischen 32.075 bis 62.080 € sind es 41% und von 62.080 bis 93.120 € 48% Steuern. Bis 1.000.000 € sind es 50% und darüber 55%. Ab 2023 werden die Grenzwerte der Lohnsteuertabelle an die Inflation angepasst. Zudem sinkt der Steuersätze der dritten Tarifstufe ab Juli 2023 auf 40%, was einen Mischwert von 41% für das gesamte Jahr ergibt. Повна таблиця тут: податок може перевищувати 55% https://www.finanz.at/steuern/lohnsteue ... %20Steuern.
Я можу це так прокоментувати. В Австрії соціалізм. Де факто. Той до якого формально прагнув радянський союз. Річ не тільки в податках, це в усьому відчувається.
Але місцеві задоволені. І ті хто платять ці податки, в ті, хто отримує соціальні виплати
drevlyanin написав: Ну якби Флай заробляв 200 долл. а витрачав 120 то ніхто б(майже) його на форумі не гнобив. А то вихваляється заробітками і "оточенням Києва" а харчується майже як бомж. Для чого тоді ті заробітки та кавалірки-зібрався жити вічно? Таке важко зрозуміти. До того ж він сам це виносить на публіку, є підозра, що то такий тролінг.
прослухай уважно
Не набридло шукати/створювати собі авторитетів/кумирів? Це типу таке виправдання-якісь покручі з ютубу? Чи маєш якісь надздібності, щоб відрізнити де у тих блохерів правда, де маніпуляція а де відверта брехня? Беззубий дід з його камланням на 18 років життя з філіпінкою то був апогей твого апофеозу. Хоча якщо витримуєш старечий маразм соскіна то інше вже не так страшно. Нафіга копіювати чиєсь життя, свій унікальний варіант не пробував створити?
"Поддержка беженцев, которая включает в себя отмену требований о проживании и предоставление разрешений на работу, бесплатный доступ к школам, медицинскому обслуживанию и семейным пособиям, не будет продлена в следующем году", - сообщил он.
"Поддержка беженцев, которая включает в себя отмену требований о проживании и предоставление разрешений на работу, бесплатный доступ к школам, медицинскому обслуживанию и семейным пособиям, не будет продлена в следующем году", - сообщил он.
За три тижні вибори. Піс заходить з козирів)))
Європейська комісія запропонувала знову продовжити тимчасовий захист для українців, які втекли від агресії Росії проти України – з 4 березня 2024 року до 3 березня 2025 року. Джерело: https://censor.net/ua/n3444344 Думаю к январю будет понятнее, пока что одни говорят одно, другие другое, но по факту никаких окончательных решений еще нет. П.С. Польша ведь выдавала там какие-то карты побуту или как там они называются, которые вроде сами по себе без всяких ВЗ разрешают жить в стране, или нет?
Aх-ах-хах. Виталійен перепостив якусь кацапську помийку. Вчи польську і читай оригінал. От реально, люди тупіють, якийсь перепост в ТГ на російській приймають за чисту монету. Які "предоставление разрешений на работу"? Якийсь реально кацап писав.
slonomag написав:П.С. Польша ведь выдавала там какие-то карты побуту или как там они называются, которые вроде сами по себе без всяких ВЗ разрешают жить в стране, или нет?
Дають працюючим на 3 роки (можна продовжувати до усрачки). Далі якщо живеш 5 років і здаш екзамен B1 - дають ПМЖ.