Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:а поляки кажуть, що за їх податки годують не тільки українських біженців (в тому числі Бігора), а й цілого потопельника
Багато спілкуюсь з поляками, ніхто таке не каже. Цікаво, хто тобі таке сказав, якщо ти живеш на прикиївщині?
flyman написав:би втер київським лендлордам носа.
Які втер? Кому? Для мене основною задачею було вирішено купівля житла для своєї сімї, не для когось, втерти чи витерти, а для себе. Мені якщо чесно, срати на київських лендлордів.
flyman написав:а поляки кажуть, що за їх податки годують не тільки українських біженців (в тому числі Бігора), а й цілого потопельника
Багато спілкуюсь з поляками, ніхто таке не каже. Цікаво, хто тобі таке сказав, якщо ти живеш на прикиївщині?
Які втер? Кому? Для мене основною задачею було вирішено купівля житла для своєї сімї, не для когось, втерти чи витерти, а для себе. Мені якщо чесно, срати на київських лендлордів.
ти хоч знаєш, що в Польщі вибори, і що там правлячий ПіС несе в маси? чи ти про німців такої думки як Задорнов: "амєріканци ані тупьіє"
BIGor написав:Дуже вразило відео, люди приїзджають на Audi Q5 (навіть на польських б*** така коштує мінімум 25 кує) за безкоштовними харчами від церкви.
То є такий стан душі: "халява!".
ОК, а что делать человеку у которого А5 и если вдруг его война оставила без работы, без дома и без денег беженцем? Другой конечно вопрос нафиг такие дорогие машины вообще покупать..
BIGor написав:Дуже вразило відео, люди приїзджають на Audi Q5 (навіть на польських б*** така коштує мінімум 25 кує) за безкоштовними харчами від церкви.
ОК, а что делать человеку у которого А5 и если вдруг его война оставила без работы, без дома и без денег беженцем? Другой конечно вопрос нафиг такие дорогие машины вообще покупать..
вдруг, це більше як через півтора року від нападу агресора, вдягнув би шльопанці як у ІВК і прийшов із кравчучкою, і не було би зайвого шуму
Востаннє редагувалось flyman в Нед 24 вер, 2023 14:51, всього редагувалось 1 раз.
ти хоч знаєш, що в Польщі вибори, і що там правлячий ПіС несе в маси? чи ти про німців такої думки як Задорнов: "амєріканци ані тупьіє"
Єдине що знаю, що PIS за українських емігрантів. У них є вибір, чи сирійці/марроканці, чи трудолюбиві і працьовиті українці. Тому вони за українців. ПС звичайно жоден європейський політик не скаже що вони коли грають в шахи за білих проти чорних, але натяк ти думаю зрозумів.
Востаннє редагувалось BIGor в Нед 24 вер, 2023 14:53, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:The_Rebel Это не страхи. В Украине это неизбежность. Тут недавно был разговор, что когда-то 100 долл. обеспечивали вполне пристойный уровень жизни в Украине. Разошлись только в каком году это было - в начале 00-х или чуть раньше. И чему это соответствует сегодня - 500 долл. или больше. По уровню цен мы пока заметно отстаём от Запада. При существующих подходах будем догонять. Думаю достаточно быстро. Особенно, если вступим а ЕС. Боюсь, что к тому моменту, когда Вы добьётесь 500 долл. пассивного дохода, Вы уже увидите, что этого недостаточно. Ваше решение возможно, по-моему, только в случае, если Вы будете готовы заметно снизить уровень жизни.
Різниця суттєво скоротилась і вже такого різкого зростання вартості життя у валюті напевно не буде. Тим більше у західних країнах маса всякого соціалу та дотацій, що подекуди робить в деяких моментах багато чого доступнішим ніж навіть зараз у нас.
Що суттєво скоротилась, згоден. Але все ще достатньо велика. І по ЖКГ, і по багатьом продуктам харчування. Так що є куди рости, хоча і не так суттєво, як раніше.
В момент своего переезда в США, отметил такую вещь - продукты питания практически на уровне цен в киевских супермаркетах. Намного дороже в США - хлеб (украинский мы покупаем за 4 доллара за буханку). Остальное дороже, но не намного - "овощной набор", питьевая вода, продукты украинского производства. Дешевле - морепродукты, молоко и молочные изделия, экзотические фрукты.Значительно дешевле - европейского производства сыры. Остальное +/- на том-же уровне. Некоторые овощи и фрукты имеют в Украине сезонные колебания, в США - стабильные цены круглый год. Мы пьем покупную воду по "привычке, выработанной годами" (с) жизни в Киеве, в НЙ "подавляющее большинство" пьет водопроводную воду. Установка обратного осмоса - просто вершина заботы человека о своем орагнизме. По ЖКХ, тут срач был пару дней назад, в НЙ кВт 0,21 бакса. Примерно с год назад подорожал, до этого был 16 центов.
Цікаво, що за новий завод із збирання автомобілів Tesla бʼються зараз і Таїланд, і Туреччина. Маск на наступному тижні прибуває в Туреччину. Цікаво буде…
Років 10 тому шукала країну для інвестицій корпорація KIA. Розглядали Україну та інші країни Східноі Європи. Вимоги були невеликі: - ділянка землі певної площі; - водо та енергопостачання. Все - з гарантією надійності. Наші хваткі хлопці виставили такі пропозиції, що корейці бігли дуже швидко (і не озиралися) в Словаччину. Здається там на сьогодні найбільший в Європі завод із випуску авто марок KIA та Hyundai. Але цінніше не випуск авто а навчені кваліфіковані передові кадри робітників.
katso написав:ОК, а что делать человеку у которого А5 и если вдруг его война оставила без работы, без дома и без денег беженцем? Другой конечно вопрос нафиг такие дорогие машины вообще покупать..
Ага, зрозуміло. Усі гроші з заначки пішли на перевезення "ластівки" до США. Ясно, що тепер на харчі не вистачає.