Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
WTF? Як хтось може щось дозволяти чи забороняти робити із твоєю приватною власністю?
Це розповсюджена практика в багатьох країнах. Як на мене, то здравий підхід, насправді.
ви забуваєте, що квартира не будинок, й ще є ОСББ - в інших країнах може називатися по іншому. й ти маєш виконувати вимоги ОСББ - або на вихід. ти не власник, а співвласник
Дюрі-бачі написав: WTF? Як хтось може щось дозволяти чи забороняти робити із твоєю приватною власністю?
Це розповсюджена практика в багатьох країнах. Як на мене, то здравий підхід, насправді.
ви забуваєте, що квартира не будинок, й ще є ОСББ - в інших країнах може називатися по іншому. й ти маєш виконувати вимоги ОСББ - або на вихід. ти не власник, а співвласник
Так це зазвичай і оформлено, як вимога ОСББ (чи подібного). З чим тоді ви не згодні?
ЛАД написав:Расскажите, пожалуйста, что будет при этих условиях в Украине. Очень интересно Ваше мнение.
Довоєнна Україна 2021 мала 85 млн.т. врожаю зернових при власному споживанні десь 20. З 65 млн. т. зерна можна зробити 25 млн.т. біоетанолу. Ще було 20-25 млн. т. олійних, що це 10 млн.т. біодизелю після споживання харчів. За ціною https://www.apk-inform.com/uk/news/1533987 біоетанол та рослинна олія зараз дешевші бензину та дизелю відповідно. Ще є свій видобуток нафти та газу та критичні потреби. Так що в Україні б нічого не сталося б. Ще ми в сонячний день не знали куди електрику від СЕС подіти.
Вот только до войны избыток зерна и подсолнечника шёл на экспорт. При этом торгбаланс у нас всё равно был отрицательный. Если всё это пойдёт на производство биотоплива для внутреннего потребления, то за что будем покупать импорт? Машины, станки, оборудование? Даже те же Джон Диры, семена и минудобрения? А перестанем покупать, так и урожаи упадут, и не будет избытка 65 млн. т зерна и "20-25 млн. т. олійних". Я уж не говорю о том, что придётся забыть об импорте такой мелочёвки, как холодильники, стиралки, ТВ. Да и о компах придётся, скорее всего, забыть. Запасаться "Ундервудами"? Уверен, что о системном подходе Вы слышали, но на практике забываете?
Дюрі-бачі написав: WTF? Як хтось може щось дозволяти чи забороняти робити із твоєю приватною власністю?
Так це зазвичай і оформлено, як вимога ОСББ (чи подібного). З чим тоді ви не згодні?
це була відповідь не вам, а на попереднє повідомлення...
WTF? Як хтось може щось дозволяти чи забороняти робити із твоєю приватною власністю?
Частная собственность не исключает самых различных ограничений на её использование. Это у нас понятия: "Моя собственность, что хочу, то и делаю". Хотя и у нас существуют ограничения. Например. Вы не можете построить небоскрёб на земле с/х назначения. Хотя земля в Вашей собственности. Вот не знаю точно, но, вроде, и годами не использовать землю с/х назначения тоже нельзя.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 08 лис, 2023 16:01, всього редагувалось 1 раз.
Голодранцям, які не змогли назбирати навіть на даунпеймент, не місце у пристойному товаристві! Насправді теж не зовсім розумію це обмеження. З подобовою орендою ясно що не так, а з довготерміновою - якось не бачу різниці: житиме власник, чи орендар.
ЛАД написав:Ну як сказати не знищили. Не викоренили - так. І то, можливо, тільки завдяки тому, що в війну Сталін вирішив використати церкву і віру і сильно оживив її. І то. не буду казати за захід України, можливо, там інакше, а в інших регіонах панує, скоріше, не віра, а забобони.
Ну поточну ситуацію я взагалі не мав на увазі, я про те, що церква вижила, як інституція, і зберігла в ті роки хоча б частину прихожан. З роками було багато факторів, що змінили роль церви і релігії взагалі, але це й не тема обговорення наразі.
ЛАД написав:Взагалі-то ви казали не про війну, а про "культурну і політичну еліту", яка була в Україні і обходилася "без голозадих пролетарів з рязані".
Ну так саме програна війна більшовикам (голозадим пролетарям) і призвела до вищищеня цими голозадими пролетарями потільчної і культурної еліти
ЛАД написав:До речі, уточніть, будь ласка, яку частину України Ви маєте на увазі, бо якщо мова не про Західну Україну, яка була під Польщею чи Угорщиною, то ця еліта відносилася, скоріше, до еліти Російської імперії.
Звісно не про західну частину, з очевидних причин. У вказаний період імперія вже розпалася, вже була створена Українська Держава.
ЛАД написав:І що набула мова завдяки воскресінню цієї букви?
Думаю, мовознавці й лінгвісти більш детально б описали, що саме, але якщо загалом - більша/краща відповідність живій мові, бо звук - є, слова з ним - є, а відповідну йому букву - прибрали. Це елементи унікальності мови, що й почасти й формують її красу, харизму, й історичну консистентність
ЛАД написав:але нелояльність до влади під час війни якось дуже близько до зради. Під час 2 світової люди, які були "не лояльні" до влади, йшли не до лав Червоної Армії, а до власівців, чи у поліцаї, чи до ОУН.
Як совковим духом запахло... Ще б написали "сьогодні нелояльний - завтра зрадник". Ну визнайте, хочеться ж? І нема чого прирівнювати власівців (доречі, найбільші колаборантскі рухи за 2СВ створили саме росіяни) з ОУН. Якщо ви вкотре забули, війна почалася в 39 році. Західна частина України на початок війни не входила до срср, червона армія була такими самим окупантами, як трохи пізніше - німецькі війська. Це була окупація і анексія, потім - примусовий загін в колгоспи, репресії, геноцид. Це цілком природньо, що до окупанта і агресора не було лояльності.
BIGor написав:Ну є ж якісь правила, наприклад шуміти після 22 вечора, так і тут люди собі прийняли правила.
Можна ще якісь правила прийняти. Наприклад, заборону на проживання людей азіатської зовнішності. Або тих, у кого авто дешевше 50 куо. Чи тих, у кого діти - хлопчики, а не дівчата.