Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
ЛАД написав:И если бы они пользовались таким сильным влиянием и авторитетом, вряд ли коммунистам удалось бы так легко справиться с церковью.
Її таки не знищили, і при всіх зусиллях влади, штрафах і т.п - не викоренили.
ЛАД написав:Но пишете так уверено, как будто только что из такого борделя вышли. А в "особливо перші роки" не было такой потребности. Тогда, если Вы не знаете, проповедовалась теория "стакана воды" ("свободной любви"). В частности, Александрой Коллонтай. Считалось, что если парню хочется, то девушка чуть ли не обязана ему дать.
Про це явище знаю, але не певен, що воно мало якесь помітне розповсюдження на наших територіях, принаймні, нічог опро це не бачив. Щодо впевненості - то ще з дитинства знаю історії архітектурних пам'яток в рідному місті.
ЛАД написав:И да, "голозади пролетарі" были не только из Рязани, но и из вполне украинских городов.
В війні більшовицької росії про УНР таки були задіяні в першу чергу всілякі "рязанці"
ЛАД написав:Я знаю, что эта буква была. И Вы могли это увидеть, т.к. я написал то, что сейчас подчеркнул. Не писал "всегда". Но с 1933 до 93?, 99? (не знаю точно) её не было. И спокойно жили. Кстати, как-то не вижу её практического использования в СМИ. Может, не обращал внимания?
Ну ви, як російськомовний, звісно взагалі б не помітили зміни, то ж вам і "прекрасно". Звісно, від вилучення букви з алфавіту ніхто б не помер, але чи втрачає від того мова? Так, втрачає. Чи мало спостерігається в ЗМІ? Важко сказати, це потрібно спеціяльно звертати увагу. На форумі в дописах зустрічав, сам використовував.
ЛАД написав:Но на мой вопрос о постах whois2010 Вы отмолчались.
Чого мені тут коментувати пост з іншої теми, який навіть в тій темі - офтоп? В мене, скажімо так, дуже низький лівень лояльності до поточної влади, щоб ще й адвокатувати її.
Denik написав:.............. З любов'ю до ДВЗ в США, як почне падати видобуток нафти в СЩА, вийде приблизно така картина як рисував міллер (той, що з орчого газпрому) - "газомоторне паливо". Барель палива приблизно по 150. На кожну другу машину поставлять ГБО - тільки метанове, яке стояло на ГАЗ, ПАЗ і іноді ЛАЗ. І коштуватиме метан при таких обсягах споживання 1000-1500 за 1000 куб замість 130 дол. поточних. Технології продажу СПГ цьому сприятимуть. І отоді опалення будиночку коштуватиме 2500, а не 250. Правда відсотків 20-30 з цього з'їсть інфляція.
Расскажите, пожалуйста, что будет при этих условиях в Украине. Очень интересно Ваше мнение.
Denik написав:Ви знову приводити приклад "того що вижив". Із таким саме успіхом я міг би привести приклад своєї сестри з її чоловіком, на етапі, коли вони обидва працювали в одній з топ-5 компаній в Каліфорнії.
Коли тут пишуть, що "у Києві теж можна заробляти 2-3-5 куо, якщо руки та мізки є", то це не рахується як "ті, що вижили"? Чи як?
Denik написав:З любов'ю до ДВЗ в США, як почне падати видобуток нафти в СЩА, вийде приблизно така картина як рисував міллер (той, що з орчого газпрому) - "газомоторне паливо". Барель палива приблизно по 150. На кожну другу машину поставлять ГБО - тільки метанове, яке стояло на ГАЗ, ПАЗ і іноді ЛАЗ. І коштуватиме метан при таких обсягах споживання 1000-1500 за 1000 куб замість 130 дол. поточних. Технології продажу СПГ цьому сприятимуть. І отоді опалення будиночку коштуватиме 2500, а не 250. Правда відсотків 20-30 з цього з'їсть інфляція.
Пару тижнів тому оголосили, що з Венесуели знімають санкції на єкспорт. Тож пі...ць відкладається.
ЛАД написав:Расскажите, пожалуйста, что будет при этих условиях в Украине. Очень интересно Ваше мнение.
Довоєнна Україна 2021 мала 85 млн.т. врожаю зернових при власному споживанні десь 20. З 65 млн. т. зерна можна зробити 25 млн.т. біоетанолу. Ще було 20-25 млн. т. олійних, що це 10 млн.т. біодизелю після споживання харчів. За ціною https://www.apk-inform.com/uk/news/1533987 біоетанол та рослинна олія зараз дешевші бензину та дизелю відповідно. Ще є свій видобуток нафти та газу та критичні потреби. Так що в Україні б нічого не сталося б. Ще ми в сонячний день не знали куди електрику від СЕС подіти.
WTF? Як хтось може щось дозволяти чи забороняти робити із твоєю приватною власністю?
Такое не только в Америке. Даже в Украине помоему если купил квартиру на 1м этаже и хочешь сделать из нее магазин, то кроме гос разрешений еще дополнительно надо согласие жильцов.
В Испании тоже есть 2 вида аренды: долгосрок и туристическая, и под каждый вид надо получать разрешения + согласие жильцов (не везде).
К сожалению, высокий процент православно именующегося населения Украины – не показатель действительной, практической религиозности общества. Увы, большая часть тех, кто говорит, что он православный христианин не часто молится, если молится вообще, не берет участия в богослужениях, имея дома священные книги, иконы, не знает их предназначения и правильного употребления. Исходя из последнего, примечательно то, что предметы религиозных практик имеют дома более 90% верующих, причем половина тех, кто считает себя неверующим, также их имеет.
Социологические исследования показывают, что более половины всех верующих (57%) изредка посещают церковь: из них 42% - несколько раз в год, а 15% - один раз в год. Кроме того 20% не посещают церковь никогда или почти никогда, и только 8% верующих регулярно посещают богослужения. Более церковно активными являются женщины: постоянно посещают церковь 10% против 6% среди мужчин.
ЛАД написав:Но пишете так уверено, как будто только что из такого борделя вышли. .........
........Щодо впевненості - то ще з дитинства знаю історії архітектурних пам'яток в рідному місті.
Якщо не секрет, то в якому? Просто цікаво, де в Україні були борделі за радянських часів. В Харкові не чув.
В війні більшовицької росії про УНР таки були задіяні в першу чергу всілякі "рязанці"
Взагалі-то ви казали не про війну, а про "культурну і політичну еліту", яка була в Україні і обходилася "без голозадих пролетарів з рязані". До речі, уточніть, будь ласка, яку частину України Ви маєте на увазі, бо якщо мова не про Західну Україну, яка була під Польщею чи Угорщиною, то ця еліта відносилася, скоріше, до еліти Російської імперії.
Ну ви, як російськомовний, звісно взагалі б не помітили зміни, то ж вам і "прекрасно". Звісно, від вилучення букви з алфавіту ніхто б не помер, але чи втрачає від того мова? Так, втрачає. Чи мало спостерігається в ЗМІ? Важко сказати, це потрібно спеціяльно звертати увагу. На форумі в дописах зустрічав, сам використовував.
Ви серйозно вважаєте, що я взагалі не читаю україномовні ЗМІ? "ніхто б не помер" - "б" тут зайва. Букви ґ не було 60 років і точно в наслідок цього ніхто не помер. І що набула мова завдяки воскресінню цієї букви?
ЛАД написав:Но на мой вопрос о постах whois2010 Вы отмолчались.
Чого мені тут коментувати пост з іншої теми, який навіть в тій темі - офтоп? В мене, скажімо так, дуже низький лівень лояльності до поточної влади, щоб ще й адвокатувати її.
Я не вважаю. що на владу треба молитися, але нелояльність до влади під час війни якось дуже близько до зради. Під час 2 світової люди, які були "не лояльні" до влади, йшли не до лав Червоної Армії, а до власівців, чи у поліцаї, чи до ОУН. І якщо це такий вже офтоп, то чому його не видалили, як видаляють будь-який інший? Може, якраз тому, що Ви підтримуєте "дуже низький лівень лояльності до поточної влади"?
slonomag написав:В Испании тоже есть 2 вида аренды: долгосрок и туристическая, и под каждый вид надо получать разрешения + согласие жильцов (не везде).
Ну отримати дозвіл/ліцензію/зареєструватись як ФОП для того, щоб здавати в аренду і платити податки - зрозуміло. Дозвіл на перебудову від сусідів - зрозуміло. А от дозвіл на того, кого поселяти в своє житло - про таке вперше чую.
slonomag написав:В Испании тоже есть 2 вида аренды: долгосрок и туристическая, и под каждый вид надо получать разрешения + согласие жильцов (не везде).
Ну отримати дозвіл/ліцензію/зареєструватись як ФОП для того, щоб здавати в аренду і платити податки - зрозуміло. Дозвіл на перебудову від сусідів - зрозуміло. А от дозвіл на того, кого поселяти в своє житло - про таке вперше чую.
"Кого поселити" не рівнозначно "здати в оренду". Здача в оренду - так чи інакше зачіпає інтереси інших співвласників будинку, тому це виправдано. Особливо, якщо мова про подобову